FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Nema šanse, Busquets hoće faliti ali nije na 100%, možda pred kraj uđe da poveže redove i smiri loptu u zavisnosti od rezultata. Isto važi i za Xavija
------------Mascherano------------
----Rakitić-----------Iniesta-------
Što se mene lično tiče nek se 100% oporavi što pre a onda mu dati godišnji odmor do 1.6 2015 da se lepo i odmori...do tad će sezona biti gotova a sve mi se čini da to (onako kako ja zamišljam) neće na loše na kraju ispasti da ne kažem da su velike šanse da se sezona završi i iznad svih očekivanja pa čak i EXTRARajaz je napisao/la:Nema šanse, Busquets hoće faliti ali nije na 100%, možda pred kraj uđe da poveže redove i smiri loptu u zavisnosti od rezultata. Isto važi i za Xavija

Mislim da sutra trebamo odigrati smireno, ne srljati, i bod je dobar, oni moraju ganjati pobjedu.Bekovi nasi ne smiju srljati naprijed.Ono sto je krucijalno je to da zaustavimo Marcela.Da njega, on je igrac koji je trenutno u najboljoj formi u Realu a on nam je pravio problem i u prvom Clasicu, gdje je stvarao visak.Raduje ono sto smo mi u strahovitoj formi, sto Real sve cesce gubi lopte na sredini i naravno sto zadnjeg veznog igra Mascherano, gdje ce automatsk biti zatvoreno bar 50 % kontri.Busquets je fenomenalan igrac, ali kad igras protiv ekipe koja ima najbolju kontru na svijetu kad su raspolozeni, onda on ne smije igrati.Vidjelo se, izasao u Parizu Busquets iz igre i prestale su i PSG-ove kontre, ista stvar bila i na Madrigalu.On moze igrati kada igramo protiv ekipa koje ne igraju na kontru.
27.10.2020
Sve što si napisao za bekove Barse mislim da isto važi i Za Marcela...nećeš njega sutra videti previše napred, mislim da će on biti "taksena marka" na Mesiju i da će ga pratiti čak i kad ide da piša, tako da ne verujem da ćeš ga previše videti ispred Mesija napred...osim ako Madrid ne dodje u neku situaciju da mora krenuti bez glave prema napredleorey je napisao/la:Mislim da sutra trebamo odigrati smireno, ne srljati, i bod je dobar, oni moraju ganjati pobjedu.Bekovi nasi ne smiju srljati naprijed.Ono sto je krucijalno je to da zaustavimo Marcela.Da njega, on je igrac koji je trenutno u najboljoj formi u Realu a on nam je pravio problem i u prvom Clasicu, gdje je stvarao visak.Raduje ono sto smo mi u strahovitoj formi, sto Real sve cesce gubi lopte na sredini i naravno sto zadnjeg veznog igra Mascherano, gdje ce automatsk biti zatvoreno bar 50 % kontri.Busquets je fenomenalan igrac, ali kad igras protiv ekipe koja ima najbolju kontru na svijetu kad su raspolozeni, onda on ne smije igrati.Vidjelo se, izasao u Parizu Busquets iz igre i prestale su i PSG-ove kontre, ista stvar bila i na Madrigalu.On moze igrati kada igramo protiv ekipa koje ne igraju na kontru.
Trebat ce nam zdrav i odmoran Busi za PSG-a - treba i na to racunati...ja ne bih rizikovao ni u kom slucaju.Rajaz je napisao/la:Nema šanse, Busquets hoće faliti ali nije na 100%, možda pred kraj uđe da poveže redove i smiri loptu u zavisnosti od rezultata. Isto važi i za Xavija
Jeste u pitanju najveca utakmica na svijetu, ali ona nece odluciti prvaka - ko god izgubio.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vala ako im nisu dovoljni najbolji Messi u zadnje 2+ godine i najlošiji Real ove sezone da sutra barem ne izgube, onda ni ne zaslužuju ništa više od kupa.
Kolike su šanse da mumija zaigra sutra?
Kolike su šanse da mumija zaigra sutra?
momci dajte strancie za streamove sto imate , po mogucnosti da imaju acestream, sopcast , imam ja ovih par ruskih nekih , ali sve ruski jezik .. :/
evo ovdje ce biti game thread i tu ce biti i linkovi, bude uvijek engleski streamFurymaker je napisao/la:momci dajte strancie za streamove sto imate , po mogucnosti da imaju acestream, sopcast , imam ja ovih par ruskih nekih , ali sve ruski jezik .. :/
http://www.reddit.com/r/barca
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
vidis , reddit koristim 2-3god ali mi nije palo na pamet vidit ima li za barcu ..
Hvala

Hvala

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocekivani sastavi za vecerasnji Clasico

Neville o tekmi prije par dana:

Neville o tekmi prije par dana:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
[youtube][/youtube]
mesi nemoj se tuc
.Midzet je kralj

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Zna li itko neku aplikaciju za gledanje tekma na mobu, hvala
Skinid mobdro apk i uzivaj imas od sky sporta pa nadalje.Nemas na play store, vec skini preko Chrome.bezze je napisao/la:Zna li itko neku aplikaciju za gledanje tekma na mobu, hvala
27.10.2020
bezze je napisao/la:Zna li itko neku aplikaciju za gledanje tekma na mobu, hvala
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=9575" onclick="window.open(this.href);return false;
Imas tu strasnu stvar za android
Predviđa se isti sastav kao protiv Citya sa jednom iznimkom, a to je Bravo na golu. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
idemoooo

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Da je X izvući večeras ja bih presretan bio.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Također.MisterGuardiola je napisao/la:Da je X izvući večeras ja bih presretan bio.
David Beckham: "Iako respektujem ekipu Barcelone mislim da će sutra rezultat glasiti 1:2 u koristi Real Madrida."

Komentar dole ispod: '' Obrij se seljacino ''

Komentar dole ispod: '' Obrij se seljacino ''

Iskoristio bih priliku da mu se zahvalim što je izabrao Real, a ne Barcelonu.
Šuhveli je sve ovo večeras. Sve osim poraza bi bilo prihvatljivo.

Šuhveli je sve ovo večeras. Sve osim poraza bi bilo prihvatljivo.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.