FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Desole
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Desole » 21 mar 2015, 18:02

Prijavljivat cu svaki post redom koji pisu ljudi koji nisu navijaci/simpatizeri kluba. Imate temu opste diskusije pa tamo analizirajte :salut:

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 21 mar 2015, 18:02

Jah pojačanja i kurca :puke: Alispahić ne može ni u Unisu igrati.

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 21 mar 2015, 18:02

Paša moj na koliko sam samo gostovanja otišao!! pa koliko sam puta došao na koševo na tekmu iako je Sarajevo 200 kilometara od mog grada!!
Isto tako sam i išao u gradačac prije 3 sedmice kad jedan klošar pogodi ni krivog ni dužnog čovjeka topovskim udarom!
koliko puta isti ti klošari načiniše sranje koje je koštalo klub kako para bodova kazni i ne znam ti još čega.

nemoj mi molim te tih patriotskih! idu gdje god da klub igra..
idu da,ali samo da bi pravili sranja. radije mi nemoj ić!!
Zadnja izmjena: Mirso1197, dana/u 21 mar 2015, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

poskok86
Kontakt:

Post Postao/la poskok86 » 21 mar 2015, 18:04

Zip je napisao/la:Kakav ba Husref, sta vam je?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sta bolan kakav Husref???? Sta bolan vise serete!!! Dzeno i Husref dva najveca Pitara u drzavi! Eto ko su! Nisu vam valjali ni oni ko sto vam nikad niko nece ni valjat! **** ste mater kroz mater svima redom i imas obraza reci kakav ba Husref?! Covjek place zbog Sarajeva srce ga udara donio ti je titulu eto ko jeeee!!! A ti reci kakav ba Husref i popljuj ga

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 21 mar 2015, 18:05

Izgleda da nam je dolazak Benke više štetio nego godio. Ostali igraci kontaju nabiji loptu Benki i on ce sve sam. Cijela naša igra se svela na nabijanje lopte Benki. Dok nije bilo Benke ostali su se više trudili barem u napadu a bilo je i više rješenja ovako samo daj loptu Benki i to je to, a covjek ne može sve sam.

A i fizička sprema igraca je očajna, šta li su oni na pripremama radili, izgleda igrali šaha.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 21 mar 2015, 18:05

TNT je napisao/la:Previse neki umisljeni zvijezda imate. Ovaj Cimirot vam daleko najlosiji.
Momak misli da moze gdje hoce igrati I da je sa jednom sezonom sebi obezbjedio karijeru.
Jos ste slabi sa realizacijom, treba vam sigurno 10 dobri sansi za mozda jedan gol sto je previse.
Da imate nekoga u vrhu da je u formi I da trpa danas bi na poluvrijeme otisli lagano sa 0-2.
Ma ja cimirota nikad nisam smatrao za nekog ekstra igraca, neznam sto ali tako je. Meho je totalno pogresio taktiku od priprema. Ovo je PL bolan, kakva tika taka, po ovim terenima i to ****.no stalno ubacivanje od kojeg jos nismo gola dali. Duljevic qurac od igraca iskreno, nezna ni sta zeli vise sa loptom. Svaki njegov sut je ci.sti qurac, a dribljanje koje ne vodi nigdje.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 mar 2015, 18:06

Zakljucio sam jos nesto, nije Dzeno dzaba forsirao jedne te iste igrace, bio je savrseno svjestan cime raspolaze a mi mu nabijali na nos Mitrevskog, Kostica i kompaniju. Ko hoce da skonta skontace pouku.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 21 mar 2015, 18:07

Sad stigao sa utakmice, sta reci ljudi dragi ono je bruka i sramota. Nista vise ne treba reci, kao da su igraci nadrogirani pijani ili sta vec. Stojcev kada je usao kao da se izgubio u prostoru i vremenu.

Ne znam sta je bilo sa hordama, zasto su ih pobogu udarali ? Zna li neko?
Uglavnom, to mi je pokvarilo raspolozenje i prije primljenih golova.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 21 mar 2015, 18:08

oskarboy je napisao/la:svaka cast na komenatru sve si objasnio .iskljucivi krivci su sami navijaci sarajeva koji su digli euforiju bez pokrica.sponzori nece igrat.sami ste se hvalili duplom krunom i setanjem kroz ligu i sad vam se to sve obija o glavu.podsjecate me na bh repku gdje se isto dizala velika euforija pred meceve a poslje meca hladan tus.ista prica
kad sam rekao i spominjao, ko je je to od ovih trenutnih u ekipi osvojio titulu igdje u karijeri?
Ali cim je to igrac iz vana, ma nek nije igrao po pola godine on je pojacanje i klasa, u buducnsoti ili skorije vrijeme to moze biti, trenutno nije.
Ali ne razumiju mnogi. Nema uvijek smisladovoditi igrace tipa Alispahic i sl. vec one koji su trenutno u formi i koji su ti pred nosom, u ovakvoj ekipi bi se jos naslo mjesta i za Zvjezdana :crazy:
Kvalitetna klupa da, ali najprije u prioritet strateska i prava istinska pojacanja.
Duljevic je igrac za posljednjih pola sahata. Delac je golman br. 1 i Meho trener jos dugorocno.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 mar 2015, 18:10

Sabinho je napisao/la:Zakljucio sam jos nesto, nije Dzeno dzaba forsirao jedne te iste igrace, bio je savrseno svjestan cime raspolaze a mi mu nabijali na nos Mitrevskog, Kostica i kompaniju. Ko hoce da skonta skontace pouku.
:thumbup:

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 21 mar 2015, 18:10

MCMXLVI je napisao/la:
TNT je napisao/la:Previse neki umisljeni zvijezda imate. Ovaj Cimirot vam daleko najlosiji.
Momak misli da moze gdje hoce igrati I da je sa jednom sezonom sebi obezbjedio karijeru.
Jos ste slabi sa realizacijom, treba vam sigurno 10 dobri sansi za mozda jedan gol sto je previse.
Da imate nekoga u vrhu da je u formi I da trpa danas bi na poluvrijeme otisli lagano sa 0-2.
Ma ja cimirota nikad nisam smatrao za nekog ekstra igraca, neznam sto ali tako je. Meho je totalno pogresio taktiku od priprema. Ovo je PL bolan, kakva tika taka, po ovim terenima i to ****.no stalno ubacivanje od kojeg jos nismo gola dali. Duljevic qurac od igraca iskreno, nezna ni sta zeli vise sa loptom. Svaki njegov sut je ci.sti qurac, a dribljanje koje ne vodi nigdje.
Kakva ba tiki taka, Mehina taktika nije tiki taka, otkada je on dosao mi neigramo pas igru nikako. Onaj stil sto nas je gradio je bas Meho upropastio, nikakvu igru nemamo. Ljudi misle samo sto je on u Spaniji bio da hoce da igra neku tiki taku a ni blizu takvu igru nemamo i nismo ni imali u utakmicama u koje nas je Meho vodio.

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 21 mar 2015, 18:12

Bordograd ne rise "simpatizeri i nsvijci"koje bi ti otjerao daju zadnju marku i prevaljuju veliku km.da bi gledali svoj klub!nadam se da pod tim nisi mislio generalno?
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 mar 2015, 18:14

Kad cete shvatiti da nije do trenera?!!! Moze trener pogrijesiti, al mi smo u zadnjih 2-3 godine promjenili 5-6 trenera i uvijek je ista situacija bila...
Vi koji sad govorite "Dajte nam Husrefa" ste kad je imao lose rezultate prvi pljuvali.. I sad mi nesto govorite sto sam rekao " Kakav Husref"

Vi ste mi neki navijaci, svaku utakmicu problem napravite, svaku utakmicu kostate klub nekoliko hiljada maraka... Jel to ljubav prema klubu?
Kaze jedan da oni proputuju hiljade kilometara?? Pa bolje da be putuju kad probleme pravi... Jel to on ima pravo ako ide na gostovanja da pravi stetu klubu? Kakvi su to naijaci vise...
Uvijek je neko drugi kriv...

Sad su im i Ibrakovic kriv...
A kad je Benko i Alispahic potpisali, kovali ga u nebo...

Alispahic je pojacanje, pa vi mozete pricsti sta hocete.. To sto nije zdrava atmosfera u klubu, tu se treba pozabaviti problemima...

Meho je pogrijesio i pn je krivac za poraz i ispadanje iz Kupa.. Al zbog cega nekoga tjerati kad nam nece biti nista bolje:. Jer ima nesta trulo u nama...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 mar 2015, 18:16

begiii je napisao/la:Bordograd ne rise "simpatizeri i nsvijci"koje bi ti otjerao daju zadnju marku i prevaljuju veliku km.da bi gledali svoj klub!nadam se da pod tim nisi mislio generalno?
A on kao ne ide na utakmice i ne kupuje karte i ne troši gorivo ili kupuje kartu za bus pa opet ne mijenja i ne tjera kao pojedini što sebi za pravo daju.I taktike i sastave prave i trenere mijenjaju pa dobro ovaj reče Husrefa otjerali i sad Husref pa Dženu pa Jovića..... a dušmani se naslađuju.Nema tjeranja nema plata pa bujrum ne možemo ispasti zaboli nas a na ljeto vidjeti šta i kako .U klubu je sve dobro ako je nečija sujeta povrijeđena neka to ostavi iza sebe jer SARAJEVO iznad lićnih interesa a ne.... igrat če ovaj ili onaj. Kodro je trener on sastavlja tim a ne Ibraka i Kodro snosi krivicu za neuspjeh ili usppjeh kakvi bolan bojkoti i frke sve ti na vrijeme i sve dobivaš ćak i više nego što si zaradio igrom i rezultatima.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 21 mar 2015, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 mar 2015, 18:19

Jos nesto, vjerujem zaista samo u Dinu i Kusturicu, oni su bili tu kad niko od ovih igraca, trenera, sportskih direktora itd. nije. Siguran sam da ce se posavjetovati sa nekim i shvatiti gdje skripi i u cemu je problem te da ce postupiti bez osjecaja i bez prijateljskih odnosa. Kapacitet za titulu imamo, 5 bodova razlike uz domaci duel sa liderom i jos 11 ostalih utakmica nije dovoljno da dignemo ruke od titule. Neka navedeni dvojac sabere utiske, abd sutra hladne glave izadje sa nekim saopstenjima vezanim za klub, Kodru NE DIRATI, NEKA SADASNJI A I BUDUCI IGRACI VIDE I SHVATE DA NECE UVIJEK ZA NJIHOV CEJF ISPASTATI TRENERI. Pustiti ga da prebrodi ovo, jasno je da uvijek nakon dolaska novog trenera ekipa prekuca narednih 5 utakmica i jasno je o cemu se to radi, pokazu se na pocetku i onda se zayebavaju, zive na racun stare slave.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 21 mar 2015, 18:21

Sekac brate rekao sam da se nadam da brat bordograd ne genetslizira,jesil skonto?vruce glave nam ne pomazu,nesmije se bacati kost medzu nas!
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 21 mar 2015, 18:21

Zip je napisao/la:Kad cete shvatiti da nije do trenera?!!! Moze trener pogrijesiti, al mi smo u zadnjih 2-3 godine promjenili 5-6 trenera i uvijek je ista situacija bila...
Vi koji sad govorite "Dajte nam Husrefa" ste kad je imao lose rezultate prvi pljuvali.. I sad mi nesto govorite sto sam rekao " Kakav Husref"

Vi ste mi neki navijaci, svaku utakmicu problem napravite, svaku utakmicu kostate klub nekoliko hiljada maraka... Jel to ljubav prema klubu?
Kaze jedan da oni proputuju hiljade kilometara?? Pa bolje da be putuju kad probleme pravi... Jel to on ima pravo ako ide na gostovanja da pravi stetu klubu? Kakvi su to naijaci vise...

Alispahic je pojacanje, pa vi mozete pricsti sta hocete.. To sto nije zdrava atmosfera u klubu, tu se treba pozabaviti problemima...

Meho je pogrijesio i pn je krivac za poraz i ispadanje iz Kupa.. Al zbog cega nekoga tjerati kad nam nece biti nista bolje:. Jer ima nesta trulo u nama...

Otkud ti znaš šta je bilo? Zbog čega je bio belaj? Možda su navijači krivi, a možda i nisu. Najlakše je uvijek po navijačima. Kada se napravi ekstra bakljada ili koreografija, svi kače slike po fejsu, a kada treba dati pare za to, onda niko ne da. Kada ode 600-700 ljudi na gostovanje, onda se opet kače slike po fejsu i **** brojkom, a kad se treba otići, onda se ima obaveza......de ba ko god ne ide redovno na tekme nema pravo da priča o navijačima!!!

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 21 mar 2015, 18:22

begiii je napisao/la:Bordograd ne rise "simpatizeri i nsvijci"koje bi ti otjerao daju zadnju marku i prevaljuju veliku km.da bi gledali svoj klub!nadam se da pod tim nisi mislio generalno?
Ako pročitaš moj post vidjet ćeš da sam napisao da skidam kapu momcima koji daju zadnju marku da gledaju i bodre svoj klub. Eh sada, i među njima ima kukolja kojim se moraju pozabaviti i postaviti interese kluba na prvo mjesto. To simpatizeri i navijači sam stavio pod znake navoda jer se odnosilo na ove koji su tjerali Husrefa dva puta, Jarnija, Dženu, sad i Kodru, busali se u prsa da smo Real, maltretirali ljude na topicu Želje i topicu svake ekipe s kojom smo igrali i tako dalje.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 mar 2015, 18:22

Zao mi je sto smo vam otezali put ka prvom mjestu al ovi nedostatci bi se pokazali prije ili kasnije.

Meho nije perfektan al sta ako stvari stoje ovako.....

Od 10 najbrzih igraca na terenu mozda je bilo 8 Velezovih. Svi igraci sredine terena nasi brzi od vasih. Najbolje krilo na terenu Hebibovic. Najbolji odbramebni igrac na terenu Darko Maletic koji je podobro bolji od vasih Tatomirovica itd ...

I sta ce Meho sa takvim materijalom u jednoj otvorenoj trkackoj tekmi ?????? A mora napadati. Neselektivna kupovina igraca zvana Ibrakovic ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 21 mar 2015, 18:23

Zip je napisao/la:Kad cete shvatiti da nije do trenera?!!! Moze trener pogrijesiti, al mi smo u zadnjih 2-3 godine promjenili 5-6 trenera i uvijek je ista situacija bila...

Ja sam taj koji govori protiv Ibraka, i stojim iza toga bez obzira na ovu dvojicu, koji su budi realan bili presretni kad su dosli u Sarajevo ;) jedan iz tunguzije drugi iz rijeke gdje nebi vise nikad zaigrao.

A u vezi svega ostalog se slazem !
problem je u nama koji smo kako kazes truhli i koji dizemo euforije iz godine u godinu i bezveze stavljamo pritisak i na igrace i na trenera.

KODRO-DUGOROCNO RIJESENJE
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Haksss, Napapijri, plisek, riki46 i 39 gostiju.