FK Sarajevo (opšte diskusije)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Ma ja Elegant sad je 5 laksih utakmica i ovdje nista ispod 15 bodova ako hoce titulu i da se smanji sad malo ova razlika, ako ne e onda je druga prica vec
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nema laganih utakmica pogotov vama pod ovim pritiskom i problemima, sad vam dolazi Mladost - utakmica prekrentica za vas, pa idete dvije za redom u goste (Drina i Travnik) bunker utakmice - sa opasnim kontrama, pa kuci Celik koji spasava zivu glavu da ne ispadnu, a onda idete Olimpiku gdje je sve moguce.
Sami ste sebi zakompikovali stvari, sad je vama svaka utakmica na noz, biti ili ne biti. A uz sve to morate cekati kiks Sirokog - jos vam dolaze u goste.

Sami ste sebi zakompikovali stvari, sad je vama svaka utakmica na noz, biti ili ne biti. A uz sve to morate cekati kiks Sirokog - jos vam dolaze u goste.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sto se sere po Niksicu, lik vam izaso u susret?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ma tariguz od novine odmah napravio neki skandal, a uopšte nije riječ o tome, nego je Nikšić pomogao jednom momku članu HZ koji je bio povrijeđen, pa ga je doveo do kola hitne pomoći da mu se ukaže pomoć. E to je cijela istina.AsharaK je napisao/la:Sto se sere po Niksicu, lik vam izaso u susret?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da ali mislio sam ipak su Drina i Mladost laksi protivnici nego Borac i Velez ali slazem se nema laganih.Elegant je napisao/la:Nema laganih utakmica pogotov vama pod ovim pritiskom i problemima, sad vam dolazi Mladost - utakmica prekrentica za vas, pa idete dvije za redom u goste (Drina i Travnik) bunker utakmice - sa opasnim kontrama, pa kuci Celik koji spasava zivu glavu da ne ispadnu, a onda idete Olimpiku gdje je sve moguce.
Siroki ce morati jos kiksati to je neupitno ali mi kakvi smo idioti mogli smo birati i da odigramo nerijeseno sa Zrinjskim a i sa Sirokim ne bi bio problem ali je sad druga prica,sad si prisiljen da ih dobijes ako ostane tabela ovakva
Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Vidim dao je izjavu na fejsu, a procito sam na nekom sljamu od sajta, kako mu navijaci jebu mater. Pa mi je malo i pokrivo sto neki ne razlikuju ljudstvo od politike isl.AlemC85 je napisao/la:Ma tariguz od novine odmah napravio neki skandal, a uopšte nije riječ o tome, nego je Nikšić pomogao jednom momku članu HZ koji je bio povrijeđen, pa ga je doveo do kola hitne pomoći da mu se ukaže pomoć. E to je cijela istina.AsharaK je napisao/la:Sto se sere po Niksicu, lik vam izaso u susret?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Ma bolan samo unose nemir, pusti to, imat će ti kada odgovarati pred Bogom. Današnja je tekma bila po meni super, jer se Velež nije uopšte branio, iako sam se bojao da nas neće torpedovati na mars, i bojao sam se teškog poraza.AsharaK je napisao/la:Vidim dao je izjavu na fejsu, a procito sam na nekom sljamu od sajta, kako mu navijaci jebu mater. Pa mi je malo i pokrivo sto neki ne razlikuju ljudstvo od politike isl.AlemC85 je napisao/la:Ma tariguz od novine odmah napravio neki skandal, a uopšte nije riječ o tome, nego je Nikšić pomogao jednom momku članu HZ koji je bio povrijeđen, pa ga je doveo do kola hitne pomoći da mu se ukaže pomoć. E to je cijela istina.AsharaK je napisao/la:Sto se sere po Niksicu, lik vam izaso u susret?

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Je li te stid pojaviti seAllGunsBlazing je napisao/la:"Divovi"
Sarajevo ljubavi moja!
hajd razumijem kad nas zezaju komsinice, al vi iz ZeniceAllGunsBlazing je napisao/la:"Divovi"

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Zasto je Celik zvani 2. Liga? Sami ste sebi napravili situaciju da vam se svi smiju. Ibrakovic pogotovo... A i igraci.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Daj mi razlog zašto se navijači Čelika mogu smijati hljeba ti pa da se i mi grohotom smijemoackeey je napisao/la:Zasto je Celik zvani 2. Liga? Sami ste sebi napravili situaciju da vam se svi smiju. Ibrakovic pogotovo... A i igraci.
Sarajevo ljubavi moja!
- SarajevoLive
- Kontakt:
Sta je sa bordo bojom,nesto maloprije kontam,od prosle godine se nije igralo u bordo dresovima? Crna,siva,bjela...
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Cuvamo je za malene napacene i uplakaneSarajevoLive je napisao/la:Sta je sa bordo bojom,nesto maloprije kontam,od prosle godine se nije igralo u bordo dresovima? Crna,siva,bjela...

- imekorisnicko
- Kontakt:
od sutra ,za malene,napacene,uplakane i trećeobiteljskicovjek je napisao/la:Cuvamo je za malene napacene i uplakaneSarajevoLive je napisao/la:Sta je sa bordo bojom,nesto maloprije kontam,od prosle godine se nije igralo u bordo dresovima? Crna,siva,bjela...![]()
![]()
![]()
- champions1921
Pa ne možete igrati sami sa sobom. Kosi se sa pravilima.obiteljskicovjek je napisao/la:Cuvamo je za malene napacene i uplakaneSarajevoLive je napisao/la:Sta je sa bordo bojom,nesto maloprije kontam,od prosle godine se nije igralo u bordo dresovima? Crna,siva,bjela...![]()
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
Humor na nivou prosjecnog skretnicara.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- IlFantasista
- Kontakt:
Joj odgovora, čovjek vas normala pita, ono slijedi klasični komplesaki odgovor, samo me zanima kakav bi bio odgovor da je pitanje postavio neko ko navija za Goražde...
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- champions1921
Mrtav sam ozbiljan. I uplakani ste i napaceni. O velicini ne bih. Ipak ste vi divovi..Sabinho je napisao/la:Humor na nivou prosjecnog skretnicara.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Blueforce21, fks74, Giuseppe1 i 37 gostiju.