Harun Mahmutović

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

emil02in
Kontakt:

Re: Harun Mahmutović

Post Postao/la emil02in » 20 mar 2015, 20:18

Sta je sad niko ne spominje enesa, sukob? Plan priprema je tu,selektor Vrhunski tu,dobre pripremne utakmice tu, za roster ne brinem sa ovakvim selektorom samo da Mirza bude zdrav. Sve mladje selekcije igraju A diviziju znači sad savez treba da se okrene klupskoj košarci i ženskim selekcijama.
Znači mnogo vise pozitivnih stvari od negativnih, ali pozitivne stvari ne donose likeove i gledanost. Što losija vijest to vise likova, koga briga ko je u pravu bitno je da ima što vise prljavstine. U globalu savez radi dobro, može bolje ali nije tako crno kako se pokušava predstaviti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 20 mar 2015, 20:49

Ima li gdje da se pogleda snimak sa press-a
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 20 mar 2015, 21:49

emil02in je napisao/la:Sta je sad niko ne spominje enesa, sukob? Plan priprema je tu,selektor Vrhunski tu,dobre pripremne utakmice tu, za roster ne brinem sa ovakvim selektorom samo da Mirza bude zdrav. Sve mladje selekcije igraju A diviziju znači sad savez treba da se okrene klupskoj košarci i ženskim selekcijama.
Znači mnogo vise pozitivnih stvari od negativnih, ali pozitivne stvari ne donose likeove i gledanost. Što losija vijest to vise likova, koga briga ko je u pravu bitno je da ima što vise prljavstine. U globalu savez radi dobro, može bolje ali nije tako crno kako se pokušava predstaviti.

Ako ne bude Nurkića nije sve urađeno kako treba i najveća zasluga za to će biti od saveza
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 21 mar 2015, 07:24

Ne... velika zabluda.... ako ne bude Nurkica do njega je.... jer ce dobiti poziv...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 21 mar 2015, 10:03

MrMuscle je napisao/la:Ne... velika zabluda.... ako ne bude Nurkica do njega je.... jer ce dobiti poziv...
Velikim dijelom i Harun sa svojim ponasanjem al nece ni Nurkic biti bez odgovornosti

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 21 mar 2015, 11:19

Mirza1990 je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:Ne... velika zabluda.... ako ne bude Nurkica do njega je.... jer ce dobiti poziv...
Velikim dijelom i Harun sa svojim ponasanjem al nece ni Nurkic biti bez odgovornosti
On ako misli da igra za Haruna ili za Kiflu bujrum nek ne dodje...al mislim da grijesi... jer igra za sve Bosance i Hercegovce, ili barem za one koji se takvim osjecaju...
Pa tako njegov eventualni nedolazak znamo sta znaci.... al necu nista prejudicirati.... na njemu je...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 21 mar 2015, 14:02

Ako Juka dođe, ispravan postupak, a ako ne dođe kriv Harun?? :-o
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

emil02in
Kontakt:

Re: Odg: Harun Mahmutović

Post Postao/la emil02in » 21 mar 2015, 14:13

nerminh74 je napisao/la:
emil02in je napisao/la:Sta je sad niko ne spominje enesa, sukob? Plan priprema je tu,selektor Vrhunski tu,dobre pripremne utakmice tu, za roster ne brinem sa ovakvim selektorom samo da Mirza bude zdrav. Sve mladje selekcije igraju A diviziju znači sad savez treba da se okrene klupskoj košarci i ženskim selekcijama.

Ako ne bude Nurkića nije sve urađeno kako treba i najveća zasluga za to će biti od saveza
Ne,ako ne bude Mirze bice problem a Nurkic će dobiti poziv selektora i tu nema price, samo je na njemu i nikom vise hoce li igrati za reprezentaciju ili neće.
Kad smo kod saveza pogledajte malo rejting naseg selektora u odnosu na ostale selektore na EP? E sad to uporedite recimo sa NSBIH, dok u nogometu imamo selektore koji rade kod nas jer ne mogu nigdje drugo, nemaju posla po 2-3 godine u košarci imamo selektora koji je top klasa. Ko ga je doveo da radi, jel' možda sam došao ili ga je neko iz saveza doveo?

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 21 mar 2015, 14:48

vrebac86 je napisao/la:Ako Juka dođe, ispravan postupak, a ako ne dođe kriv Harun?? :-o
Joj jesi ti novinar pa trazis bombasticne neke izjave? Harun je napravio greske sto se tice Nurkica pa pricajte sta hocete.Po meni to Jusufa ne oslobadja krivice ako ne dodje al necu smatrati da je Harun tu napravio dobar posao sto se tice cijele te price i smatrat cu ga vrlo odgovornim a i dosda drugih ljudi tako misli..Ko slabo konta sta pisem Nurkic jeste kriv ako je zdrav i ne dodje na okupljanje ali jest i Harun koji je stvorio svojim postupcima takvu atmosferu kakvu jeste..

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 21 mar 2015, 16:01

MrMuscle je napisao/la:
Mirza1990 je napisao/la:
On ako misli da igra za Haruna ili za Kiflu bujrum nek ne dodje...al mislim da grijesi... jer igra za sve Bosance i Hercegovce, ili barem za one koji se takvim osjecaju...
Pa tako njegov eventualni nedolazak znamo sta znaci.... al necu nista prejudicirati.... na njemu je...
Ovdje se slažemo i inače ja poštujem tebe kao forumaša samo imamo različito mišljenje oko Haruna kojega ja smatram da se nije ni topao ni hladan jer nije pozitivac, ali za sada nije baš ni neki negativac
Ali ako Jusuf ne dođe ja ću ih obojicu kriviti i to njega jer nije shvatio da on ne igra sa savez nego za nas, ali i Haruna radi tretmana momka koji mu je na kraju krajeva donio ono radi čega je njegov rad ocjenjuje pozitivno
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 21 mar 2015, 16:05

vrebac86 je napisao/la:Ako Juka dođe, ispravan postupak, a ako ne dođe kriv Harun?? :-o
Ti prespavao kada je isti na najvećem potencijalu radi koga su dvije reprezentacije ušle u A diviziju a čim se Harun najviše dići (dok su mu drugdje vozovi prolazili) trenirao strogoću i stavio na stub srama što je na kraju kulminiralo sa tužbom pa eto nije do njega
A bio je mirza i ranije pa je nedostajalo uvijek malo, e pa Jusuf je ta prevaga

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 22 mar 2015, 13:48

Mirza1990 je napisao/la:Nurkic jeste kriv ako je zdrav i ne dodje na okupljanje ali jest i Harun koji je stvorio svojim postupcima takvu atmosferu kakvu jeste..
a ko ce najvise profitirati?

mi, navijaci - necemo sigurno
reprezentacija - nece sigurno jer ce biti oslabljena
jusuf - nece sigurno jer ce ga dio javnosti smatrati krivim, nepatriotom i slicno
harun - jer je usao u rat sa nurkicem i tako ga udaljio od repke

ostaje jos jedna nepoznata u ovoj jednacini koja ce profitirati.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 22 mar 2015, 13:54

KK_Bosna je napisao/la:
Mirza1990 je napisao/la:Nurkic jeste kriv ako je zdrav i ne dodje na okupljanje ali jest i Harun koji je stvorio svojim postupcima takvu atmosferu kakvu jeste..
a ko ce najvise profitirati?

mi, navijaci - necemo sigurno
reprezentacija - nece sigurno jer ce biti oslabljena
jusuf - nece sigurno jer ce ga dio javnosti smatrati krivim, nepatriotom i slicno
harun - jer je usao u rat sa nurkicem i tako ga udaljio od repke

ostaje jos jedna nepoznata u ovoj jednacini koja ce profitirati.
Slazem se svi smo na gubitku...a mozda nisam razumio hoces li da kazes da ima neko ko ce od ovoga profitirati?

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 mar 2015, 14:34

Određeni menager vezan za premijera (moje sarajevo na šta si spalo :sick:)

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 22 mar 2015, 15:04

nerminh74 je napisao/la:Određeni menager vezan za premijera (moje sarajevo na šta si spalo :sick:)
Kiflica znaci i Misko .... pa ne znam sta bi to njemu znacilo? ahaaa sad mi prodje njegovi igraci bi imali vise prostora pretpostavljam da na to mislis....Jbg nece mu se to ostvariti Juka dolazi! :D

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 22 mar 2015, 17:17

i šta sad, treba se klanjati savezu što radi svoj posao? što je našlo sponzore za pripreme, što im je to posao? na stranu i to kako se dobavljaju sponzori, kao u nesređenim tranzicijskim zemljama, sve što uz to ide i druge ekonomske i socijalne pojave.

i ovo prebacivanje, nakon svega, loptice na juku...na stranu jukine gluposti ili šta već, ovdje je sve urađeno da se juka ne pojavi,zbog sukoba interesa, pretpostalvjamo kojih - menadžerskih. ništa nije urađeno da se tenzije smire, i zato je savez odgovoran, a lično im i ne vjerujem, previše je tu busanja patriotizmom i takvih floskula, jeftinih pisama poput onog kad je trebalo otkačiti acu, ili onih sms-ova za koje juka rekao da je pisalo da će ga ocrniti u javnosti, što se ispostavilo kao činjenica. pa ova zadnja potpisana kapitulacija za juku - ako je patriota, igrat će - iza čega se kriju, a uradilo, faktički, sve da ga otkače. pusti ti tu priču, teško da se može atmosfera držati, ako se ovaj pojavi. svašta je u ušima jednim i drugim i igračima, valja se sretati s harunom i dinom, ko bi ih gledao, ili da me ono podržava s tribina ko mirzu kad ga nije išlo u sloveniji...

lično, ne znam bi li i ja igrao da sam na jukinu mjestu, valja se tu mnogo čega osim svetog dresa, mnogo je očito, tako da mu neću zamjeriti, ako ga ne bude u repci, ma kako volio i želio suprotno da se desi.

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 22 mar 2015, 19:33

Hahahahahha pa ne mogu vise da vjerujem :D joj sve je to mafija i **** sebi mater ko misli da su ti ljudi dobrice....

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 mar 2015, 20:00

Upozorenje pred ban

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 27 mar 2015, 00:09

Neno Markovic:
Mislim da je Jusufov posao da igra košarku i da manje brine o drugim stvarima, kao i da ima moralnu obavezu da pomogne svojoj reprezentaciji bez obzira ko vodi Savez i da li se on slaže s tim ljudima ili ne. To nije njegov posao. Njegov posao je da igra i treba tome da se posveti. Mislim da to trebamo izgladiti na neki normalan način i da se svi oni stave u servis reprezentacije. Na kraju krajeva čitava država će to da gleda. Niko nema pravo da kaže da neće da igra zato što je tamo neko trener ili generalni sekretar i direktor i tako dalje. To su nebitne stvari. Ono što je bitno je da si košarkaš, patriota koji želi da igra za svoju reprezentaciji i da joj pomogne.
Sta reci nego da upravo ovo srz, a ne nasjedati na lazi menagera kojeg je Harun zaustavio u pljckanju reprezentacije. Sulejmanovic, mladji Djedovic, Musa, Nurkic (ako se opameti), Vrabac, Buza i ostali klinci....imamo potencijal za prvaka Evrope. Ne moze to Enes razvaliti, ne bar dok je Harun prisutan.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 27 mar 2015, 00:11

Mirza1990 je napisao/la:Hahahahahha pa ne mogu vise da vjerujem :D joj sve je to mafija i **** sebi mater ko misli da su ti ljudi dobrice....
Je li psovanje matere neistomisljenicima dozvoljeno na ovome forumu, ili je to samo privilegija onima koji pljuju i psuju Haruna? Objektivno novinarstvo, svaka cast!!!!
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.