Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (opća diskusija)
Bas i ja kontam kako ste dobili najgoreg moguceg protivnika . Istina nisu u formi , niste ni vi , sad se forma treba dizati , vi ste u trci za 2 trofeja , njima je ostala samo LP i realno gledajuci , nisu im sanse bas dobre . Ulozit ce 200% od sebe u te 2 tekme , ubit ce vas svaki pokusaj za igrom , ako bi ih opet kojim slucajem nadigrali ili imali povoljan rezultat mozete racunati da ce vas dobro istuci , pogotovo prvu tekmu na Calderonu.
Takodjer mislim da vam je upravo ta prva utakmica prilika da se izbori dobar rezultat za revans na Bernabeu.
Ako bi kojim slucajem dobili sad El Clasico , ocekujem da cete lagano proci Atletico , forma bi vam se podigla , moral ekipe ce se svakako podici sa povratkom svih igraca a pobjeda u El Clasicu je sama od sebe dovoljan motiv , al naravno isto tako , ako izgubite od Barce , nemate sta traziti u dvomecu sa Cholinim zvijerima .
Takodjer mislim da vam je upravo ta prva utakmica prilika da se izbori dobar rezultat za revans na Bernabeu.
Ako bi kojim slucajem dobili sad El Clasico , ocekujem da cete lagano proci Atletico , forma bi vam se podigla , moral ekipe ce se svakako podici sa povratkom svih igraca a pobjeda u El Clasicu je sama od sebe dovoljan motiv , al naravno isto tako , ako izgubite od Barce , nemate sta traziti u dvomecu sa Cholinim zvijerima .
-
Harisharis
- Kontakt:
Vi napadati Barcu? hahahamadridist je napisao/la:Kao sto rekoh,prljavi posao al neko ga mora obavit.
Dvomec koji ce Madridovu sezonu spasiti ili je odgurnuti s litice u ponor.
Recept je servirala Barca,koliko god cudno zvucalo ali gamad ne treba napadati 90 min,posjed im sto vise prepustati i dotuc ih brzinom osovine Bale-Ronaldo.
Tu taktiku maksimalno pokusat provest u djelo i u nedjelju
Pa vasa standardna kontra taktika vas i moze jedino spasiti od petice,tj donijeti pozitivan rezultat...
Cuj oni napast Barcu
de druze procitaj ponovo sta je lik napisao pa komentarisiHarisharis je napisao/la:Vi napadati Barcu? hahahamadridist je napisao/la:Kao sto rekoh,prljavi posao al neko ga mora obavit.
Recept je servirala Barca,koliko god cudno zvucalo ali gamad ne treba napadati 90 min,posjed im sto vise prepustati i dotuc ih brzinom osovine Bale-Ronaldo.
Pa vasa standardna kontra taktika vas i moze jedino spasiti od petice,tj donijeti pozitivan rezultat...
Cuj oni napast Barcu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Iskreno, ja sam priželjkivao samo da nas Atletico ili Bayern zaobiđu...i dobro je ispalo za nas, kao je moglo biti
sa Realom i PSG-om se opet može igrati i nadigravati, ali se mora trcati 90 minuta.
A što se vas tice - Jako je teško igrati sa Atleticom , posebno kad je dvomeč u pitanju.
Oni nece igrati na veliki broj golova, zna se kod Chola kako to ide: spartanski u kost, udaraj, cijepaj po cijevanicama, što više incidenata - to bolje
snalaze se u naelektiranoj atmosferi, ko riba u vodi.....kontra, polukontra i prekid, velemajstori su u tome postali
nema tu neke posebne filozofije i težnje ka otvorenom nadigravanju.
I ona četvorka koju su vam sprašili je bila, jer ste "legli na volej" što se kaže
...igrali ste tacno onako kako Cholo želi, mlitavo i labavo u sredini. Karlo ce morati nešto mjenjati u samom pristupu.
@Train...ja mislim da upravo Baletan mora igrati, jer jedini uz Ronu ima brzinu da probija stranu...ali ne u špicu napada, kao dosad.
Cak mislim da ce i Ronaldo igrati na krilu.
Možda je riješenje da Karlo vrati onaj stari Jozin recept i onu staru formaciju, konkretno za ovaj dvomeč....ali ponos, ego i sujeta znaju biti yebena stvar...niko ne želi biti neciji copycat.
A što se vas tice - Jako je teško igrati sa Atleticom , posebno kad je dvomeč u pitanju.
Oni nece igrati na veliki broj golova, zna se kod Chola kako to ide: spartanski u kost, udaraj, cijepaj po cijevanicama, što više incidenata - to bolje
I ona četvorka koju su vam sprašili je bila, jer ste "legli na volej" što se kaže
@Train...ja mislim da upravo Baletan mora igrati, jer jedini uz Ronu ima brzinu da probija stranu...ali ne u špicu napada, kao dosad.
Cak mislim da ce i Ronaldo igrati na krilu.
Možda je riješenje da Karlo vrati onaj stari Jozin recept i onu staru formaciju, konkretno za ovaj dvomeč....ali ponos, ego i sujeta znaju biti yebena stvar...niko ne želi biti neciji copycat.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 20 mar 2015, 15:00, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Harisharis
- Kontakt:
"Tu taktiku sprovest i u nedelju"L-Train je napisao/la:de druze procitaj ponovo sta je lik napisao pa komentarisiHarisharis je napisao/la:Vi napadati Barcu? hahahamadridist je napisao/la:Kao sto rekoh,prljavi posao al neko ga mora obavit.
Cuj oni napast Barcu
Hocu da kazem da ne znam da za vas postoji nesto drugo,ili za bilo koga protiv Barce.
Real je veliki favorit i nisam uopste zadovoljan ovim parom ali sta je tu je,najveci motiv Realu ce biti onih 4:0 i mislim da ce sad prvi put i pobjediti i izbaciti Atletico.
Carlo ce 'morati mijenjati, morati mijenjati', imal' koja tema da ovo nije napisano? Carla vise guza boli koliko ga covjek kara i ne mijenja pristup protiv njih ima 15 utkamica.
Nadati se da uletiti neka frljoka u prvoj utakmici a ne da ce Carlo nekom taktikom dobiti dvomec jer nece.
Il price o motivu.
Do tih 4-0 imali su 3 poraza u jednoj sezoni protiv Atletica, sto ih to nije motivisalo?
Nadati se da uletiti neka frljoka u prvoj utakmici a ne da ce Carlo nekom taktikom dobiti dvomec jer nece.
Il price o motivu.
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 20 mar 2015, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
@let3 slobodno pisi na glavnoj temi da se ne razbacuju kvalitetni postovi 
naprijed rejal
let-3-jest da je to onaj Baletan iz prosle sezone ili onaj iz Totenhama,ovakav kakav je samo za klupe je dobar
ja ga licno jako gotivim i bio sam svojevremeno za njegovo dovodjenje ali on mora sam sa sobom u glavi rascistiti ili psihologa malo posjetiti
hari- pa nigdje lik nije napisao da cemo napasti Barcu da bi mu ti uzvratio kontra pitanje "vi napadati Barcu",normalno je da cemo igrati na kontre kada imas kao stvorene igrace za taj sistem.
Bayern si zaboravio
hari- pa nigdje lik nije napisao da cemo napasti Barcu da bi mu ti uzvratio kontra pitanje "vi napadati Barcu",normalno je da cemo igrati na kontre kada imas kao stvorene igrace za taj sistem.
Bayern si zaboravio
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- Donnie Darko
- Kontakt:
Barca će sama sebe pobjedit u ovom utakmici. 1:3 za Real bez puno truda.
Vjerovatno se ponavljamo, ali ce svakako morati nešto mjenjatigeoxx je napisao/la:Carlo ce 'morati mijenjati, morati mijenjati', imal' koja tema da ovo nije napisano? Carla vise guza boli koliko ga covjek kara i ne mijenja pristup protiv njih ima 15 utkamica.
Il price o motivu.Do tih 4-0 imali su 3 poraza u jednoj sezoni protiv Atletica, sto ih to nije motivisalo?
Možda da vrati na onu staru 4-2-3-1 , sa dva DMF....ali to je sad obicno nagađanje jbg
Sa Barcom uvijek možete igrati, jer vam uvijek ostavimo prostora za igru (a i nemamo jake igrace za udaranja i duel igre, ako cemo pošteno) i uvijek ce te imati barem 3-4 šanse za pogodak...tako ce biti i sad u nedjelju...tako ekipa podešena i vozdra ....ali sa ovima nema željene igre, nema fansy poteza Isca, nema traženja prostora kroz kombinatoriku....njima treba što prije dolaziti do gola, uz jaka krila.
Zato ce vam trebati raspoloženi Ronaldo i Bale po krilima i jaka sredina prije svega.
Bit ce tesko Realu, msm mozete proci , veci ste klub od njih i imate bolje individualce, ali imam osjecaj da bi vi lakse prosli cak Bayern ili Barcu jer bi igrali na kontre i tako vam ide. Ovako s Atleticom je tesko igrati na kontre, bit ce tu ciganluka, simuliranja, bit ce nabrijani skroz, ali to je Cholo 
27.10.2020
- Motokultivator
- Kontakt:
Europaleorey je napisao/la:Bit ce tesko Realu, msm mozete proci , veci ste klub od njih i imate bolje individualce, ali imam osjecaj da bi vi lakse prosli cak Bayern ili Barcu jer bi igrali na kontre i tako vam ide. Ovako s Atleticom je tesko igrati na kontre, bit ce tu ciganluka, simuliranja, bit ce nabrijani skroz, ali to je Cholo
Nabrijani
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
znas i sam da se dopusta domacinu svasta bila europa ili ne , bio engleski sudac ili ne , naravno englez bi manje popustao , al sta ako vam uvali turcina onog il svabu ..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
You're a lot shorter in real life

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nabrijani, da naravno, uvijek su protiv vas, a plus , jedino sto im je ostalo ove sezone je da probaju osvojiti LP.Ko da sad gledam Chola, pustat ce im Ramosov gol u 93 minuti a nakon toga GladiatoraMotokultivator je napisao/la:Europaleorey je napisao/la:Bit ce tesko Realu, msm mozete proci , veci ste klub od njih i imate bolje individualce, ali imam osjecaj da bi vi lakse prosli cak Bayern ili Barcu jer bi igrali na kontre i tako vam ide. Ovako s Atleticom je tesko igrati na kontre, bit ce tu ciganluka, simuliranja, bit ce nabrijani skroz, ali to je Choloidealno sudija iz Engleske...
Nabrijani
27.10.2020
Ljudine, moRel se pobijediti koja tekma? 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Motokultivator
- Kontakt:
Real mnogo bolji..
Nije ni bio offs.
ali ne bitno. 2:1
S ovakim pristupom mogu daleko dugrati u LP
finale.
Nije ni bio offs.
S ovakim pristupom mogu daleko dugrati u LP
You can take forum away from Ahmo.
x
x
Utakmica ima dva poluvremena, a ne samo jedno. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.