Zamolio bi sve vas koji ih i poslije ovog blama zakivate u zvijezde, da me zaobidjete

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A sta te zanima komentar Dine i Kuste molim te? Haj mi samo to objasni pleaseMirso1197 je napisao/la:KAKVO BA POTPLAĆIVANJE I KUPOVANJE UTAKMICCA!! PA NISMO ZELJOSiouxLukavac je napisao/la:Nije kriv trener !!
Ne može uvijek biti kriv trener. Bio je Plišek, Jović, Jarni, Husref, Dženo.. svi su u jednom periodu bili i Murinjo, Ferguson, Guardiola u jednom kad su dobri rezultati a čim loše krene bude tjeraj trenera. Ne branim Kodru ali ne može on biti kriv.
Nisu krivi ni igrači, ni Ibrak, nisu ni navijači, nije niko kriv nego SVI SU KRIVI.
KRIVI SU SVI, KRENUVŠI PRVO OD DINE I KUSTURICE. Jednostavno, nema mnogo profesionalaca u strukturi kluba, ljudi koji su pametni, koji se razumiju u fudbal, školovani treneri koji će pratiti igrače, njihovu formu, njihov način života, ma sve. Ja kad sam vidio na poluvremenu utakmice protiv Zvijezde onog pomoćnog trenera što daje izjavu za arenu sport, pa smučilo mi se. Čovjek prvo, vidi se na njemu da ne zna pričat, da nema pojma o fudbalu, može poslužit samo skupiti lopte i staviti dresove u mašinu. Pa čovjek nepismen, ne zna dvije rečenice sastavit i on kao neki pomoćni trener, smiješno. Ponavljam, treba tu školovanih ljudi, kojih zanima samo rezultat, ljudi sa autoritetom, kojeg će igrači poštovati, ako poštuješ njega i ostale u klubu znat ćeš da si mal naspram kluba a dok ovakvi, neprofesionalni ljudi sjede na klupama kluba i s kojim se igrači šprdaju, iste umisle da su veći i od kluba.
Napravila se greška i u selekciji igrača, dovode se sve ofanzivni igrači a bunker se ne može probit. Odbrana ti ostane loša, ne riješiš na vrijeme problem - rezultat je ovo danas. Kasno je sada dovoditi, naravno.
Očite greške, mnogo grešaka jer nije ih niko vidio. Eh zašto ih neko nije vidio - odgovor je jer nema ko. Ne može to vidjet onaj pomoćnik koji ne zna pričat, ne može Kodro sve sam.
Uprava treba shvatiti da navijačima ne trebaju sponzori, navijačima treba rezultat i ta jeb.ena titula. Svaka njima čast, ali i oni su pogriješili. I oni su poletili visoko, previsoko. Ako svi hoće rezultat, imaš pare, pa je.bemu miša, daj sudiji nešto, protivničkom igraču plati da loše odigra, uzmi titulu i sljedeće sezone će bit lakše jer će biti manji pritisak a i navijači će kao i svi dobiti ono što čekaju već dugo.
Ne treba igrače kažnjavati, treba RIJEŠITI PROBLEM.
Ko ne zaslužuju dres, odmah otjerat, ništa ne treba tolerisat.
Zanima me samo komentar Selimovića, Ibrakovića i Kusturice. Zanima me šta Selimović ima reći na ispadanje iz kupa a nakon poraza na Koševu od Borca najavio pobjedu i prolaz dalje bez obzira na zaostatak. Nisam protiv uprave, ali trebaju pametnije raditi, po svaku cijenu tražiti REZULTAT, potplatiti, namjestiti, ma naguzit se za tri boda jer ova ekipa, koliko god bila po imenima kvalitetnija od ostalih ona to nije na terenu a teren je jedino mjerilo!!
treba rastjerat sve ove plačipi.čke koje danas nisu uklizale 3 puta (ko je gledao tekmu zna da se ne šalim)
dovest djecu koja rasturaju na posudbama i u našim mlađim kategorijama i počet praviit ekipu za sljedeću sezonu. sa titulom smo se već halalili.
od ovih manekena i dama nema nekog hajra
Cega te stid?! Sta trebam, aplaudirati im na onakvoj igri? Prodavati Duljevica za 4 miliona, a lik u 3 utakmice napravi 2 centarsuta kako treba... Dosta sam ja njih branio i opravdavao, ovo je prevrsilo svaku mjeru...uNbx je napisao/la:Sta reci za igru? Ispod svakog moguceg nivoa. Samo nek im odbiju od platenpa ce trcat svaku tekmu ko da je playoff.
Byw, tacno me stid sta pojedini pisu na ovoj temi.
Šta ti je prijatelju? Nisam rekao da ne valjaju Dino i Kusturica, daleko od toga.**** je napisao/la:A sta te zanima komentar Dine i Kuste molim te? Haj mi samo to objasni please
Ne 3 puta nego za 93 minute smo imali jedan klizeci start,ko ne vjeruje nek pogleda snimak. I slazem se **** titulu nismo je zasluzili tj ove picke od igraca(cast pojedinima)je zaista nisu zasluzili ne samo titulu nego nas dres pod broj jedan.
A Kusta je dao komentar,covjeka je sramota. Tacka. Zakazana sjednica za ponedeljak. Samo njemu i Dini podrska 100000% od mene. Tim ljudima nek pocnu psovat ja ga na Haseta vise nikad krocit necu a skoro 35 god sam tu. A ti cekaj sta oni imaju reci pa njih dvojica u nesvijest padaju zbog ovog svega a ti samo cekaj sta imaju da kazu. Pa oni su nasi sa tribine i ne valjaju ni oni jel? Pa valjal iko na planeti ovoj koji vam je **** vise hejjjjjj! Mi mozemo diskutovat pa i malo se sporjeckat al nemoj da zaboravimo jednu stvar. Mi smo Pitari!! Ha sa sjevera ha sa istoka PITARIII hejjjjjj braca bordo boje a sad udri po braci Kusti i Dini pa imal obraza iko ziv **** mu mater vise treba da se dijelimo jel to? Zbog baklje jel? Pa ko sa istoka nije baklju zapalio molim vas sve lijepo. Ja jesam i to ne jednu. Ne kazem da treba i naravno da steti al sad ja treba da **** mater nekom ko ima pola mojih godina jel to to? Pa malo i to sad ne valjaju ni Kusta i Dino haha pa stvarno dokle vise braco moja napacena dokle klanja nasa medjusobna dokle? Pa valjal iko ziv?
Par postova prije sam se ogradio od tih ''psovaca''... Ali mi je pun K, ovih sto ih je kao stid ako kritikujem manekene. Eto, dajte mi logican izgovor i opravdanje za ove blamaze, i ja cu da sutim...uNbx je napisao/la:Normalno da ne treba aplaudirat, al ne treba ni yebavat mrtve familije
Nije se na tebe ni odnosilo. Kritika je najnormalnija stvar i pozeljna je. I ja imam stosta prigovorit na igru u zadnjih nekoliko tekmi i popi.zdio sam danas. Stvar je u tome sto neki ne znaju granicu izmedju nezadovoljstva, kritike i kretenizma. Ja kazem, da se ja nesto pitam, odbio bi im po 80% plate. To dovoljno govori koliko nisam zadovoljan igrom i pristupom skoro pa svih igraca.belosevic28 je napisao/la: Par postova prije sam se ogradio od tih ''psovaca''... Ali mi je pun K, ovih sto ih je kao stid ako kritikujem manekene. Eto, dajte mi logican izgovor i opravdanje za ove blamaze, i ja cu da sutim...