Sport bild piše da smo zainteresirani za Ozana Tufana defenzivca iz Burse
Igra na poziciji dm-a a navodno se i Atletico interesira za njega.... nikad ga nisam gledao pa nemogu reći kakvo pojačanje bi bio da se dovede... ali skeptik sam što se tiće igraća iz Turskih, Belgiskih i ostalih boranija liga...
Valencia je napisao/la:
Dortmundu trebaju brzi igraci u veznom redu. Sahin i Gundogan igraju katastrofalno. Sahin vise nikada nece biti kao nekada, a ni Gundo vjerovatno... Bendera su isto ubile povrede. Steta, bili su izvrsni igraci. Nadam se da ce se makar jedan od njih vratiti u pravu formu. Dortmund je rinaka u vezi, slabo trce i to je najveci problem.
A šta je tebi čudno da s ovakvom transfer politikm Bvb se nalazi u ovom trenutku u ovakvoj poziciji..
Transfer politika je blago rečeno očajna a i po najavama nema netto investa sljedeče sezone tako da je put u prosječnost i borba za Europa Legaue i sljedeće sezone realnost.....
A što kažeš za Gundu normalno da će ga naša trojka čekati da ponovo procjepi i dati mu 8 milijona po sezoni gdje dotični nebi mogao u ovakvom stanju nigdje dobiti...
Uz čekanje da procjepi Miky,Kagawa,Sahin i Čiro čemu da se nada svaki Bvb fan koj se imalo razumije i prti nogomet....
I sad se spominju pojačana Kruse kojem sasvim sigurno nebi odgovarao naš sistem uz njega je kandidat za dolazak limitirani Volland koj je samo trkački jak a očito mi svršavamo na takve igrače, bacite samo oko na tm i sve če biti svima jasno da je put u prosječnost naša realnost....
I onda se spominju Bruma i Praet koje se čeka da procjepe u fucking Jupiter i Turskoj ligi, a vjerovatno će oni biti vrhunska pojačanja a očito samo za naše ledere .....
I onda će se samo čekati dok Reus i Hummy popi*de i dignu sidro šta je za očekivati jer niti jedan WC igrač se ne želi boriti za opstanak....
A vjerovtno Hummy ide već ove sezone pa će se spržit tih 50 milki na koje kakve odrone i gdje smo onda
Bilo je lijepo gledati naš dominantan Bvb od kojeg će nam ostati uspomene na you tube klipovima sa suzom u očima....
Volio bi da sam u krivu a svaki neutralni pratitelj kluba če se složiti s ovime dok naši navijači i simpatizeri naravno se ne žele složiti s ovime...