FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jos nesto da dodam prije spavanja, u zadnjih mjesec dana po portalima vise sam priloga i klipova pogledao o navijacima FKS nego o aktuelnom sampionnu Zrinjskom ili lideru Sirokom Brijegu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ne nista nije vrijedno ove uprave**** je napisao/la:A mozel jedno pitanje onako za sve nas pa cak i za mene posto ni sam nisam bas nacisto sa tim,jel titula zaista vrijedna toga da pola ljudi ovde a tako je nekako i na Hasetu koliko sam mogao upratiti po psovkama,pored opravdanog nezadovoljstva nezalaganjem igraca,proziva upravu tj Kustu Dinu i Ibraka cak i Tana i TA zbog trenutne situacije tj kako se meni cini ljudi bi kao mijenjali sve redom tj popisali se na sve ovo sto se dogadja u skorijoj istoriji.
Jel titula zaista toliko bitna i jel svi mi uopste imamo predstavu sta bi se desilo da recimo Kusta ili Dino kazu ma hebes ovo sve haj zdravo. Jel neko stvarno misli da se to ne moze desiti? Da ti ljudi imaju neogranicenu energiju i strpljenje?Ja se u potpunosti slazem da igrace treba kritikovati maximalno ne toliko zbog rezulata koliko zbog samog pristupa,opet cu ponoviti u 93 minute Jedan klizeci start,ali zar je zaista titula toliko bitna da sami sebi budemo najveci grobari i to u trenutku kad imamo pa mozda i najbolju poziciju u istoriji? Jel to vrijedno toga ta hebena titula? Mislim da nije i da nije vrijedno dovoditi u pitanje ljude koji su dosli iz udruzenja koje se zove Bordo Prijatelji u bilo kakav negativan kontekst samo zbog jedne **** titule. Brzo smo zaboravili sve lijepe stvari koje se desavaju u klubu koji je bio klinicki mrtav i na aparatima. Pa da razapnemo sve redom na stub srama zbog cega? Titule? Ja kazem **** titulu nije vrijedna a vi palamudite ko je kriv i koga razapeti. Igrace treba kritikovati slazem se u potpunosti ali po upravi pljuvati pa ja zaista ne mogu da vjerujem da postoji iko ziv ko moze reci bilo sta za te ljude. To ide na nasu sramotu popljuvali smo nase legende neke opravdano al neke boga mi neopravdano popljuvali smo sjever i istok popljuvali smo sve sto smo mogli. Pa dokle vise braco mila. Jel vrijedna posrana titula ove posrane lige toga? Ja kazem da nije a vi,kome je do toga,opletite!!! I ne zalite nikog

Pa vi sa Koseva trebate se skontati sami sa sobom.Sabinho je napisao/la:Momak tu pricu pricaj na nekom drugom mjestu, ovo nije obdaniste. Koji je to klub u BIH osvojio pehare bez para? Mani se te price, ne treba vam osporavati trofeje a ne trebate ni vi i po tom pitanju glumiti neke jadnike itd.old school je napisao/la:obiteljskicovjek je napisao/la:Cestitke igracima Veleza, a titule kupljene parama i namjestanjima nama ne trebaju.
Ponosan sam zbog toga. Za takve trofeje zna se gdje uvijek ima mjesta, pa nek njima
prodaju ako ovi imaju cime platiti.![]()
![]()
![]()
![]()
koja tegoba,zamisli imas pare a ne mozes meda, a zamisli nemas pare i pehare osvajas
bar imate avion da putujete sa njim
Prije 5 dana govorite kako Zeljo nema para da plati vodu i struju, a danas govorite "koji je to klub u BIH osvojio pehare BEZ PARA"

Odgovorio si sam sebi

- bordoakapitar
Svaka cast za ovo! Potpuno se slazem s tobom a dodao bih samo da ima jos 12 kola do kraja i da nije zavrsena prica sto se tice titule. Ova ekipa kad procepi nece stati, siguran sam. I dalje sam optimista i vjerujem u pozitivan rasplet situacije. Treba pustiti Mehu i igrace da ovo rijese i da krenu u pozitivan niz. Kiksace i Listica, siguran sam i pokusajte ovo iskulirati radi ovih dusmana koji samo cekaju ranu pa da piju krv. Komsinice, gledajte sebe toplo vam savjetujem, jer bi se Oda radosti mogla pretvoriti u Odu zalosti...**** je napisao/la:A mozel jedno pitanje onako za sve nas pa cak i za mene posto ni sam nisam bas nacisto sa tim,jel titula zaista vrijedna toga da pola ljudi ovde a tako je nekako i na Hasetu koliko sam mogao upratiti po psovkama,pored opravdanog nezadovoljstva nezalaganjem igraca,proziva upravu tj Kustu Dinu i Ibraka cak i Tana i TA zbog trenutne situacije tj kako se meni cini ljudi bi kao mijenjali sve redom tj popisali se na sve ovo sto se dogadja u skorijoj istoriji.
Jel titula zaista toliko bitna i jel svi mi uopste imamo predstavu sta bi se desilo da recimo Kusta ili Dino kazu ma hebes ovo sve haj zdravo. Jel neko stvarno misli da se to ne moze desiti? Da ti ljudi imaju neogranicenu energiju i strpljenje?Ja se u potpunosti slazem da igrace treba kritikovati maximalno ne toliko zbog rezulata koliko zbog samog pristupa,opet cu ponoviti u 93 minute Jedan klizeci start,ali zar je zaista titula toliko bitna da sami sebi budemo najveci grobari i to u trenutku kad imamo pa mozda i najbolju poziciju u istoriji? Jel to vrijedno toga ta hebena titula? Mislim da nije i da nije vrijedno dovoditi u pitanje ljude koji su dosli iz udruzenja koje se zove Bordo Prijatelji u bilo kakav negativan kontekst samo zbog jedne **** titule. Brzo smo zaboravili sve lijepe stvari koje se desavaju u klubu koji je bio klinicki mrtav i na aparatima. Pa da razapnemo sve redom na stub srama zbog cega? Titule? Ja kazem **** titulu nije vrijedna a vi palamudite ko je kriv i koga razapeti. Igrace treba kritikovati slazem se u potpunosti ali po upravi pljuvati pa ja zaista ne mogu da vjerujem da postoji iko ziv ko moze reci bilo sta za te ljude. To ide na nasu sramotu popljuvali smo nase legende neke opravdano al neke boga mi neopravdano popljuvali smo sjever i istok popljuvali smo sve sto smo mogli. Pa dokle vise braco mila. Jel vrijedna posrana titula ove posrane lige toga? Ja kazem da nije a vi,kome je do toga,opletite!!! I ne zalite nikog
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
@pijanbabo jedno je sadasnje stanje a drugo je ono stanje koje je vladalo kad su titule osvojene. Saberi se.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Sarajevo ce iz ovoga izaci jace,aBd!
Cinjenica je da je klub u velikoj krizi... zadnje 3-4 utakmice su bile dosta lose,na razini nekih osrednjih premierligasa! sta je uzrok ovakve katastrofe,stvarno je tesko reci.... po meni imamo dosta lose bekove, i prilicno tanka krila (izuzev Duljevica,koji realno nije u formi). odbrana,Mihojevic ok,momak nije kriv za golove,ali nekako ne ulijeva sigurnost u odbrani,za neke vece rezultate,pa i titulu treba nam daleko bolji stoper!
U ponedjeljak se lijepo zahvaliti nekolicini igraca koji nisu opravdali ocekivanja,prije svih Berberovicu,Proticu,a na ljeto se zahvaliti Okicu,Bandovicu,Puricu itd. sad se treba fokusirati na to kako da dodjemo sebi,valjda plasman u Evropu nece doci u pitanje!? zao mi je Kodre,nekad pomislim da on nema taj autoritet koji je nasim igracima potreban,generalno svim Balkancima.... ne mozes ti biti "mekan" i ocekivati da to kod nasih ljudi pali,nazalost! Malo se i on rotacijama pogubio,nemamo tih 9-10 standardnih igraca,nemamo kostur ekipe i to je isto po meni problem....
Cinjenica je da je klub u velikoj krizi... zadnje 3-4 utakmice su bile dosta lose,na razini nekih osrednjih premierligasa! sta je uzrok ovakve katastrofe,stvarno je tesko reci.... po meni imamo dosta lose bekove, i prilicno tanka krila (izuzev Duljevica,koji realno nije u formi). odbrana,Mihojevic ok,momak nije kriv za golove,ali nekako ne ulijeva sigurnost u odbrani,za neke vece rezultate,pa i titulu treba nam daleko bolji stoper!
U ponedjeljak se lijepo zahvaliti nekolicini igraca koji nisu opravdali ocekivanja,prije svih Berberovicu,Proticu,a na ljeto se zahvaliti Okicu,Bandovicu,Puricu itd. sad se treba fokusirati na to kako da dodjemo sebi,valjda plasman u Evropu nece doci u pitanje!? zao mi je Kodre,nekad pomislim da on nema taj autoritet koji je nasim igracima potreban,generalno svim Balkancima.... ne mozes ti biti "mekan" i ocekivati da to kod nasih ljudi pali,nazalost! Malo se i on rotacijama pogubio,nemamo tih 9-10 standardnih igraca,nemamo kostur ekipe i to je isto po meni problem....
-
- Kontakt:
Danas pratim ove navijace zelje prate, komentarisu sve vezano za Fk Sarajevo, imam utisak da se vise raduju porazu Sarajeva nego pobjedi svog tima kompleksi sta li ?
ma nisusuarez000000 je napisao/la:Danas pratim ove navijace zelje prate, komentarisu sve vezano za Fk Sarajevo, imam utisak da se vise raduju porazu Sarajeva nego pobjedi svog tima kompleksi sta li ?

Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Kazu baza bez poraza hahahasekac je napisao/la:ma nisusuarez000000 je napisao/la:Danas pratim ove navijace zelje prate, komentarisu sve vezano za Fk Sarajevo, imam utisak da se vise raduju porazu Sarajeva nego pobjedi svog tima kompleksi sta li ?vole nas pa nam uljepšavaju dan tj.noć
Evo reci cu ti transfer politiku kupuje se Benko sa 6mjesečnog hlađenja u Kini kupuje se Alispahić sa sjedenja na klupi u Rijeci,a prodaje se Dupovac za mizernih 200hiljada i pri tome nemamo drugog stopera kvalitetnog.. Okić,Puzigaća,Stojčev koji su odlični bili u jesenjem dijelu sa formom i igrama sad su ko kite..Da ne pričam dalje vidjet ćemo u ponedeljak šta će Kusturica reći na sastanku o sankcijama..nešto je premijer NIkšić danas dolazio na tribinu po nekog navijaca imao je i ostar razgovor sa policajcemmiden je napisao/la:Kakve sve gluposti covjek nece procitati veceraszgembo89 je napisao/la:Mene ovo sad podsjeća na Man City dolaskom šeika ili Čelzi dolaskom Abramovića nabacano u ekipi nekakvih zvjezdica masno plaćenih fudbalera za naše uslove mislim na plate,primanja i onda dobiješ od njih mudo marijanovo..Ne znam ko je kriv za ove 3 katastrofalne utakmice ali je veliki bezobrazluk..
Zadnja izmjena: zgembo89, dana/u 22 mar 2015, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
I isti taj im svima odrzi lekciju kako se gine na terenu.zgembo89 je napisao/la:Evo reci cu ti transfer politiku kupuje se Benko sa 6mjesečnog hlađenja u Kini kupuje se Alispahić sa sjedenja na klupi u Rijeci,a prodaje se Dupovac za mizernih 200hiljada i pri tome nemamo drugog stopera kvalitetnog.. Okić,Puzigaća,Stojčev koji su odlični bili u jesenjem dijelu sa formom i igrama sad su ko kite..Da ne pričam dalje vidjet ćemo u ponedeljak šta će Kusturica reći na sastanku o sankcijamamiden je napisao/la:Kakve sve gluposti covjek nece procitati veceraszgembo89 je napisao/la:Mene ovo sad podsjeća na Man City dolaskom šeika ili Čelzi dolaskom Abramovića nabacano u ekipi nekakvih zvjezdica masno plaćenih fudbalera za naše uslove mislim na plate,primanja i onda dobiješ od njih mudo marijanovo..Ne znam ko je kriv za ove 3 katastrofalne utakmice ali je veliki bezobrazluk..
Ti si opet šampion !
pa sad mi objasni u cemu je problem..Kad galamimo sto piju po IStocnom Sarajevu onda se digne i kuka i motika neka piju nek se malo opuste kad im se psuje mater sa tribine što to utice im se na psihu pa ne igraju dobro eto danas 93 min 1 klizeci start..simon je napisao/la:I isti taj im svima odrzi lekciju kako se gine na terenu.zgembo89 je napisao/la:Evo reci cu ti transfer politiku kupuje se Benko sa 6mjesečnog hlađenja u Kini kupuje se Alispahić sa sjedenja na klupi u Rijeci,a prodaje se Dupovac za mizernih 200hiljada i pri tome nemamo drugog stopera kvalitetnog.. Okić,Puzigaća,Stojčev koji su odlični bili u jesenjem dijelu sa formom i igrama sad su ko kite..Da ne pričam dalje vidjet ćemo u ponedeljak šta će Kusturica reći na sastanku o sankcijamamiden je napisao/la: Kakve sve gluposti covjek nece procitati veceras
-
- Kontakt:
Ljudi shvatam ja ljutnju, razocarenje...ali pisati protiv uprave i brace sa sjevera, e to nikako ne mogu shvatiti. Imao bih svasta reci igracima, ali Uprava, Horde (sa Sjevera)...za njih velikii
I molim vas, nemojte o tituli, opet cete se razocarati.
Do Smrti Odani

Do Smrti Odani
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ha...jasno je bilo nakon tri tekme protiv Borca da stvari neštimaju...Ekipa za velike domete treba vrijeme...puno novca truda na kraju i sreće treba za jednu grupnu fazu E takmičenja..za ssamu titulu u domaćem prvenstvu...a kamoli europa...euforija se digla...sad je splasnula...ostaje ljubav prema klubu...igrači koji su tu...trebaju da zasluže dres koji nose...samim dolaskom ili ostankom...nisu pojačanje...teren je jedino mjerilo...
Kada dođe taj trenutak, kada dođe sudnji dan...FKS i poslije groba
Kada dođe taj trenutak, kada dođe sudnji dan...FKS i poslije groba

Koji je problem niko pojma nema i svi se to pitamo, ekipa koja ima sve i treba da odmah na pocetku da doznanja ko je i sta je kiksa 2 ligaske utakmice i udalji se od titule i dovede istu u pitanje, sta ce biti dalje vidjet cemo ali sigurno je da ova ekipa zna i moze i da nam sada treba i dosta srece u nastavku jer moramo cekati i kiks konkurenata a uz to i redati dobre rezultate.zgembo89 je napisao/la:pa sad mi objasni u cemu je problem..Kad galamimo sto piju po IStocnom Sarajevu onda se digne i kuka i motika neka piju nek se malo opuste kad im se psuje mater sa tribine što to utice im se na psihu pa ne igraju dobro eto danas 93 min 1 klizeci start..simon je napisao/la:I isti taj im svima odrzi lekciju kako se gine na terenu.zgembo89 je napisao/la:
Evo reci cu ti transfer politiku kupuje se Benko sa 6mjesečnog hlađenja u Kini kupuje se Alispahić sa sjedenja na klupi u Rijeci,a prodaje se Dupovac za mizernih 200hiljada i pri tome nemamo drugog stopera kvalitetnog.. Okić,Puzigaća,Stojčev koji su odlični bili u jesenjem dijelu sa formom i igrama sad su ko kite..Da ne pričam dalje vidjet ćemo u ponedeljak šta će Kusturica reći na sastanku o sankcijama
Zadnja izmjena: simon, dana/u 22 mar 2015, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
slusajte Belog malo visebelosevic28 je napisao/la:Ljudi shvatam ja ljutnju, razocarenje...ali pisati protiv uprave i brace sa sjevera, e to nikako ne mogu shvatiti. Imao bih svasta reci igracima, ali Uprava, Horde (sa Sjevera)...za njih velikii![]()
Do Smrti Odani

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jedna jaranska zivotna.Onaj sto ima ne zapinje jer ima a onaj jadnik sto nema a jos voli klub e on zapinje da bi i imo a bogami i sto voli.Nadam se da ste skontali i stvarno je ona iz zivota a i fudbal je nekom zivot.Ja kad bi biro izmedzu vas i Sirokog ja bi bio za vas jer vi ste mi komsije ali razlog sadasnji sam vec objasnio.Vrlo jednostavan.I upamtite da ce uvjek ali uvjek Sloboda Velez i Celik ginut protiv nas i da to nije nikakva novost to traje dok je ove lige.
Jedna jaranska zivotna.Onaj sto ima ne zapinje jer ima a onaj jadnik sto nema a jos voli klub e on zapinje da bi i imo a bogami i sto voli.Nadam se da ste skontali i stvarno je ona iz zivota a i fudbal je nekom zivot.Ja kad bi biro izmedzu vas i Sirokog ja bi bio za vas jer vi ste mi komsije ali razlog sadasnji sam vec objasnio.Vrlo jednostavan.I upamtite da ce uvjek ali uvjek Sloboda Velez i Celik ginut protiv nas i da to nije nikakva novost to traje dok je ove lige.
I Mehmedu Kodri puna podrška...u svakom smislu...
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Benjolos, bvsic, CAZIN, Chony533, Dave, EastMadness, laznokrilo, pjankesarajevo, propoklopac, ubipara, Zeko87 i 68 gostiju.