ma levat... folirao povredu, kao propustio pripreme (ili dobar dio u Antalyji, bio na fizikalnim terapijama)... ta ce on...SiouxLukavac je napisao/la:Cimirot, gdje je bio ove utakmice?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma levat... folirao povredu, kao propustio pripreme (ili dobar dio u Antalyji, bio na fizikalnim terapijama)... ta ce on...SiouxLukavac je napisao/la:Cimirot, gdje je bio ove utakmice?
Druže, bravobordograd je napisao/la:Meni su sada pred očima situacije iz naše bliske historije kada smo skupljali pare da se igračima kupe kopačke da imaju u čemu da igraju, kada se noć prije utakmice nije znalo da li će ista uopšte biti odigrana jer dug prema CSR nije izmiren i neće biti jer para nema, scena kada se kop nalazio iznad ulaza na sjeveru jer je na tribini bilo stotinjak budala koje deru grla devedeset minuta i kada nisam znao ni nabrojati prvih jedanaest jer su igrači odlazili i dolazili u klub kao neku gostionicu pored puta. Onda malo pogledam i vidim na klupi jednog Mehu Kodru, u organima kluba jednog Selimovića i Kusturicu, na terenu Benku, Velkoskog, Cimirota, Radovca i ostale bordo lavove, na dresu Turkish Airlines i pitam se da li možda sanjam? Uđem na forum i vidim pozive na neke otkaze, bojkote, gašenje kluba, najave da se na utakmice neće ići i tako dalje. Miševi jedni! Sarajevo je klub koji plovi pravim putem, taj put nije lagan i ovakvih kriza i izazova će biti uvijek i tu se treba pokazati ozbiljnost i karakter! Svi vi koji ste počeli pratiti i navijati Sarajevo od dolaska Tanovih miliona i Turkish Airlinesa evo vam odlične prilike da prestanete i pustite nas da uživamo u vremenima koja dolaze jer smo na pravom putu, ispravno radimo i svoje ćemo kad-tad naplatiti.
xbox je napisao/la:Allahu dragi kakvi smo mi ljudi pa ko jucer hvalili odredjene igrace i Kodru sada nista ne valja. Iskreno veliki dio navijaca ne zasluzuje da bude dio ove bordo zajednice. Toliko odvratnih rijeci i bljuvotina da ti se zuludac okrene,a do jucer hvalili iste te igrace na sva usta.
Naravno da sam razocaran ali iskreno nisam nikad toliko letio da me ovo sada sve pretjerano boli,ovo je put i tranzicija iz kokuznog kluba u klub u kojem se slazu mnoge stvari ocito su slozene u upravi ali igracki nisu. Definitivno nas ne ide i ono sto imamo sansi mi ne iskoristino,desavalo se to slicno i sa dosta jacim klobovima kao sto je Bayern ili sada Dortmund. Jednostavno moramo ostati sabrani pribrani i razumni. Rezultati ce doci i titule aBd u to sam ubjedjen ali ne kao sto mnogi ocekiju preko noci.
Vala baš valjda je vrijeme.pcmovca je napisao/la:promijeni taj avatar ne pristaj nam na mukuBitiSrcemVezan je napisao/la:ma mi smo svi negdje naograisali kolektivno... i klub a i mi njegovi bolesnici zajedno sa njima... eh Bože dragi pogledaj nas![]()
Mnogo si smjesan momak...miden je napisao/la:Nisam ni sumljao da je tebi taj osjecaj poznat, dok je meni dobro poznat. Evo recimo mene je stid što FKS ima jednog takvog navijaca, kao što si ti. Utakmice prati kuci i preko foruma, a prica i pljuje, kao da je bio na utakmici i mjestu gdje se desio incident.Zip je napisao/la:Dezurni advokatmiden je napisao/la:Nemam komentara na ovu današnju igru, baš kao i rezultat.
Zabrinjavajuca situacija, ali i ovo ce poci...
Samo da pitam dva forumaša(@Zip, @Mirso1197), koji bulje u monitor i prate utakmice.
Jel vas stid?
Sjedite za kompjuterom, ali zato sve u detalje znate šta se dešava u Vrapcicima.![]()
Ja se ne stidim, stidis li se ti postupaka odredjenih navijaca?
Zalosno je da se poslije svake utakmice raspravljamo o navijacima...
Kako god, bruka i sramota u svakom smislu..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Naravno da je žalosno da se posle svake tekme raspravlja o navijacima. Ne znam da li si primjetio, ali ti si taj koji se konstantno vraca na tu temu. Da li si možda bio u Banja Luci, da li znaš kakvu su momci prošli torturu tamo?
Izgleda da se odavno nisi svađao sa komšinicama, pa izvoli znaš gdje im je tema. Tamo prosipaj i lijeci svoje frustracije, a ne na ljudima koji žive za FK Sarajevo. Zaobiđi više navijace, jer ce ti isti bolesnici biti i protiv Mladosti na Koševu, a ti ceš vjerovatno preko foruma pratiti utakmicu.
Hilmo hilmo hmmmmmmmmmmmhilmo je napisao/la:LJudi shvatite da smo ovim porazom ispali iz utrke za titulu, što prije shvatite lakše će vam biti podnijeti naredne kikseve, i onda neće biti ovoga što se večeras ovdje pisalo.
Ja bih najsretniji bio da pogriješim ali...
ma veze ti nemas, nauci se kulturi i dijalogu !!!bordobro je napisao/la:collector je napisao/la:ove novokomponovane ili da kazemo tek registrovane, koji su tu tek sa jedim ciljem da huskaju raju protiv ljudi u upravi koji rade odlican posao ne shvatajte ozbiljno i ne palite sa na njihove komentare !!! tu su samo sa jednim ciljem da uruse ono sto se radi u organizacinom smislu u klubu zadnjih par godina i pokusavaju iskoristiti par losih rezultata kako bi nekog ocrnili i opet klub doveli u nezavidnu situaciju bas kao u vrijeme baljka,merdanovica,basica i ostale kompanije !!!bordobro je napisao/la:Nevjerovatno je stvarno da se jos prica o nakom pritisku i raznoraznim glupostima,a ne vidi se kako uprava sjebe samu kvalitetu sportskog rezultata prodavajuci kljucne igrace u sred yebene sezone i uz to ne dovodeci dostojne zamjene nego skandalozna pojacanja poput protica kostica i slicni.JAJALO,SAID,SULJIC,DUPOVAC pa to su kljucni igraci oko kojih se sve vrti sve i razumijem da takvi igraci zasluzuju transfer,ali ne dovesti im adekvatnu zamjenu i ostaviti djecu radovca,cimirota,duljevica i postaviti im toliko visoke ciljeve pa to je smijenso.SAMO JE UPRAVA KRIVA ZA SPORTSKI REZULTAT NIKO DRUGI VISE jer ne zna da napravi i zadrzi kvalitetan roster i ne zna da zadrzi neke bitne igrace par sezona oko kojih ce se vrtiti nasa igra.
ti si budala covjece ja zivim za sarajevo otkad znam za sebe bolidoidu jedan,rekao sam da uprava nikad nije bila bolja sto se tice organizacije kluba,ali sto se tice sportskog aspekta tu ima mnogo gresaka jer bas nemamo puno fudbalskih znalca u upravi koji bi znali kakvi nam igraci trebaju i gdje najvise i uz strucni stab dosli do dobre ekipe,vecinom su ljudi iz bizniza,na to sam zelio da ukazem bolidu jedan,a da uprava snosi veliki dio krivice za sportski rezultat naravno da snosi,ko je dovodio igrace???
Evo ja od srca želim da se ujedem za jezik ..pitarSA je napisao/la: Ubjedjen sam da ces se u maju ujesti za jezik
Sarajevo ce biti sampion ubjejen sam
Vjeruj da je i Evropa upitna. Sutra smo najvjerovatnije 4.pitarSA je napisao/la:Hilmo ako ce ti biti lakse ti misli da necemo ni u europu. Ubjedjen sam da ces se u maju ujesti za jezik
Ex1t je napisao/la:Vjeruj da je i Evropa upitna. Sutra smo najvjerovatnije 4.pitarSA je napisao/la:Hilmo ako ce ti biti lakse ti misli da necemo ni u europu. Ubjedjen sam da ces se u maju ujesti za jezik
Momak na cemu gajis taj optimizam? Svi smo mi mislili da ce tako biti. Cime su te igraci uvjerili da ce pregazit sve? Pa ne bi mogli pregazit Mladost V.O trenutno.pitarSA je napisao/la:Ex1t je napisao/la:Vjeruj da je i Evropa upitna. Sutra smo najvjerovatnije 4.pitarSA je napisao/la:Hilmo ako ce ti biti lakse ti misli da necemo ni u europu. Ubjedjen sam da ces se u maju ujesti za jezik
po vama ako sutra i budemo 4 kraj svijeta i sta prodat sve tekme necemo ispasti svakako.
Svasta
Sarajevo ce pregaziti sve do kraja zapamtite ovaj post copy cu ga na kraju prvenstva
Ne ide uz ovaj post samo aplauz nego i naklonmiden je napisao/la:Druže, bravobordograd je napisao/la:Meni su sada pred očima situacije iz naše bliske historije kada smo skupljali pare da se igračima kupe kopačke da imaju u čemu da igraju, kada se noć prije utakmice nije znalo da li će ista uopšte biti odigrana jer dug prema CSR nije izmiren i neće biti jer para nema, scena kada se kop nalazio iznad ulaza na sjeveru jer je na tribini bilo stotinjak budala koje deru grla devedeset minuta i kada nisam znao ni nabrojati prvih jedanaest jer su igrači odlazili i dolazili u klub kao neku gostionicu pored puta. Onda malo pogledam i vidim na klupi jednog Mehu Kodru, u organima kluba jednog Selimovića i Kusturicu, na terenu Benku, Velkoskog, Cimirota, Radovca i ostale bordo lavove, na dresu Turkish Airlines i pitam se da li možda sanjam? Uđem na forum i vidim pozive na neke otkaze, bojkote, gašenje kluba, najave da se na utakmice neće ići i tako dalje. Miševi jedni! Sarajevo je klub koji plovi pravim putem, taj put nije lagan i ovakvih kriza i izazova će biti uvijek i tu se treba pokazati ozbiljnost i karakter! Svi vi koji ste počeli pratiti i navijati Sarajevo od dolaska Tanovih miliona i Turkish Airlinesa evo vam odlične prilike da prestanete i pustite nas da uživamo u vremenima koja dolaze jer smo na pravom putu, ispravno radimo i svoje ćemo kad-tad naplatiti.
Hilmo ti si čestitao Veležu neka si to je sportski.Vidi ja im želim da se bore za opstanak i da zavise od utakmice sa nama ako ih ne izbacimo da Bog da svi igrači pocrkali ko tad bude igrao, Nije to radi tog što nas nisu pustili ili što mi nismo kupili tu utakmicu ovakvom igrom ne zaslužujemo ništa ali šta Velež traži naguzio se zrinjskom širokom a danas gine ako tako i treba . Vitez prima tri gola glavom od Wagnera metar i žilet i to ćim je vitez izjednačio za minut su poveli a skače pored Smrike 2 metra i ostalih visokih igrača Viteza e pa moj Hilmo ja nisam budala a posebno me obradovalo što nam pjeva cijeli stadion u Vitezu **** balije jer nismo ništa drugo ni zaslužili pogledaj slavlje veleža kao da su ligu prvaka uzeli.U pravu su oni u Vitezu i treba nam tako pjevati jer ovde je sport davno reko zbogom nacionalno brate ali dok balija skonta ode voz i onda glume nam prijatelje e ne trebam ja takve prijatelje i zato im ne mogu čestitati jer ovo nema veze sa sportom jesi li me skontao!?P.S. ovo se izvinjavam za balije samo sam citirao.Ili Drina zijani od Mladosti kući a uzme bod Zrinjskom u Mostaru zamisli iznenađenjehilmo je napisao/la:Evo ja od srca želim da se ujedem za jezik ..pitarSA je napisao/la: Ubjedjen sam da ces se u maju ujesti za jezik
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Jadnimi i 63 gosta.