FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simon » 21 mar 2015, 23:22

Daleko od toga da mi nemamo vise sansu za titulu ovaj zaostatak od -5 je nadoknadiv ali za titulu moraju poginuti idu nam ove lakse utakmice protiv slabijih klubova ali niti jedan od njih nemamo pravo podcijeniti, nakon toga svi nam konkurenti dolaze na Kosevo, sve je u nasim rukama.

VOLIM TE SARAJ'VO !
Ti si opet šampion !

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 21 mar 2015, 23:23

Velkoski-reprezentativac Makedonije
Benko-četiri nastupa za reprezentaciju Hrvatske
Kalasi-reprezentativac Sirije
Cimirot-reprezentativac Bosne i Hercegovine
Alispahić-doskorašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine itd.itd.
Nevjerovatno je da ima onih koji optužuju čak brutalno vrijeđaju sportskog direktora koji je u dogovoru sa bivšim trenerima i aktualnim trenerom i samom Upravom doveo najbolje igrače za BH ligu.Doveo čovjek igrače uz dogovor s trenerima i Upravom,igrače koje su u zvijezde zakivali ovi isti koji pljuju tog istog sportskog direktora :crazy:
Da je doveden Misimović i da su rezultati isti opet bi pljuvali sportskog :crazy:
Ovi isti igrači koje sd pljujete su izbacili iz Evrope trećeplasiranu ekipu grčkog prvenstva,na Koševu u momentima dominirali nad Borusiom !!! Šta pojedinci hoće,da Ibrak za 5 000 eura dovede Ronalda ??? Imamo odličnu Upravu,Kusta,Dino i Ibrak,njima kapa do poda,bolje niti smo imali niti ćemo imat.
Problemi su negdje drugdje.Ne može niko reći da Velež ili Borac imaju bolje igrače od Sarajeva.U vrijeme Džene smo igrali i najljepše i najbolje.Sve smo nadigrali,u nekim utakmicama s Dženom nismo sreće imali.Ovi naši igrači su nebrojeno puta dokazali da znaju igrat lopte,zar ne ?

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 21 mar 2015, 23:24

nemoj @sekac ko skretnicari svega ti, posteno su nas uzeli i neka su da se ove nase balerine uhavizaju !!! nece i ne treba nam se niko naguziti na terenu, vec pobjedu oni moraju zasluziti i moraju gihnuti u bordo dresu na ovaj ili onaj nacin !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 21 mar 2015, 23:25

Uh evo sam malo bistre glave,ustvari jos kontam sta je sa ovim timom?nema zelje,zalaganja,muskosti!izmjene kod Mehe katastrofa,izbi-nabi,to nam je bila igra.Zasto je Tatko fakticki vezni?ko u repki kad neide Spaha je nabija pa sta bude?jel se onaj Stojcev pravi lud il sta?pasa pisanog nije dao,zasto Samir i Cimi nisu od prve kao u prvom djelu sez?SJEVER IM JE DAO OPOMENU A ONI KO U INAT SE PRAVE IDIOTI!netreba ih prepadati batinama nego ih treba bas izbstinat!Meho jesi vala mehak,pa majku mu nece gol sam doci,Velezu cestitke
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 mar 2015, 23:27

@sekac
Rekao sam tamo, da smo iskoristili svoje šanse u prvom mi bi to riješili u svoju korist, oni su svoje u drugom iskoristili i ja im čestitam na tome. Njihove komšije su ih izbacile iz kupa zato što su ih shvatili veoma ozbiljno, za razliku od nas u drugom poluvremenu.
A to što se dešavalo u Vitezu me ne zanima i ne vrijeđa jer ja nisam balija ja sam ponosni Bošnjak.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 mar 2015, 23:28

hilmo je napisao/la:
pitarSA je napisao/la: Ubjedjen sam da ces se u maju ujesti za jezik

Sarajevo ce biti sampion ubjejen sam
Evo ja od srca želim da se ujedem za jezik ..
Never give up ;) uostalom 12 kola je jos ostalo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 mar 2015, 23:32

collector je napisao/la:nemoj @sekac ko skretnicari svega ti, posteno su nas uzeli i neka su da se ove nase balerine uhavizaju !!! nece i ne treba nam se niko naguziti na terenu, vec pobjedu oni moraju zasluziti i moraju gihnuti u bordo dresu na ovaj ili onaj nacin !!!
Niko to nije rekao ali pogledaj Vitez-Široki govorim o nacionalnom aspektu ne o sportskom.I ja nisam za to da nas neko pušta pročitaj moj post ali svi štimaju bolan izgleda da ovde poštenom igrom nečeš dobiti (pa bolan cijeli stadion u Vitezu **** b.l.je kao da je Široki domaćin i nikom ne smeta što Vitez gubi i dolazi u opasnu zonu bitnije je zajebati b.li.e) a pogotovo ako si tanak kao mi danas
Sarajevo ljubavi moja!

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 21 mar 2015, 23:33

Zasto sam optimista? Zato sto ovi momci nisu mogli preko noci zaboraviti igrati fudbal. Svima su nam pokazali da mogu kad hoce. Koliko god bili losi u ovih par utakmica vjerujem u njih i ponovo kazem ubjedjen sam da smo sampioni ove godine

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 mar 2015, 23:37

hilmo je napisao/la:@sekac
Rekao sam tamo, da smo iskoristili svoje šanse u prvom mi bi to riješili u svoju korist, oni su svoje u drugom iskoristili i ja im čestitam na tome. Njihove komšije su ih izbacile iz kupa zato što su ih shvatili veoma ozbiljno, za razliku od nas u drugom poluvremenu.
A to što se dešavalo u Vitezu me ne zanima i ne vrijeđa jer ja nisam balija ja sam ponosni Bošnjak.
E vidiš Hilmo više je velež protiv Zrinjskog imao šansi nego protiv nas (gledao sam) ali su drugo poluvrijeme hodali po terenu nisu mogli loptu iznijeti do centra ali to je njihov problem i moral a li i ovo danas protiv nas je njihov moral .Neka nek slave dobili su ja im neču čestitati razlog rekao čekam ako Bog da šansu za uzvrat kad bude najviše trebalo.
Sarajevo ljubavi moja!

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 21 mar 2015, 23:39

pitarSA je napisao/la:Zasto sam optimista? Zato sto ovi momci nisu mogli preko noci zaboraviti igrati fudbal. Svima su nam pokazali da mogu kad hoce. Koliko god bili losi u ovih par utakmica vjerujem u njih i ponovo kazem ubjedjen sam da smo sampioni ove godine
Do ove utakmice smo zavisili samo od sebe, sad to više nije tako. Šta i da pregazimo sve do kraja? Opet -2. Ja kažem da titula još nije izgubljena ali smo se dobro udaljili od nje.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 21 mar 2015, 23:54

Cestitke igracima Veleza, a titule kupljene parama i namjestanjima nama ne trebaju.
Ponosan sam zbog toga. Za takve trofeje zna se gdje uvijek ima mjesta, pa nek njima
prodaju ako ovi imaju cime platiti.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 mar 2015, 00:01

Evo ovako pod broj:
1) Ne kontam samo zasto je Ibrak sad kriv? Nije on sam na svoju ruku dovodio igrace, to je bilo u dogovoru sa Mehom i njegovim pomocnicima, Dinom, Kustom...i doveli su igrace koje smo prije 2,3 godine mogli samo da sanjamo da zaigraju za nas, a sad sto se igraci ne bore ili zajebavaju jednostavno nisu oni krivi...samo kod nas izgleda zbog losih rezultata se krivi uprava a ne igraci i trener
2) Onda kao ovaj pritisak na igrace slabo utjece ovo ono pa brate Maribor, Dinamo, Partizan svi oni imaju isti taj a mozda cak i jaci pritisak od nas da postanu prvaci svojih zemalja pa ne vidim da se jim to odrazava na igru ljudi laganice nabijaju ostale u ligi sa 3,4 komada razlike
3) Mozda je prerano govoriti ali listica ima najvece sanse da osvoji prvenstvo ne zbog toga sto su danas povecali prednost vec iz prostog razloga sto njihova igra ima i glavu i rep, evo samo danas Vitez izjednaci u 73 min, listica ponovo povede u 78 (psihicki jaki u glavama sto je jos jedan u nizu kvaliteta najjacih ekipa) a nama treba 90 min za 1 gol a nekad ga cak i nedamo nikako kao recimo danas
4) Najveci problem kod nas je neefikasnost ekipa koja treba 10 sansi da pogodi gol ne moze se boriti za prvaka jednostavno jer previse se ispromasivamo i onda igraci budu frustrirani i jos protivnik iz 1-2 sanse zabije gol i to je to
5) Ponavljam se kao papagaj ali evo opet cu reci da nam za ovu ligu fali organizator igre tipa Miske i mislim da bi u 90% utakmica zabijali po 2,3 komada sto bi mislim da bilo dovoljno za pobjede, a za Evropu nam fale 2-3 iskusna obrambena igraca jer kad nam zabijaju golove ovi poluprofesionalci u nasoj ligi sta ce onda biti kada nam dodje Sparta Prag, PAOK, Steaua... da o klubovima iz lige 5 ne govorim
6) Ova reprezentativna pauza nije mogla doci u bolje vrijeme i nadam se da cemo konacno proraditi i postati EFIKASNIJI!!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 22 mar 2015, 00:03

obiteljskicovjek je napisao/la:Cestitke igracima Veleza, a titule kupljene parama i namjestanjima nama ne trebaju.
Ponosan sam zbog toga. Za takve trofeje zna se gdje uvijek ima mjesta, pa nek njima
ŽAO MI JE ŠTO ME NE RAZUMIJEŠ NI TI NI HILMO NI OSTALI ALI NEMA VEZE NISAM NIKAD BIO ZA KUPLJENE TITULE ALI ETO SVATITE KAKO ŽELITE.
Sarajevo ljubavi moja!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 mar 2015, 00:04

Mene ovo sad podsjeća na Man City dolaskom šeika ili Čelzi dolaskom Abramovića nabacano u ekipi nekakvih zvjezdica masno plaćenih fudbalera za naše uslove mislim na plate,primanja i onda dobiješ od njih mudo marijanovo..Ne znam ko je kriv za ove 3 katastrofalne utakmice ali je veliki bezobrazluk..
Zadnja izmjena: zgembo89, dana/u 22 mar 2015, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 22 mar 2015, 00:06

sekac je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:Cestitke igracima Veleza, a titule kupljene parama i namjestanjima nama ne trebaju.
ŽAO MI JE ŠTO ME NE RAZUMIJEŠ NI TI NI HILMO NI OSTALI ALI NEMA VEZE NISAM NIKAD BIO ZA KUPLJENE TITULE ALI ETO SVATITE KAKO ŽELITE.
Ne ovo moje, se nije odnosilo na tebe niti na bilo koga licno (samo moje misljenje)

poskok86
Kontakt:

Post Postao/la poskok86 » 22 mar 2015, 00:07

A mozel jedno pitanje onako za sve nas pa cak i za mene posto ni sam nisam bas nacisto sa tim,jel titula zaista vrijedna toga da pola ljudi ovde a tako je nekako i na Hasetu koliko sam mogao upratiti po psovkama,pored opravdanog nezadovoljstva nezalaganjem igraca,proziva upravu tj Kustu Dinu i Ibraka cak i Tana i TA zbog trenutne situacije tj kako se meni cini ljudi bi kao mijenjali sve redom tj popisali se na sve ovo sto se dogadja u skorijoj istoriji.
Jel titula zaista toliko bitna i jel svi mi uopste imamo predstavu sta bi se desilo da recimo Kusta ili Dino kazu ma hebes ovo sve haj zdravo. Jel neko stvarno misli da se to ne moze desiti? Da ti ljudi imaju neogranicenu energiju i strpljenje?Ja se u potpunosti slazem da igrace treba kritikovati maximalno ne toliko zbog rezulata koliko zbog samog pristupa,opet cu ponoviti u 93 minute Jedan klizeci start,ali zar je zaista titula toliko bitna da sami sebi budemo najveci grobari i to u trenutku kad imamo pa mozda i najbolju poziciju u istoriji? Jel to vrijedno toga ta hebena titula? Mislim da nije i da nije vrijedno dovoditi u pitanje ljude koji su dosli iz udruzenja koje se zove Bordo Prijatelji u bilo kakav negativan kontekst samo zbog jedne **** titule. Brzo smo zaboravili sve lijepe stvari koje se desavaju u klubu koji je bio klinicki mrtav i na aparatima. Pa da razapnemo sve redom na stub srama zbog cega? Titule? Ja kazem **** titulu nije vrijedna a vi palamudite ko je kriv i koga razapeti. Igrace treba kritikovati slazem se u potpunosti ali po upravi pljuvati pa ja zaista ne mogu da vjerujem da postoji iko ziv ko moze reci bilo sta za te ljude. To ide na nasu sramotu popljuvali smo nase legende neke opravdano al neke boga mi neopravdano popljuvali smo sjever i istok popljuvali smo sve sto smo mogli. Pa dokle vise braco mila. Jel vrijedna posrana titula ove posrane lige toga? Ja kazem da nije a vi,kome je do toga,opletite!!! I ne zalite nikog

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 mar 2015, 00:07

old school je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: koja tegoba,zamisli imas pare a ne mozes meda, a zamisli nemas pare i pehare osvajas :cool: bar imate avion da putujete sa njim :evil:
Momak tu pricu pricaj na nekom drugom mjestu, ovo nije obdaniste. Koji je to klub u BIH osvojio pehare bez para? Mani se te price, ne treba vam osporavati trofeje a ne trebate ni vi i po tom pitanju glumiti neke jadnike itd.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 22 mar 2015, 00:09

zgembo89 je napisao/la:Mene ovo sad podsjeća na Man City dolaskom šeika ili Čelzi dolaskom Abramovića nabacano u ekipi nekakvih zvjezdica masno plaćenih fudbalera za naše uslove mislim na plate,primanja i onda dobiješ od njih mudo marijanovo..Ne znam ko je kriv za ove 3 katastrofalne utakmice ali je veliki bezobrazluk..
Kakve sve gluposti covjek nece procitati veceras :facepalm:
Das Ist Walter

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 22 mar 2015, 00:10

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: koja tegoba,zamisli imas pare a ne mozes meda, a zamisli nemas pare i pehare osvajas :cool: bar imate avion da putujete sa njim :evil:
Idemo jedna ne oguljena od Velkoskog i jedna od Dulje pa na pavanje :rol: :rol: :rol: :rol:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 22 mar 2015, 00:13

Ovim sto si se primio na ovaj post rekao si dovoljno
BAZA BEZ PORAZA :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Faraon iz Visokog, misstianopenaldo, mnon46, MSOZ101, muhamedhulk, senad82 i 63 gosta.