FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

SarajevoLive
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la SarajevoLive » 22 mar 2015, 09:44

obiteljskicovjek je napisao/la:
SarajevoLive je napisao/la:Sta je sa bordo bojom,nesto maloprije kontam,od prosle godine se nije igralo u bordo dresovima? Crna,siva,bjela...
Cuvamo je za malene napacene i uplakane :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ako ne znas odgovor,nisi vala morao svoje komplekse ispoljavati. Nebitno,fino sam pitao,a ne lazem nista.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 22 mar 2015, 09:59

FK Sarajevo docekuje sva tri kandidata za titulu kod kuce. Sto je najveci absurd, vise ce im skoditi, nego pomoci. Nije lako biti prvak, kad ti tvoji dadnu zuti karton. Navijaci su sami predali titulu trojki. Jos nije kasno da navijaci i celnici kluba dodju na tobe, kako to oni zovu. Budite pametni i popratite proces stvaranja ekipe.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 22 mar 2015, 11:11

Ejj Horde,Horde ono skandiranje poslije utakmice nije vam trebalo.Čuj ''dobit ćete batine''.Vi ste tu da ih bodrite a ne da ih tuččete.Normalno je da svaka ekipa prođe kroz krizu,pravi primjer vam je Dortmund,al njihovi navijači nisu odustajali.Tako da glavu gore i nadam se da ćete uzeti titulu prije lištičana! :thumbup:
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 22 mar 2015, 11:29

[youtube][/youtube]

Podrška najboljem sportskom radniku u BiH! :bih:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Gojkara
Kontakt:

Post Postao/la Gojkara » 22 mar 2015, 11:39

Joj što ne mogu ovih malenih padobranaca na ovoj temi, od ove polusezone više prate naš klub nego njihov. To su neki svakodnevni rituali nebi li nam napakostili, koji dušmani u p.m :problem: A sve lafo da nam je samo izboriti evropu a mole boga da se negdje pokliznemo, i mi i široki i zrinjski kako bi se duše napaćene uključile u borbu za istu titulu.
Vidite mi za razliku od vas uvijek ćemo javno iznositi to da uvijek idemo na duplu krunu pa šta bude, a ne neke seljačke i dušmanske priče nas titula ne zanima bla bla bla i evo danas sirotinja kada dobije ofucalu slaviju, dizaće pobjedu ko da su real madrid dobili. Znači maleni idete u P.M svi kolektivno!!!
A ruku dajem da ćemo se ubrzo dohavizati i da ćemo se vratiti na pobjednički kolovoz (o.pa na šugavici 1:2)
A što se tiče naših navijača, dajj više koji vam je tuki :facepalm: Sada igračima treba mir više nikada, samo sa vašim pritiskom možemo sve unišititi za ovu sezonu što je uprava stvorila i što se aBd-a u buduće planira.

p.s da dodam na kraju, da su maleni već počeli sa nekom seljačkom pričom po gradu.."ako ne osvojite titulu, amidža vam se povlači iz kluba"..

Eto ljudi moji dokle taj dušmanluk ide. Što se mene tiče, neka maleni i dalje pričaju imponuje me koliko nam zavide.
Zadali smo im finansijski standard što nas za 20godina neće stići. Sama činjenica da im je nlb banka woow sponzor sve govori o njihovoj dubiozi :rol:

Bordo haveri, pamet u glavu i sad više nego ikada podržati Mehu i igrače. Kaže neko na nedavnom postu, ima da padne posjeta na utakmicama..Ja baš sada više nego ikada imam volju da idem na utakmice, aBd-a vidimo se protiv Mladosti na koševu.

U inat dušmanima!

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 22 mar 2015, 11:49

Samo dobro ti gospodin @hilmo rece. Poslusaj ga bit ce lakse i tebi i nama svima. ;)
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 22 mar 2015, 11:52

@gojkaran
Finansijska dubioza se da popraviti, ali mentalna tesko.

staff

Post Postao/la staff » 22 mar 2015, 11:53

Gojkara je napisao/la:Joj što ne mogu ovih malenih padobranaca na ovoj temi, od ove polusezone više prate naš klub nego njihov. To su neki svakodnevni rituali nebi li nam napakostili, koji dušmani u p.m :problem: A sve lafo da nam je samo izboriti evropu a mole boga da se negdje pokliznemo, i mi i široki i zrinjski kako bi se duše napaćene uključile u borbu za istu titulu.
Vidite mi za razliku od vas uvijek ćemo javno iznositi to da uvijek idemo na duplu krunu pa šta bude, a ne neke seljačke i dušmanske priče nas titula ne zanima bla bla bla i evo danas sirotinja kada dobije ofucalu slaviju, dizaće pobjedu ko da su real madrid dobili. Znači maleni idete u P.M svi kolektivno!!!
A ruku dajem da ćemo se ubrzo dohavizati i da ćemo se vratiti na pobjednički kolovoz (o.pa na šugavici 1:2)
A što se tiče naših navijača, dajj više koji vam je tuki :facepalm: Sada igračima treba mir više nikada, samo sa vašim pritiskom možemo sve unišititi za ovu sezonu što je uprava stvorila i što se aBd-a u buduće planira.

p.s da dodam na kraju, da su maleni već počeli sa nekom seljačkom pričom po gradu.."ako ne osvojite titulu, amidža vam se povlači iz kluba"..

Eto ljudi moji dokle taj dušmanluk ide. Što se mene tiče, neka maleni i dalje pričaju imponuje me koliko nam zavide.
Zadali smo im finansijski standard što nas za 20godina neće stići. Sama činjenica da im je nlb banka woow sponzor sve govori o njihovoj dubiozi :rol:

Bordo haveri, pamet u glavu i sad više nego ikada podržati Mehu i igrače. Kaže neko na nedavnom postu, ima da padne posjeta na utakmicama..Ja baš sada više nego ikada imam volju da idem na utakmice, aBd-a vidimo se protiv Mladosti na koševu.

U inat dušmanima!
Ma vi ste samima sebi najveci dusmani.

Gojkara
Kontakt:

Post Postao/la Gojkara » 22 mar 2015, 12:00

duše malene iskompleksirane :rol:
Zadnja izmjena: Gojkara, dana/u 22 mar 2015, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 22 mar 2015, 12:04

Vidis. Sad si i teme pomjesao. Polako smiri se, nemoj sebi sta uraditi. Najvaznije je zdravlje ne oduzimaj sam sebi to.

Edit: Sreca pa samo ja vidjeh ovaj tvoj ispad iz tramvaja. Mogao si se bar zahvaliti. Bas si bezveze.
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 22 mar 2015, 15:00

Rade Paprica 9 je napisao/la:
plavipatriota je napisao/la:zbog ovakvih kao što je @obiteljski čovjek i trpite provokacije, a ovi normala ispaštaju...
Obiteljski je klinac od 13-16 godina, samo se fura bezzze
Hapa hapica nisi u pravu ja ove godine punim aBd 17 :rol:
A ovog s tvog avatara sam gledao uzivo vise puta i tu smo negdje s godinama.
Brate pokusavas ti i tebi slicni zavoditi reda na temi za opste diskusije FKS
Sta te ponukalo da visis ovdje nije mi jasno, ali na vase neumjesne provokacije
moras biti spreman trpiti odgovore. Ja vas volim zezati sa ovim svjezim porazima
jer nisam siguran da pamtite (vecina vas duze od desetak godina)
A i svjeze rane najvise bole zar ne?

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 22 mar 2015, 19:42

Muuu pitari muuuu
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Gojkara
Kontakt:

Post Postao/la Gojkara » 22 mar 2015, 19:43

brile je napisao/la:Muuu pitari muuuu
Idemo maleni op op OPAA

[youtube][/youtube]

Amerigo
Kontakt:

Post Postao/la Amerigo » 22 mar 2015, 19:46

Gojkara je napisao/la:
brile je napisao/la:Muuu pitari muuuu
Idemo maleni op op OPAA

[youtube][/youtube]
Gdje ćemo dive ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 22 mar 2015, 19:49

ja znam samo jedno da cemo opet k***** male plave i da cemo u evropi opet daleko dogurati i da ce cijela drzava baliti za nama kao sto je i dosad! U ZIVOTU SI MI SVEE TEBE VOLIM NAJVISEEE!!!!

Gojkara
Kontakt:

Post Postao/la Gojkara » 22 mar 2015, 19:53

Hz-Sa je napisao/la:ja znam samo jedno da cemo opet k***** male plave i da cemo u evropi opet daleko dogurati i da ce cijela drzava baliti za nama kao sto je i dosad! U ZIVOTU SI MI SVEE TEBE VOLIM NAJVISEEE!!!!
:thumbup: :salut:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 mar 2015, 20:09

Molim vas da se odnosite sa postovanjem prema mom drugu @Obiteljski

To je jedan stariji gospodin i odavno nisam vidio boljeg i korektnijeg covjeka :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

staff

Post Postao/la staff » 22 mar 2015, 20:45

Hz-Sa je napisao/la:ja znam samo jedno da cemo opet k***** male plave i da cemo u evropi opet daleko dogurati i da ce cijela drzava baliti za nama kao sto je i dosad! U ZIVOTU SI MI SVEE TEBE VOLIM NAJVISEEE!!!!
Pa bolan vama se cijela drzava smije postali ste klub za sprdanciju :lolno:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 22 mar 2015, 21:00

MortemHz je napisao/la:Molim vas da se odnosite sa postovanjem prema mom drugu @Obiteljski

To je jedan stariji gospodin i odavno nisam vidio boljeg i korektnijeg covjeka :thumbup:
@Mortem hvala ti. A neka nama nasih kona i onih starijih i onih mladjih.
Samo brate pretjeraju nekad pa napise covjek svasta pozz :thumbup:

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 22 mar 2015, 22:01

obiteljskicovjek je napisao/la:
Rade Paprica 9 je napisao/la:
plavipatriota je napisao/la:zbog ovakvih kao što je @obiteljski čovjek i trpite provokacije, a ovi normala ispaštaju...
Obiteljski je klinac od 13-16 godina, samo se fura bezzze
Hapa hapica nisi u pravu ja ove godine punim aBd 17 :rol:
A ovog s tvog avatara sam gledao uzivo vise puta i tu smo negdje s godinama.
Brate pokusavas ti i tebi slicni zavoditi reda na temi za opste diskusije FKS
Sta te ponukalo da visis ovdje nije mi jasno, ali na vase neumjesne provokacije
moras biti spreman trpiti odgovore. Ja vas volim zezati sa ovim svjezim porazima
jer nisam siguran da pamtite (vecina vas duze od desetak godina)
A i svjeze rane najvise bole zar ne?
Forum nije hz privatni prostor, pa nemožete birati ko će pisati, a ti sa par mjeseci forumskog staža svakako ne bi trebao uređivati ovaj javni prostor. Ne zanima me tvoj rodni list, ali ti i slični smarate, nemože čovjek ništa pametno pročitati.
I ako si stara garda, kao što pričaš, a čisto sumnjam, znao bi da je nekad bilo normalno ići na utakmice i Želje i Sarajeva, i pratiti i jedne i druge, bez obzira na navijačke preferencije. Taj ultra fazon, je novijeg datuma, kojeg upražnjavaju balavci, i koji je potpuno iskrivio draž našeg rivalstva.

To što navijam za Željezničar, ne znači da ne pratim drugi klub iz našeg grada. Jako puno mojih prijatelja i meni dragih ljudi navijaju za taj klub i proživaljavaju intenzivno sve uspjehe i nesupjehe. Pucanj na Vedrana bio je pucanj na sarajevski fudbal, a ne samo na Hz.

Rivalstvo je odlična stvar dok postoji mjera i granica ukusa i poštovanja. No ima već neko vrijeme otkad ste promjenili statut, da ste pogubili sve granice, kompase i norme urbanog ponašanja.
Bilo je zadovoljstvo djeliti grad i rivalstvo sa Ferhatovićima, Fazlagićima, Pašićima, Muzurevićima, ali nisam siguran da sa Ibrakovićima i sličnim imamo šta djelimo. Osim zajedničkog urbanog prostora, dva smo svijeta različita postali.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, Grk1234, riki46, Tatamata1946, Venom, Zeko87 i 23 gosta.