FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 mar 2015, 22:08

Ibrakovic out. Odgovoran je za sportski dio kao i trener, a u njegovom mandatu su trojica promjenjena tako da je on sljedeci iskreno se nadam.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 21 mar 2015, 22:14

bordobro je napisao/la:Nevjerovatno je stvarno da se jos prica o nakom pritisku i raznoraznim glupostima,a ne vidi se kako uprava sjebe samu kvalitetu sportskog rezultata prodavajuci kljucne igrace u sred yebene sezone i uz to ne dovodeci dostojne zamjene nego skandalozna pojacanja poput protica kostica i slicni.JAJALO,SAID,SULJIC,DUPOVAC pa to su kljucni igraci oko kojih se sve vrti sve i razumijem da takvi igraci zasluzuju transfer,ali ne dovesti im adekvatnu zamjenu i ostaviti djecu radovca,cimirota,duljevica i postaviti im toliko visoke ciljeve pa to je smijenso.SAMO JE UPRAVA KRIVA ZA SPORTSKI REZULTAT NIKO DRUGI VISE jer ne zna da napravi i zadrzi kvalitetan roster i ne zna da zadrzi neke bitne igrace par sezona oko kojih ce se vrtiti nasa igra.
ove novokomponovane ili da kazemo tek registrovane, koji su tu tek sa jedim ciljem da huskaju raju protiv ljudi u upravi koji rade odlican posao ne shvatajte ozbiljno i ne palite sa na njihove komentare !!! tu su samo sa jednim ciljem da uruse ono sto se radi u organizacinom smislu u klubu zadnjih par godina i pokusavaju iskoristiti par losih rezultata kako bi nekog ocrnili i opet klub doveli u nezavidnu situaciju bas kao u vrijeme baljka,merdanovica,basica i ostale kompanije !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 21 mar 2015, 22:17

Sta reci i kome j.e.bat m.ater. Sto kaze brat gore posljednji fening dao za gostovanje. Isti sam . Jos marku imam za kladare pa sta Bog da. Ovo nismo zasluzili. Sta se dogadja i koga kriviti . Toliko mi ovo konfuzno izgleda da covjek ne zna i ne moze da shvati do cega je. Ko su ovi ljudi sto igraju. Pa navijaci su krvlju platili danas . Kako su im vratili? Porazom... Ali to tako ide. Ne das gol na vrijeme imao si svoje sanse nisi iskoristio. Bila bi druga prica. Interesuje me da li je Benko bio u ofsajdu kod onog naseg gola?

bordobro
Kontakt:

Post Postao/la bordobro » 21 mar 2015, 22:21

collector je napisao/la:
bordobro je napisao/la:Nevjerovatno je stvarno da se jos prica o nakom pritisku i raznoraznim glupostima,a ne vidi se kako uprava sjebe samu kvalitetu sportskog rezultata prodavajuci kljucne igrace u sred yebene sezone i uz to ne dovodeci dostojne zamjene nego skandalozna pojacanja poput protica kostica i slicni.JAJALO,SAID,SULJIC,DUPOVAC pa to su kljucni igraci oko kojih se sve vrti sve i razumijem da takvi igraci zasluzuju transfer,ali ne dovesti im adekvatnu zamjenu i ostaviti djecu radovca,cimirota,duljevica i postaviti im toliko visoke ciljeve pa to je smijenso.SAMO JE UPRAVA KRIVA ZA SPORTSKI REZULTAT NIKO DRUGI VISE jer ne zna da napravi i zadrzi kvalitetan roster i ne zna da zadrzi neke bitne igrace par sezona oko kojih ce se vrtiti nasa igra.
ove novokomponovane ili da kazemo tek registrovane, koji su tu tek sa jedim ciljem da huskaju raju protiv ljudi u upravi koji rade odlican posao ne shvatajte ozbiljno i ne palite sa na njihove komentare !!! tu su samo sa jednim ciljem da uruse ono sto se radi u organizacinom smislu u klubu zadnjih par godina i pokusavaju iskoristiti par losih rezultata kako bi nekog ocrnili i opet klub doveli u nezavidnu situaciju bas kao u vrijeme baljka,merdanovica,basica i ostale kompanije !!!

ti si budala covjece ja zivim za sarajevo otkad znam za sebe bolidoidu jedan,rekao sam da uprava nikad nije bila bolja sto se tice organizacije kluba,ali sto se tice sportskog aspekta tu ima mnogo gresaka jer bas nemamo puno fudbalskih znalca u upravi koji bi znali kakvi nam igraci trebaju i gdje najvise i uz strucni stab dosli do dobre ekipe,vecinom su ljudi iz bizniza,na to sam zelio da ukazem bolidu jedan,a da uprava snosi veliki dio krivice za sportski rezultat naravno da snosi,ko je dovodio igrace???

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 mar 2015, 22:23

@bordobro
Trofej kupa nakon sedam godina bez ikakvog trofeja, play off LE nakon sezona u kojima je bila upitan opstanak kluba za mene je veliki rezultat.

Jajalo: Nije bio naš igrač i uprava je učinila sve da ga zadrži, međutim ovo je Bosna i PL BiH.
Said: U kojem je periodu igrao kod nas, možemo biti zadovoljni što je ikako igrao.
Suljić: I ako je postojala želja ljudi u klubu da ga zadrže on je želio da ode da napravi nešto u karijeri. Ovdje se mogla naći boljla zamjena ali eto...
Dupovac: Igrač kojem je na ljeto isticao ugovor, i da smo doveli neko ime Mihojević nikada ne bi dobio priliku.

Itd, itd....
Ima minusa, naravno, ali niko nije savršen.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 21 mar 2015, 22:24

I naravno covjeka koji vodi transfer politiku i lika koji je doveo polovnjake poput Protica i njemu slicne drakonski kazniti ili cak i otjerati. Alispahic mi je danas pokazao zasto na njega nije racunao Kek. Ljudi su strucnjaci. Ali bitno je da se mi pravimo veci strucnjaci. Cimi nepreopoznatljiv. Rustemovic nit smrdi nit mirise. Kako smo krenuli reko pojest cemo im. Radovac je imao driblinga uspjesnih za deset minuta nego oni svi za cijelu temu. Bitno je da Alispahic igra malac nek se hladi. Ocekuju da mu cijena poraste na klupi. Dulju raja polako uzima na zub i to mi se nikako ne svidja. Danas sam to vidio da decko ne smije glavu prema tribini da digne.

bordobro
Kontakt:

Post Postao/la bordobro » 21 mar 2015, 22:25

hilmo je napisao/la:@bordobro
Trofej kupa nakon sedam godina bez ikakvog trofeja, play off LE nakon sezona u kojima je bila upitan opstanak kluba za mene je veliki rezultat.

Jajalo: Nije bio naš igrač i uprava je učinila sve da ga zadrži, međutim ovo je Bosna i PL BiH.
Said: U kojem je periodu igrao kod nas, možemo biti zadovoljni što je ikako igrao.
Suljić: I ako je postojala želja ljudi u klubu da ga zadrže on je želio da ode da napravi nešto u karijeri. Ovdje se mogla naći boljla zamjena ali eto...
Dupovac: Igrač kojem je na ljeto isticao ugovor, i da smo doveli neko ime Mihojević nikada ne bi dobio priliku.

Itd, itd....
Ima minusa, naravno, ali niko nije savršen.
da covjece ali onda kada prodas takve igrace,ne dovedes zamjenu,prodas dupovca,umjesto njega gurnes juniora onda izadjes pred navijace i kazes situacija je takva nas cilj je europa i mirna planeta zemlja

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 21 mar 2015, 22:26

Da vam brat nesto kaze...Uzmimo da radis u nekoj firmi,imas 2-3 pravo dobra havera,izlazite na pauzama,ispiajte kafe,druzite se...aprimate redovnu platu ne lomite se nesto pretjerano na poslu,lijepo vam je...dolazi direktor,dovodi bolje radnike od vas,a vas i vase prijetelje izbacuje iz ekipe...tu ste se vec uhljebili,dobro vam lijepo,a taj novi direktor vam je sjebo koncepciju,naravno dogovor pravite sa svojim haverima i sabotirate direktora na sve moguce nacine i rpavite haos na poslu,iza sebe imate jaka ledja,nekog iz stranke i znate da necete dobiti otkaz i da direktor nema muda...

Helem sta zelim reci...evidentno je da Sarajvo ima najjacu ekipu u premier ligi,dobrog trenera i najbolje organizovan klub uz siroki...zasto nema uspjeha??? Ja kao iskusan inspektor bi prvo poprico sa Bandovicem,Berberovicem...nisu li najsumnjiviji likovi koji najlosije igraju,izgube mjesto u timu i nakon toga slijedi kolaps,bas kad bi covjek reko da ce tim proigrat kad se rijesi najlosijih pojedinaca...A ko malo prati sarajevo dobro zna kako Berberovic velicanstveni komunicira sa mladjim igracima Sarajeva i kako glumi Babuku :)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 mar 2015, 22:31

bordobro je napisao/la: da covjece ali onda kada prodas takve igrace,ne dovedes zamjenu,prodas dupovca,umjesto njega gurnes juniora onda izadjes pred navijace i kazes situacija je takva nas cilj je europa i mirna planeta zemlja
E s ovim se mogu složiti, meni se ne sviđa to potenciranje cilja.. "Imamo visoke ciljeve", "Naš cilj se zna".
Naš jedini cilj u toku cijele sezone treba da bude da sve i jednu utakmicu odigramo na visokom nivou i da skupimo što više bodova.

Kad smo već kod Dupovca, ja sam mišljenja da će ga Marko dostojno zamjeniti, trebamo neke njegove greške istrpiti.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 21 mar 2015, 22:36

MOLIM VAS, NEMOJTE PISATI GLUPOSTI. ETO MOLIM VAS. PA DE MAJKU MU JE*EM PA PROČITAJTE ŠTA STE NAPISALI KAKO MOŽETE BITI TAKVI LIKOVI JE*O GA SVE. PA NI PROŠLE GODINE NISMO OSVOJILI LIGU ALI SMO U EVROPI BILI VEOMA DOBRI, IMAMO JOŠ ZA IGRATI, IDE PAUZA, MOŽDA SE NEKE STVARI POSLOŽE, JER NEŠTO NIJE U REDU. IBRAKOVIĆ I KODRO MORAJU OSTATI U KLUBU!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 21 mar 2015, 22:37

Zip je napisao/la:
miden je napisao/la:Nemam komentara na ovu današnju igru, baš kao i rezultat.
Zabrinjavajuca situacija, ali i ovo ce poci...

Samo da pitam dva forumaša(@Zip, @Mirso1197), koji bulje u monitor i prate utakmice.
slika

Jel vas stid?
Sjedite za kompjuterom, ali zato sve u detalje znate šta se dešava u Vrapcicima.
Dezurni advokat :D
Ja se ne stidim, stidis li se ti postupaka odredjenih navijaca?

Zalosno je da se poslije svake utakmice raspravljamo o navijacima...
Kako god, bruka i sramota u svakom smislu..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nisam ni sumljao da je tebi taj osjecaj poznat, dok je meni dobro poznat. Evo recimo mene je stid što FKS ima jednog takvog navijaca, kao što si ti. Utakmice prati kuci i preko foruma, a prica i pljuje, kao da je bio na utakmici i mjestu gdje se desio incident.
Naravno da je žalosno da se posle svake tekme raspravlja o navijacima. Ne znam da li si primjetio, ali ti si taj koji se konstantno vraca na tu temu. Da li si možda bio u Banja Luci, da li znaš kakvu su momci prošli torturu tamo?

Izgleda da se odavno nisi svađao sa komšinicama, pa izvoli znaš gdje im je tema. Tamo prosipaj i lijeci svoje frustracije, a ne na ljudima koji žive za FK Sarajevo. Zaobiđi više navijace, jer ce ti isti bolesnici biti i protiv Mladosti na Koševu, a ti ceš vjerovatno preko foruma pratiti utakmicu.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 21 mar 2015, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 21 mar 2015, 22:37

Gomis99 je napisao/la:Sta reci i kome j.e.bat m.ater. Sto kaze brat gore posljednji fening dao za gostovanje. Isti sam . Jos marku imam za kladare pa sta Bog da. Ovo nismo zasluzili. Sta se dogadja i koga kriviti . Toliko mi ovo konfuzno izgleda da covjek ne zna i ne moze da shvati do cega je. Ko su ovi ljudi sto igraju. Pa navijaci su krvlju platili danas . Kako su im vratili? Porazom... Ali to tako ide. Ne das gol na vrijeme imao si svoje sanse nisi iskoristio. Bila bi druga prica. Interesuje me da li je Benko bio u ofsajdu kod onog naseg gola?
Izvini drug, kao navijač jako dobro te shvatam, ali zaslužili ste sve što vam se događa.Vaš najveći problem je bahatost, a nju nije napravio ni Kodro ni igrači, već uprava. Real, Barca, Manchestera oba slupaju mnogo veću lovu pa ne osvoje ništa. Od velikog bh kluba ste se pretvorili u klasične skorojeviće. Imate legende u svojoj avliji koji znaju šta je kultura rezultata, ali vas više loži parada kiča i šarenila.

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 21 mar 2015, 22:38

Mogli su oni prije sezone reci igracemo da ostanemo u ligi al svakom je jasno sta je cilj naseg kluba kako ove sezone tako i svake one prije i naredne. to je normalno i to tako mora biti uvijek. Dobro je kapiten skoro rekao onaj ko ne moze da se nosi sa pritiskom i ne treba da zaradjuje hljeb igrajuci fudbal. Po treci put kazem da je po meni jedini krivac Kodro za ove lose rezultate. Ne ide da Kusturica kaze SRAMOTA a da sef da izjavu kao nije lose.

Bez obzira 1000% sam ubjedjen da je Sarajevo sampion ove godine

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 21 mar 2015, 22:39

Meni su sada pred očima situacije iz naše bliske historije kada smo skupljali pare da se igračima kupe kopačke da imaju u čemu da igraju, kada se noć prije utakmice nije znalo da li će ista uopšte biti odigrana jer dug prema CSR nije izmiren i neće biti jer para nema, scena kada se kop nalazio iznad ulaza na sjeveru jer je na tribini bilo stotinjak budala koje deru grla devedeset minuta i kada nisam znao ni nabrojati prvih jedanaest jer su igrači odlazili i dolazili u klub kao neku gostionicu pored puta. Onda malo pogledam i vidim na klupi jednog Mehu Kodru, u organima kluba jednog Selimovića i Kusturicu, na terenu Benku, Velkoskog, Cimirota, Radovca i ostale bordo lavove, na dresu Turkish Airlines i pitam se da li možda sanjam? Uđem na forum i vidim pozive na neke otkaze, bojkote, gašenje kluba, najave da se na utakmice neće ići i tako dalje. Miševi jedni! Sarajevo je klub koji plovi pravim putem, taj put nije lagan i ovakvih kriza i izazova će biti uvijek i tu se treba pokazati ozbiljnost i karakter! Svi vi koji ste počeli pratiti i navijati Sarajevo od dolaska Tanovih miliona i Turkish Airlinesa evo vam odlične prilike da prestanete i pustite nas da uživamo u vremenima koja dolaze jer smo na pravom putu, ispravno radimo i svoje ćemo kad-tad naplatiti.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 mar 2015, 22:39

M nista ovo Drustveni...bijes prica trenutno,jos 12 kola ima iako smo ga sad zasrali da nismo mogli gore a i past' cemo na 4. mjesto ali to je u bod razlike...problem je Siroki ali kao sto rekoh imamo 5 nesto laksih utakmica...ovoje pod moranjem da se zavrsi 5/5...u protivnom mi smo titulu izgubili jer nece Siroki vjecno kiksati i pratiti nas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 21 mar 2015, 22:40

hilmo je napisao/la:
bordobro je napisao/la: da covjece ali onda kada prodas takve igrace,ne dovedes zamjenu,prodas dupovca,umjesto njega gurnes juniora onda izadjes pred navijace i kazes situacija je takva nas cilj je europa i mirna planeta zemlja
E s ovim se mogu složiti, meni se ne sviđa to potenciranje cilja.. "Imamo visoke ciljeve", "Naš cilj se zna".
Naš jedini cilj u toku cijele sezone treba da bude da sve i jednu utakmicu odigramo na visokom nivou i da skupimo što više bodova.

Kad smo već kod Dupovca, ja sam mišljenja da će ga Marko dostojno zamjeniti, trebamo neke njegove greške istrpiti.
Slažem se da treba davati momku priliku i da će ako bude radio napraviti finu karijeru ali treba igrati u utakmicama koje su već riješene u korist FKS. Teško da on može odgovoriti zadatku i odigrati bez greške niz utakmica. Vidio si danas, da je bio neki kvalitet sa iskustvom možda i ne bi izgubili.
Šta ćeš brate moj dobit i ako ga trpiš i napraviš dobrog igrača od njega, opet ćeš ga za siću prodat. Koga smo to prodali za milion? Ko to vrijedi milion eura? Cimirot, gdje je bio ove utakmice? Duljević? Smiju mu se svi. Mišljenja sam da čim bude neka ponuda za nekog našeg igrača da ga istog trenutka treba prodati.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 mar 2015, 22:41

Rade Paprica 9 je napisao/la:
Gomis99 je napisao/la:Sta reci i kome j.e.bat m.ater. Sto kaze brat gore posljednji fening dao za gostovanje. Isti sam . Jos marku imam za kladare pa sta Bog da. Ovo nismo zasluzili. Sta se dogadja i koga kriviti . Toliko mi ovo konfuzno izgleda da covjek ne zna i ne moze da shvati do cega je. Ko su ovi ljudi sto igraju. Pa navijaci su krvlju platili danas . Kako su im vratili? Porazom... Ali to tako ide. Ne das gol na vrijeme imao si svoje sanse nisi iskoristio. Bila bi druga prica. Interesuje me da li je Benko bio u ofsajdu kod onog naseg gola?
Izvini drug, kao navijač jako dobro te shvatam, ali zaslužili ste sve što vam se događa.Vaš najveći problem je bahatost, a nju nije napravio ni Kodro ni igrači, već uprava. Real, Barca, Manchestera oba slupaju mnogo veću lovu pa ne osvoje ništa. Od velikog bh kluba ste se pretvorili u klasične skorojeviće. Imate legende u svojoj avliji koji znaju šta je kultura rezultata, ali vas više loži parada kiča i šarenila.
Imaš svoju avliju pa tamo pametuj pusti ti nas da propadamo boli te **** za nama.Legende vaše ne mogu u penziju o tome se brini nama ne trebaju legende.
Sarajevo ljubavi moja!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 mar 2015, 22:45

Ovaj post treba stajati na svakoj stranici!!!
bordograd je napisao/la:Meni su sada pred očima situacije iz naše bliske historije kada smo skupljali pare da se igračima kupe kopačke da imaju u čemu da igraju, kada se noć prije utakmice nije znalo da li će ista uopšte biti odigrana jer dug prema CSR nije izmiren i neće biti jer para nema, scena kada se kop nalazio iznad ulaza na sjeveru jer je na tribini bilo stotinjak budala koje deru grla devedeset minuta i kada nisam znao ni nabrojati prvih jedanaest jer su igrači odlazili i dolazili u klub kao neku gostionicu pored puta. Onda malo pogledam i vidim na klupi jednog Mehu Kodru, u organima kluba jednog Selimovića i Kusturicu, na terenu Benku, Velkoskog, Cimirota, Radovca i ostale bordo lavove, na dresu Turkish Airlines i pitam se da li možda sanjam? Uđem na forum i vidim pozive na neke otkaze, bojkote, gašenje kluba, najave da se na utakmice neće ići i tako dalje. Miševi jedni! Sarajevo je klub koji plovi pravim putem, taj put nije lagan i ovakvih kriza i izazova će biti uvijek i tu se treba pokazati ozbiljnost i karakter! Svi vi koji ste počeli pratiti i navijati Sarajevo od dolaska Tanovih miliona i Turkish Airlinesa evo vam odlične prilike da prestanete i pustite nas da uživamo u vremenima koja dolaze jer smo na pravom putu, ispravno radimo i svoje ćemo kad-tad naplatiti.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 21 mar 2015, 22:48

hilmo je napisao/la:

Hilmo slazem se za Marka i mislim da ce premasiti ocekivanja svih nas tek u periodu koji dolazi.
Sto se tice ovog prvonavedenog ....

pcmovca
Kontakt:

Post Postao/la pcmovca » 21 mar 2015, 22:50

BitiSrcemVezan je napisao/la:ma mi smo svi negdje naograisali kolektivno... i klub a i mi njegovi bolesnici zajedno sa njima... eh Bože dragi pogledaj nas
promijeni taj avatar ne pristaj nam na muku :twisted: :evil:
ZELJO ZELJO EVO TI GA EVO...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, laznokrilo, mire971, mnon46, Pantelija, pierce, Proximic, rimljanin90, SamoDaKazeem, Seipronto i 83 gosta.