Nikako,uporedio sam Siroki i Sarajevo u kontekstu price da li je Siroki zasluzeno tu gdje jeste, ovo su neke cinjenice koje su navijaci Sarajeva preskocili u svojim kalkulacijama setanja ligom,polusezonom bez poraza,jednostavno zaboravili ste se malo.orbit je napisao/la:@ennis
fulio si temu, boli nas ku'rac za UB !
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
SLOBODA NAVIJAČIMA
kod vas je problem kao kod Dinama prije par godina,igrači se boje reakcije sa tribine..kada je Halilhodžić njih preuzimao prvo što je primijetio da igrači bježe od lopte,danas sam to vidio kod vaših igrača.Prevelik pritisak se napravio,a i brate nagomilali ste previše igrača,niko nema sigurno mjesto a samim tim i individualni kvalitet ne može isplivati jer se boje pogreške a to znači i ispadanje iz ekipe.Meho po meni griješi što ne forsira duet Radovac-Cimirot koji je dobro funkcionisao,vidi se da lopta nema više onako brz protok.pozz..
Mislim da je najveći broj provokacija uzrokovan provokacijama sa vaše strane prije početka drugog dijela sezone. Na vašoj temi opšte diskusije broj stranica je bio oko 5-6 a kod nas 30ak. Najave šetnji ligom, formiranja i druge ekipe koja bi bez problema osvojila drugo mjesto u ligi (odma nakon prve), da ste za sve nas pojam i slične priče su vam dovele do ovoga. Kao što sam i prošli put rekao, veliki broj je dolazio na naše teme i **** nas konstatno dok su se svog podforuma držali ovi normalniji navijači. Mislim da je sad većina iskoristila priliku da na neki način vrati to vama iako sam siguran da bi, da se nama slična stvar dešava najezda vaših bila trostruko veća. Koliko mogu primjetiti oni koji su nas smarali i nisu baš onlajn sada a ovi koji ipak prate više svoj klub nego naš moraju trpit sve i svašta. Sami ste krivibordograd je napisao/la:Znam da ste gledali, da gledate Želju koliko pratite Sarajevo ne bi vam trebao ni statut ni investitori, mogli bi od ulaznica dovesti 10 reprezentativaca i sagraditi pola stadiona. Nego ispucaj još koji post pa onda opet lagano na "registruj se"staff je napisao/la: Upravo smo gledali djela iz te njegove knjige o modernom fudbalu

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- SarajevoLive
- Kontakt:
Ja se prijavio prije pola godine,ti prije 13 dana i to vjerovatno 15ti put nakon sto si banovan i imas obraza sta recibordograd je napisao/la:Računi na ovom forumu nastaju k'o djeca u Albaniji.SarajevoLive je napisao/la:Podrska Abdulasetu
Podrska upravi,Ibrakovicu,Kodri i Hz !
Sta sam lose napisao?
Ma masi ti koliko hoces kad ste visili po nasoj temi nije se moglo zivjeti od vas a sad se kao bunite sebordograd je napisao/la:Znam da ste gledali, da gledate Želju koliko pratite Sarajevo ne bi vam trebao ni statut ni investitori, mogli bi od ulaznica dovesti 10 reprezentativaca i sagraditi pola stadiona. Nego ispucaj još koji post pa onda opet lagano na "registruj se"staff je napisao/la: Upravo smo gledali djela iz te njegove knjige o modernom fudbalu

- dr.van nostrand
- Kontakt:
doveden je Alispahic koji izgleda "mora" igrat na ustrb Samira koji sad ispasta.samirr je napisao/la:Radovac mora igrat'.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
-
- Kontakt:
Alispahiću je danas prva utakmica koju je krenuo od početka. Jesil slijep ili šta?dr.van nostrand je napisao/la:doveden je Alispahic koji izgleda "mora" igrat na ustrb Samira koji sad ispasta.samirr je napisao/la:Radovac mora igrat'.
Pogledaj kad sam se prijavio. Klikneš na nick i vidiš.SarajevoLive je napisao/la:Ja se prijavio prije pola godine,ti prije 13 dana i to vjerovatno 15ti put nakon sto si banovan i imas obraza sta recibordograd je napisao/la:Računi na ovom forumu nastaju k'o djeca u Albaniji.SarajevoLive je napisao/la:Podrska Abdulasetu
Podrska upravi,Ibrakovicu,Kodri i Hz !
Sta sam lose napisao?

U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
slijep sam dovoljno da vidim da trenutno ne moze pojacat i unaprijedit igru kao npr. neki drugi sa kojim je igra u polju izgledala mnogo brza i jednostavnija.SiouxLukavac je napisao/la:Alispahiću je danas prva utakmica koju je krenuo od početka. Jesil slijep ili šta?dr.van nostrand je napisao/la:doveden je Alispahic koji izgleda "mora" igrat na ustrb Samira koji sad ispasta.samirr je napisao/la:Radovac mora igrat'.
U buducnosti to je druga prica ali trenutno... iskreno sam jako sumnjicav. Bolje nek ulazi sa klupe ako mu se vec planira davat sansa.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Sutra ocekujem jedno bar tri sapcenja za javnost kako nece vise nista biti isto i jedno dvije ponude za igrace sarajeva od preko milion eura.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa pile i nije vise nista isto sad su jos gori nego sto su bili.pile87 je napisao/la:Sutra ocekujem jedno bar tri sapcenja za javnost kako nece vise nista biti isto i jedno dvije ponude za igrace sarajeva od preko milion eura.

Ode Duljevic u RealSutra ocekujem jedno bar tri sapcenja za javnost kako nece vise nista biti isto i jedno dvije ponude za igrace sarajeva od preko milion eura.

al hajd mozda sljedecu iznenade mladost iz v.o pa uzmu sva tri boda sve je moguce.
Kada shvatite da ime ne igra i da je trener ili menadzer taj koji sebi sklapa ekipu, tada i mozda uspijete ostvariti neki uspijeh. Vi ste kompleksasu dali da vam kroju ekipu 

Baš gledam ovu pressicu i Meho Kodro reče nešto slično. Ogroman pritisak.Virtu4l je napisao/la:Sami ste krivi za sve, kakav je ovo pritisak na igrače, pa to je nevjerovatno. Pola njih već sad razmišlja kako će izvući živu glavu poslije utakmice, niko ne smije da krene naprijed, samo gledaju da se što prije oslobode lopte... sve zbog straha i pritiska.
Ovaj press je pokazao koliki je gospodin Meho Kodro.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
A teren je pokazao koliko je tvrdoglav u nekim stvarima!Virtu4l je napisao/la:Baš gledam ovu pressicu i Meho Kodro reče nešto slično. Ogroman pritisak.Virtu4l je napisao/la:Sami ste krivi za sve, kakav je ovo pritisak na igrače, pa to je nevjerovatno. Pola njih već sad razmišlja kako će izvući živu glavu poslije utakmice, niko ne smije da krene naprijed, samo gledaju da se što prije oslobode lopte... sve zbog straha i pritiska.
Ovaj press je pokazao koliki je gospodin Meho Kodro.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1:2staff je napisao/la:al hajd mozda sljedecu iznenade mladost iz v.o pa uzmu sva tri boda sve je moguce.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo izjava o otkazu za Ibrakovica i Kodru prije 2 min.
Evo izjava o otkazu za Ibrakovica i Kodru prije 2 min.
Fakat ovu pobjedu kao titulu proslavljaju. Al hajd neka vam, to vam je treća ove sezoneMortemHz je napisao/la:1:2staff je napisao/la:al hajd mozda sljedecu iznenade mladost iz v.o pa uzmu sva tri boda sve je moguce.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 19 gostiju.