FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TzBulevar87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 mar 2015, 19:36

I ja maloprije gledam izjavu i ne vjerujem sta frajer prica... Dobro ga i ovi novinari isprozivase, frajer nije tacan 100%! Sta bi onda tek Husref treba izjaviti :roll:
075

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 21 mar 2015, 19:41

Zaslužena pobjeda, realno Olimpic nije ni zaprijetio kako treba i kao da su došli na bod, pogotovo nakon što su poveli u 7-8 minuti hajmo se branit.

Puno grešaka sudije, ja kako sam ispratio svaki kontakt sa njihovim igračem im se svira. Ne znam šta Mirza priča za crveni karton, potpuno opravdan i to su dobro prošli. Ljudi ubiše Zebu jbt, ne znam kome ono razbiše glavu jbt ?

Mehidić kako je izvukao penal :tokralju: mislio sam da je sudija pogriješio za penal, al evo sad gledam snimku usporeno i vidi se kako Mehdić izbacuje loptu u stranu i onda udarac po nogama.

Novi spiker, iako se i stari ubaci :urnebes:

ultrasstyle, ako misliš na cjelokupan sjever a ne na Fukare, onda je jasno što je više ljudi na zapadu. Gore su uklonili biletarnicu, a i cijene su iste za obje tribine.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 mar 2015, 19:44

TzBulevar87 je napisao/la:I ja maloprije gledam izjavu i ne vjerujem sta frajer prica... Dobro ga i ovi novinari isprozivase, frajer nije tacan 100%! Sta bi onda tek Husref treba izjaviti :roll:
Ma Hari Mata Hari vjesto koristi priliku da malo izvrsi pritisak na sudijsku organizaciju, uskoro ce se i Gracic oglasiti, vidjeli sansu u kupu poslije ispadanja Sarajeva.

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 21 mar 2015, 19:54

Jel neko zna koji je rezultat u Bijeljini, Gradjanski - Sloboda ?

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 21 mar 2015, 19:57

47-34 za Slobodu

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 mar 2015, 20:01

tuzla87 je napisao/la:Jel neko zna koji je rezultat u Bijeljini, Gradjanski - Sloboda ?
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 437&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 21 mar 2015, 20:23

Chinaglia je napisao/la:
tuzla87 je napisao/la:Jel neko zna koji je rezultat u Bijeljini, Gradjanski - Sloboda ?
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 437&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;
ima drugi tamo topic za kosarku....
Hvala staragarda danas prvi put provukao...
& $ ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 mar 2015, 20:56

klma1 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
ima drugi tamo topic za kosarku....
Hvala staragarda danas prvi put provukao...
Molim,ma jaran si ti moj ;) ....i de zaobidzite ovu temu sa bevbim projektom aka OKK...ovaj klub NIJE Sloboda i imate tamo temu pa pratite
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 mar 2015, 22:20

svaka cast,tvrda tekma ali pobjedi se negleda u zube,ovaj varesanovic ko izlizana ploca,pobjedi u kupu ma real,ma sjajno,izgubi,sudije,savez,urota,nlo, :roll:
ali **** majku sto stimaju srbi izmedju sebe rezultate :tokralju: najebace il zvijezda il celik
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 mar 2015, 22:43

Jos jednu stvar bi zelio da naglasim a to je POSJETA danas. Da napomene drugovi moji da smo mi prije ovog kola zauzimali 12. (DVANAESTU) poziciju !!! Ne znam koji klub u BiH, u ovoj situaciji, bi doslo gledati 4000+ ljudi :bow:
075

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 21 mar 2015, 22:56

Sumnjam da je bilo vise od 3500 ljudi na Tusnju, maksimalno.

@Solinas - dacemo mi bodove Zvijezdi :D I ja gledam i ne vjerujem, koliko ofirni rezultati medju srpskim klubovima, nanijetili da ostanu po svaku cijenu :lol:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 mar 2015, 22:56

Chinaglia je napisao/la:danas ako Bog da, pobjeda protiv Olimpica, uz lijepu igru svakako, vrijeme je za Zebin prvijenac i to pred Tušanjskom publikom :thumbup: 4000 očekujem, pa sad, vidjeti ćemo :cool:
igra nije bila lijepa (progledat' ću im kroz prste zbog pobjede), ostalo sam pogodio :P

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 21 mar 2015, 22:57

Odbrana klimava i poprilicno neuigrana,Olimpic je u par navrata u II pol malo jace krenuo prema naprijed i frka u odbrani...tu ce se morati malo poraditi,primimo opet bezvezni gol i posle toga jos jedna situacija i petljanija oko naseg 16 kada smo umalo mogli biti kaznjeni ,sreca pa nismo.

Zeba dr. sc. ,cim dobije par metara prostora prilika je za Slobodu i danas su ga poprilicno udarali ali je bolje prosao nego kontra Celika :mrgreen: ,majstor nema sta.
slika
Mujic odigrao dobru tekmu ,trcao nudio se otvarao ,driblao i po meni jedan od najboljih danas kruna svega onaj gol ,bravo :clap: ,Killer Suljo uradio koliko je mogao onaj rani gol nas je shebao ,dobro se hrvao s vukovima.

Zrnanovic u odbrani mi djeluje nekako najsigurnije uz Ivetica :clap: ,ostali tu i tamo moglo je i bolje.

Mehidic ,kao i protiv Celika unio svjezinu i na kraju izborio penal :njanjanja: ,dug korak ima i sada puno vise prostora uz Zebu,Beku i co. nego u prosloj polusezoni kada se od njega ocekivalo da povuce i nije se bas dobro snalazio,uostalom kao i vecina ostalih.

I da Ahmetovic je otprilike na 70 % :mrgreen: .

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 21 mar 2015, 22:59

Coraco je napisao/la: Novi spiker, iako se i stari ubaci :urnebes:
Spiker je bio OK, treba malo vremena da momak stekne iskustva. :kafa: Bolji je dosta od dosadašnjeg u svakom slučaju... :thumbup:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 mar 2015, 23:06

Batva je napisao/la:Sumnjam da je bilo vise od 3500 ljudi na Tusnju, maksimalno.

@Solinas - dacemo mi bodove Zvijezdi :D I ja gledam i ne vjerujem, koliko ofirni rezultati medju srpskim klubovima, nanijetili da ostanu po svaku cijenu :lol:
drina rastima veleza,a nju mladost bez opaljenog metka...doce ta mladost u direktan okrsaj nama,tu ce potonut ko titanik :kafa:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 mar 2015, 23:09

Batva je napisao/la:Sumnjam da je bilo vise od 3500 ljudi na Tusnju, maksimalno.

Imas pravo da sumnjas, sve i jedan medij je napisao da je bilo oko 4000 hiljade. Ja i jos 5 ljudi sto smo bili na utakmici danas smo se takodje slozili da je prisutno oko 4k :salut:
075

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 21 mar 2015, 23:11

4 000 ,ispod nije sigurno ,zapad odlicno popunjen a na sjeveru sve po hladovini bilo :mrgreen: ...ja prezadovoljan posjetom :njanjanja: .

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 mar 2015, 23:11

kako sam ja vidio,zapad prima 4400,brat bratu bilo je 3 milje :tokralju:
sjever malo zaostaje ali bilo je 1000 +

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 mar 2015, 23:11

zaboravio sam spomenut' Čolovića za ono vremena što je odigrao, ali na krilu, djeluje kao zanimljiv igrač, nisko težište, okretan igrač .. volio bih ga vidjeti više na terenu, da se za njega stekne pravi dojam, al' teško jebga, koga izbacit'? Mehidić i Čolović su opcije s klupe za te krilne pozicije, pa se nadam da će više igrat', tj. da će ga Husref češće ubacivat'

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 21 mar 2015, 23:14

NKMramor je napisao/la:
Coraco je napisao/la: Novi spiker, iako se i stari ubaci :urnebes:
Spiker je bio OK, treba malo vremena da momak stekne iskustva. :kafa: Bolji je dosta od dosadašnjeg u svakom slučaju... :thumbup:
Dobar je momak ima glas, još debituje pred onoliko ljudi :thumbup: a zar nisi čuo onog starog kad je nešto pročitao? :urnebes:

ps. eto od popravke reflektora opet ništa jbg

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []