Postao/la corleone87 » 22 mar 2015, 20:04
20:45 Cesena - AS Roma 1x1.95
Cesena u opasnoj zoni sa 4 boda zaostatka sa Atalantom i bodovi su im prijeko potrebni.Sa druge strane Roma u rezultatskoj krizi,u gostima nisu dobili 5 utakmica zaredom sve sami remiji.Izgubili su trku sa Juventusom za titulu,gradski rival Lazio im puse za vratom sa jednim bodom zaostatka,ispali iz Europa lige nakon debakla kod kuce od Fiorentine..
21:00 Lens - Marseille 2 @1.65
Mrtva trka Marseja,Lyona i Psg-a za titulu prvaka u Francuskoj.Pobjedom u ovom mecu Marsej bi prisao na jedan bod zaostatka drugom Lyonu i dva boda zaostatka za Psg a istovremeno bi pobjegao Monacu 4 boda.Lens u ocajnoj formi,imaju slabe sanse za opstanak jer zaostaju 9 bodova za Lorientom koji je iznad granice opasne zone.
Lazio - Verona 1i3+ @1.87, gg3+ @2.13, 4+ @2.40, 5+ @4.10 pa 7+ @15 neka se nadje
Jednostavno kad se pogledaju medjusobni dueli ova dva kluba vidi se da na njihovim mecevima pada obilje golova pogotovo kad je Lazio domacin.Kao sto sam vec spomenuo u analzi za Romu,Lazio ima bod zaostatka za gradskim rivalom i evenvtualnom pobjedom i kiksom Rome presli bi na drugu poziviju.Medjutim s obzirom na ranije rezultate ova dva kluba,formu Lazia te otvorenu igru Verone ockujem jednu vrlo efikasnu utakmicu ali i sigurnu pobjedu Lazia.
21:00 Barcelona - Real Madrid x2 @1.95 za hrabrije cisto 2 @4.50
Mislim da je kvota na Real prevelika.Veliki derbi Španije,mozda i najveci derbi na svijetu,prvi i drugi na tabeli,bod razlike i ovolika kvota na Real pomalo nelogicno.Da je veca bodovna razlika i razumio bih ovoliku kvotu na Real ali ipak mislim da Real ima "kuveta" odigrati dobru utakmicu i ostati ne porazen..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.