FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 apr 2010, 13:32

pa nekli dan te ja procita ti nisi na utakmici jer jaranu nesto pomagao :).... brate meni jaran nebi bio jaran kad bi me molio za pomoc na dan utakmice :).... naravno brate poslije utakmice svve dolazi u obzir, a do tada neka na mene niko nista ne racuna
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 apr 2010, 13:36

SaltCityAttack je napisao/la:pa nekli dan te ja procita ti nisi na utakmici jer jaranu nesto pomagao :).... brate meni jaran nebi bio jaran kad bi me molio za pomoc na dan utakmice :).... naravno brate poslije utakmice svve dolazi u obzir, a do tada neka na mene niko nista ne racuna
Kontao sam ici na tekmu,ranije cemo reko zavrsit pa polako na tekmu,al me shebo,zato sam propustio je,sa Leotarom ja mislim da je trebala biti,al zato sam svaku bio na tekmi poslije ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 apr 2010, 13:39

Minuta šutnje, otkrivanje spomenika i turnir u spomen na Ervina Čejvanovića

Navršava se godišnjica smrti Ervina Čejvanovića, nekadašnjeg igrača FK Sloboda. U spomen na talentovanog sportaša, koji je za vrijeme utakmice kadeta sa Čelikom dobio epileptični napad od kojeg se unatoč dugotrajnom liječenju nije oporavio, poslije godinama do smrti vezanog za bolesničku postelju, minutom šutnje bit će mu odata počast uoči utakmice Sloboda – Široki TT Kabeli, 14. aprila.

Dan poslije u 16 sati, na Gradskom groblju Trnovac biti otkriven spomenik, sa u Italiji urađenim specijalnim sportskim detaljima, koji podiže obitelj Čejvanović.

U spomen na zaljubljenika u Slobodine boje, u Bukinju će 16. aprila biti organizovan malonogometni turnir “Ervin Čejvanović 2010″. Turnir će biti održan u Bukinju, od 16 sati za pionire, od 19 sati za igrače starije dobi. U obje konkurencije prijavljeno je više od 40 ekipa. :cry: :cry:

slika

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 10 apr 2010, 15:44

FK Sloboda= Ful kontakt Sloboda :D :D

ispali ste levati sto ne date taj snimak sa pitarima

prozivaju vas

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 10 apr 2010, 16:44

Neprilagodjen je napisao/la:FK Sloboda= Ful kontakt Sloboda :D :D

ispali ste levati sto ne date taj snimak sa pitarima

prozivaju vas
Nije nas briga šta oni govore. ;)

Btw. Pao je i prvi gol na utakmici, Smajlović je strijelac !
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 10 apr 2010, 17:53

Cestitke Slobodi na pobjedi!
HSK Zrinjski Mostar

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 10 apr 2010, 17:59

Jesam se ja nekih boba naj´o il je ovo stvarno ofanzivni igrač dao goč :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 10 apr 2010, 18:03

Ostvarili smo vaznu pobjedu u borbi za opstanak. Cestitke za momke, koji su obavili, kako cujem, odlican posao.
Spammer

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 apr 2010, 18:27

Cestitke momcima na pobjedi,konacno da nije 1:0,molio sam Boga za taj drugi go i dodje,Joga ponovo zabi :lol: svaka cast,dobra igra nasih momaka,samo je malo pokvarilo na kraju crveni Slomicu,koji necee moci igrat protiv Slavije sljedece sedmice,moglo je biti i vise da je Bekic u 15 minuti dao gol,al bgmi i Zrinjski je imao dobre sanse,da postigne gol,al na svu srecu nije ih dao.

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 10 apr 2010, 20:01

Babilon je napisao/la:Cestitke Slobodi na pobjedi!

Hvala i sretno Vam u nastavku prvenstva :)
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 apr 2010, 20:05

Sad tekma protiv Slavije :D dal mozemo bod izvuci ??? Danas smo mogli dat jedno 3-4 gola,al golman Zrinjskog je dobro branio na mecu,a Bgmi mogli smo i primit,da je zadnja lopta usla u 90 min.bio bi ubjedljiv poraz,al Hadzic odbrani,drago mi je i zbog Zvijezde sto je dobila Modricu,jos bi nam bolje doslo da je Travnik dobio Laktase,al ovi su izgleda stigli prednost Travnika od 2:0,bjezimo predzadnjim Laktasima 5 bodova.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 10 apr 2010, 20:15

Odlicna su ova 3 boda od danas ... samo je bitno sve kod kuce do kraja dobiti i opstanak je zagarantovan

Koliko je bilo ultrasa danas?
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 10 apr 2010, 20:46

evo ovako...utakmica nelosa sa nekoliko odlicnoh sansi na obje strane...prvih 30 minuta nasa apsolutna dominacija koja je na kraju rezultirala golom...ponovo se desava da se nasi igraci poslije datog gola neobjasnjivo povlace...drugo poluvrijeme je potuno pripalo zrinjskom cime su potvrdili da su sasvim dobra ekipa..cak su nas strasno pritisli i sa igracem manje....imali su nekoliko odlicnih sansi....nije mi jasan samo onaj njihov igrac kad je dobio crveni jer je ucinio svome klubu medvjedzu uslugu..cak mislim da bi zrinjski izjednacio da on nije dobio crveni....al frajer hladno udara naseg igraca pola metra od sudije :o :o ...imo sam neki osjecaj da je i namjerno to uradio sto je nemoguce al fakat mi nije jasno da udari igraca onako a sudija gleda i stoji ispred njega na pola metra :shock: :shock: .. i to nakon odsviranog faula :roll: ...utakmicu smo priveli rutinski kraju i joge je to potvrdio...mislim da smo vise zeljeli pobjedu i da smo je zasluzili...ultrasi se nisu pojavili..s obzirom na sva desavanje od prije kao i desavanja danas...mozda je i najbolje...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 apr 2010, 00:38

Premijer liga: Sloboda – Zrinjski 2:0

Lakše nego što se očekivalo, u ne baš kvalitetnoj igri, Sloboda je potpuno zasluženo svladala Zrinjski, osvojivši 13-ti bod u sedam dosadašnjih, proljetnih kola Premijer lige.

Skor Glavaševe ekipe na Tušnju je 4 utakmice, 4 pobjede, uz gol razliku 5:0, 12 bod, te se sa onim bodom iz Gradačca popela na 12. mjesto tabele, sa ukupno 27 bodova.

Dakle, Denis Mujkić na Tušnju još nije savladan, punih 360 minuta. Naravno ne računajući onu prvu, pa poništenu utakmicu sa Sarajevom (3:1).

U sedam kola skoro kao u 15 jesenjih, kada su ekipu vodili Adnan Osmanhodžić (dva puta) i Nermin Hadžiahmetović.

Prvi gol postigao je Damir Smajlović u 22. minuti, na asistenciju Almira Bekića. Drugi je, na dodavanje Igora Mostarlića, postigao – a ko će drugi – stoper Samir Jogunčić, najbolji igrač utakmice. U mirnoj utakmici sudija Rusmir Mrković pokazao je dva crvena kartona, najprije u 70. minuti Kordiću zbog odgurivanja Malkića, a u 88. Slomiću zbog oštrog starta.

- Rekao sam kako je teško igrati utakmice za opstanak. Danas smo opet pokazali htjenje i želju, te smo sasvim zasluženo savladali Zrinjski. Okrećemo se narednim duelima. Nadam se i nastavku niza bez poraza. Do sada smo pobijedili tri prvaka države, izjavio je Vlatko Glavaš.

Prije utakmice, šef struke Zrinjskog, Dragan Jović, rekao je da su došli po pobjedu u Tuzlu i da su veoma napaljeni. Na kraju su ostali kratkih rukava, a dobro su prošli.

- Imali smo u razdoblju od 30. – 70. minute terensku inicijativu, koju bi okarekterisao kao jalovu. Sloboda je sasvim zasluženo ostvarila pobjedu, jer su danas jednostavno bili bolji. Smatram da je utakmica bila fer i korektna, dva crvena kartona prestrogo su dodijeljena. Mi smo možda izgubili korak za vodećim timovima Premijer lige BiH, ali sve dok postoje šanse mi ćemo se boriti za titulu, rekao je Dragan Jović.

Iako su najavljivali dolazak, mostarski Ultrasi nisu se pojavili na stadionu Tušanj, tako da nije bilo tenzija među navijačima. Specijalci i redovna policija tako su bili bez posla, pa su i oni uživali u nogometnoj igri.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 11 apr 2010, 01:00

NA cemu je Jovic pa spominje titulu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nego uguraj nas nekako u evropu kani se titule ,to gonjaj dogodine! :D
HSK Zrinjski Mostar

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 apr 2010, 02:16

ne znam jel hendikep il pojacanje kad je Slomic suspendovan....
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 11 apr 2010, 02:38

ultrasstyle_tz je napisao/la:ne znam jel hendikep il pojacanje kad je Slomic suspendovan....
pojacanje :D :D
a i ovaj jovic prolupo..frajer jos nake titule spominje...ja konto neka z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.a :shock: ....mi moramo nastavit dobijat kuci a nebi bilo lose zbog sigure odvalit bod slaviji,rudaru,olimpiku..recimo
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 apr 2010, 11:32

ovog Joguncica treba sacuvat za narednu sezonu,ko ce nam davat golove ?? :D eh aBd uzeti bod Slaviji pa onda da Zelju docekamo na Old Traffordu :lol:

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 11 apr 2010, 11:43

Nevjerujem da ćemo uzeti nešto Slaviji. Mislim da će nas pobjediti, iskreno, iako ja ne bih volio da se to dogodi. Poslije toga, Željo MORA pasti na Tušnju, što će mu biti i prvi poraz sezone aBd.
Spammer

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 apr 2010, 11:49

AulleTa je napisao/la:Nevjerujem da ćemo uzeti nešto Slaviji. Mislim da će nas pobjediti, iskreno, iako ja ne bih volio da se to dogodi. Poslije toga, Željo MORA pasti na Tušnju, što će mu biti i prvi poraz sezone aBd.
Ma i ja mislim da ce biti tesko im uzeti bod,posto su iza nas trenutno,al nada posljednja umire :D ma Zeljo ce prvu MOZDA izgubit na Tusnju,jer su predobri ove godine .

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.