inace sam pratio Jazz do poslije tog finala, i onda sam se razocarao, kad je kloc Russell fulio onaj slobodan sut

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ja navijam za SpurseD1n0 je napisao/la:I naravno Heat zbog D-Wade![]()
Ja isto mislim da ce Blazers i Thunder dobiti puno vise navijaci, posebno ako napravi Upsets u playoffs this year
A meni je isto cudo sto neja puno Spurs, Celtics fanovi u ovaj forum, mozda 2 najbolji ekipa this decade? Celtics imaju superstars; Garnett, Rondo, Allen, Pierce... Spurs imaju isto superstars; Ginobilli, Duncan, Parker i imaju isto balkanski trener
LBJ_MVP?LBJ MVP je napisao/la:Ja navijam za SpurseD1n0 je napisao/la:I naravno Heat zbog D-Wade![]()
Ja isto mislim da ce Blazers i Thunder dobiti puno vise navijaci, posebno ako napravi Upsets u playoffs this year
A meni je isto cudo sto neja puno Spurs, Celtics fanovi u ovaj forum, mozda 2 najbolji ekipa this decade? Celtics imaju superstars; Garnett, Rondo, Allen, Pierce... Spurs imaju isto superstars; Ginobilli, Duncan, Parker i imaju isto balkanski trener
LBJ mi je jedan od 5 najdražih košarkaša pa sam uzeo njegov nick ipak bolje zvuči i da se s nekim posvađam ili sprijateljim LBJ_MVP nego Tony9 ili tako nekakoD1n0 je napisao/la:LBJ_MVP?LBJ MVP je napisao/la:Ja navijam za SpurseD1n0 je napisao/la:I naravno Heat zbog D-Wade![]()
Mislio sam da navijas za Cleveland
Je li to meni upučeno ja za Spurse navijam oduvijek bili mi PO ili ne,a još jedan od dokaza da nisam GH je to da navijam za Real iako nisu 6-7 godina (nisam siguran) nisu prošli 1/8 finala.A inače mrzim glory huntere pa imam poznanika uopšte ne prate NBA pa osvoji Boston svi za njih navijaju osvoji LAL odjednom svima Kobe najdraži košarkašWolverine je napisao/la:glory hunter ko glory huter, ha ja.
Šta se odmah pališWolverine je napisao/la:joj ma za zajebajem se
Meni je baš drag trener,ali mora biti navijam za njih Big3(najnenafuraniji igrači uz D-Willa,Boozera i ostatak Jazza i naravno OKC) su sjajni i vjerujem,ako svi budu zdravi da možemo do finala konferencije.Samo mi je žao što Finley nije ostao mogao je puno ponuditi iako mu je gotov 40D1n0 je napisao/la:Ja volim gledati Spurs, zbog Big Three: Parker, Duncan, Ginobilli
A za mene je Coach Popovich malo arrogant
Bas su lepiBernardBarnjak je napisao/la:Al u novom dresu protiv Suns-a
![]()
klupa...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.