FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
u 20.00 cemo da ovjerimo titulu aBd 
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
- nihad_bayern
- Kontakt:
hanover96-schalke04 4-2

a sto se i ovaj ferguson prosipa, svaki dan bali o tome da je rafael nezasluzeno pocrvenio...iz aviona se vidjelo da su oba njegova starta bila za zute kartone...brate sad su krivi igraci bajerna sto su nagovorili sudca da mu pokaze drugi zuti...a nije kriva robenova golcina...
- bayern4ever
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme leverkusen je dosta bolje igrao , valda cemo biti bolji u drugom.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Koliko srece omG 
Edit : konacno Vidal
Edit : konacno Vidal
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- moustapha
- Kontakt:
- bayern4ever
- Kontakt:
Da unor cini svoje.

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- bayern4ever
- Kontakt:
Na kraju dobar rezultat 1:1 mada ga iskreno nismo zasluzili bas kao i sto sam rekao umor je uradio svoje jbg prvi smo i abd ostat cemo do kraja 
- -Barcelona-
- Kontakt:
ja sam mislio da ce te rasuti bayer al kao sto sami kazete sigurno je do umora 
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Nije bila neka predstava, igraci su pokusali na rutinu doci do zeljenog cilja, medjutim ponovo probudjeni Bayer je odigrao dobru partiju i remi je sasvim pravedan.
Kroos se definitivno vraca u Bayern, dok je Ozil potpisao novi ugovor za Bremen.
Bundesliga ostaje zanimljiva, to se trazi.
Kroos se definitivno vraca u Bayern, dok je Ozil potpisao novi ugovor za Bremen.
Vom Jäger zum Gejagten
Od kud togeronimo je napisao/la:Nije bila neka predstava, igraci su pokusali na rutinu doci do zeljenog cilja, medjutim ponovo probudjeni Bayer je odigrao dobru partiju i remi je sasvim pravedan.
Steta za onaj slobodnjak sto mu ne udje,bas bi volio vidjeti kako bi proslavio gol
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
Nema, mada su zarko zeljeli da ga zadrze, a i malac se kolebao. Imao je vise nego solidnu sezonu, izuzetno je napredovao u harmonicnoj ekipi Leverkusena. Van Gaal ga zeli nazad i ne vidi ga na poziciji koju je vecinom igrao kod farmaceuta, vise po lijevoj strani. U Bayernu ga vide kao klasicnu 10-tku, poziciju koju ove sezone nisu prakticno ni imali.hammers je napisao/la:Od kud togeronimo je napisao/la:Nije bila neka predstava, igraci su pokusali na rutinu doci do zeljenog cilja, medjutim ponovo probudjeni Bayer je odigrao dobru partiju i remi je sasvim pravedan.
Bundesliga ostaje zanimljiva, to se trazi.Zar nema Bayer pravo da ga otkupi na kraju sezone
Steta za onaj slobodnjak sto mu ne udje,bas bi volio vidjeti kako bi proslavio gol
Ti spomenu slobodnjak, pa bas zbog takvih stvari ce dobro doci. Bayernu cesto bek Badstuber izvodi kornere, mozes zamisliti.
Ali zato onaj korner protiv Mufc-a vrijedi zlata.
Vom Jäger zum Gejagten

domaci dresovi za sljedecu sezonu. kad bih rekao da mis e svidjaju, lagao bih.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
wolverine@ ovo im dresovi za sljedecu sezonu
reci da se salis
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
ne salim se 
Baš su dobri dresovi za prvaka Evrope
u stilu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
oni jos nisu predstavili dresove za iducu sezonuLBJ MVP je napisao/la:Baš su dobri dresovi za prvaka Evropeu stilu
Znam da niste malo ložim ove ovdje da misle da mogu osvojit lp pored vasWolverine je napisao/la:oni jos nisu predstavili dresove za iducu sezonuLBJ MVP je napisao/la:Baš su dobri dresovi za prvaka Evropeu stilu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- pasha_the_one
- Kontakt:
dresovi ko dresovi... ali ima jedna zanimljivost na ovoj slici... jedan igrac fali... Ribery... to mozda nesto govoriWolverine je napisao/la:
domaci dresovi za sljedecu sezonu. kad bih rekao da mis e svidjaju, lagao bih.
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.