valdez je izrastao u vrhunskog golmana,al jednostavno nije imao aman nekog posla sinoc, tako da otpada glupa prica kao dobri oni bili nisu imali srece....ne znam samo kako nije stid onog supka pellegrinija, reci da barca nije bila bolja

pa to je strasno.....pa ovaj pique svaka mu cast, mislim da je najveca greska fergusona hvala Bogu,xavi mislim suvisan je svaki komentar,a vanzemaljac ma dan mi bude raspolozeniji kad ga se sjetim cim pomislim na njega pa ga imamo

....i kao sto babilon rece ne znam samo kako ova djeca domaca pored barce mogu navijati za real,al haj djeca ko djeca vide cristinu koja je sinoc pokazala ,ustvari nije nista pokazala hvala Bogu,al ljudine od 40 i vise godina kao prate neki fudbal strucnjaci neki ovo ono,i kaze mrzi barcu pa to je strasno ,ne mogu da vjerujem,e kad vidim to onda se djeci i ne cudim...mrziti nekog ko napravi messia,iniestu,xavia,piquea,puyola,valdeza,pedra,bojana, a uz to dovede pojacanja iz monaca,seville,itd a ne iz manchestera,milana,liverpoola itd ma ko ih hebe.....samo barcaaaaaaaa.....