ma ako neko zabusava i pravi probleme onda to Meho treba da rijesi nema tu upravsa sta da se mjesa njegov je posao da napravi atmosferu u ekipi . Meho ima moju podrsku al sam pisao i kad smo pobjedjivali na pripremama nije mi se svidjalo sto nije kritikovao igru -igrace misljenja sam da trener treba da kritikuje a pohvale ce same po sebi doci i bojao sam se ovaga da je sve krasno fino a ono pad teski ,mislim da se previse hvalilo tu sam ocekivao od Kodre da on kontra prica nekako je ispao neoprezan ,naivan .Pitar6785 je napisao/la:Podrzavam odluku uprave. Nadam se da je Meho reko upravi koji igraci zabusavaju I da ce vec od sutra bit bivsi. I da je svakome koje clan FCS Jasno Ako neces radit svoj Poso 100% ima da letis Iz kluba naglavacke.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
belosevic28
- Kontakt:
Ako ce se ''kola slomiti'' samo na Bici, onda smo mahalski klub... Sta je sa Stojcevim (lik hoce da bira poziciju gdje ce igrati, ponasa se kao baletan na terenu), Dzemom (likom koji je doveden da nas iskustvom priblizi tituli, a on ko nervozni tinejdzer ''magarasa'' po terenu i dobija kartone)...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Puna PODRŠKA Kodri, ipak je to veliki igrač bio...ovi igrači mu nisu ni do članaka, školovan trener, kultura lik, i vidi se da hoće da radi...jest da je malo naivan, nije neki autoritet al je pošten i profesijonalac. Ovo je do igrača koji su neradnici, bezobraznici i lijenčine, kojima se osladilo ovo u klubu, i ne žele da se zalažu. Pola ovih igrača neće ni igrat sljedeću sezonu 100%....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jbg znam da su losi rezultati zadnjih par utakmica ali jel' iko primijetio koliko je Delac ''nadmocan'' u odnosu na Bandovica? jos ce se vise pokazati kada prebrodimo ovu krizu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Bas to sam komentarisao prije par dana. NIsmo svjesni kakvog smo golmana doveli. Lik je sila!MortemHz je napisao/la:Jbg znam da su losi rezultati zadnjih par utakmica ali jel' iko primijetio koliko je Delac ''nadmocan'' u odnosu na Bandovica? jos ce se vise pokazati kada prebrodimo ovu krizu
Stojcev zeli da igra na poziciji gdje najbolje igra i nemam neke zamjerke tu, igra po krilu ali nije taj tip igraca i to je vidljivo i tako samo steti igri a na njegovoj poziciji boljeg igraca nemamo Alispahicu jos treba vremena da udze u formu a nama treba kreator igre.belosevic28 je napisao/la:Ako ce se ''kola slomiti'' samo na Bici, onda smo mahalski klub... Sta je sa Stojcevim (lik hoce da bira poziciju gdje ce igrati, ponasa se kao baletan na terenu), Dzemom (likom koji je doveden da nas iskustvom priblizi tituli, a on ko nervozni tinejdzer ''magarasa'' po terenu i dobija kartone)...
Berberovic je odigrao svoje, vidio je i Kodro da on vise nije fizicki na nivou da odigra dobru utakmicu on max. moze odigrati 30 minuta, ali neka njega u klubu
Matej je masina !
Ti si opet šampion !
-
belosevic28
- Kontakt:
@simon, nemoj me pogresno shvatiti, te igrace sam naveo kao primjer, i sve sto zelim reci je da nije Bico nista gore uradio od ostalih dabi na kraju samo njega kaznili 
tu samm
Samo opusteno , djecije bolesti
sredit cemo sve sto treba i nastaviti dalje ali sada puno ozbiljnije!
Samo opusteno , djecije bolesti
sredit cemo sve sto treba i nastaviti dalje ali sada puno ozbiljnije!
Lagano na Kosevo pa da podrzimo momke, od price nema nista kao ni od odustajanja od titule. Ekipi sad nista ne moze dobro doci kao jedna uvjerljiva pobjeda. Meho mora da ih sabere i da se vratimo na pobjednicki kolosijek. Nista jos gotovo nije, jos 12 utakmica igra svaka ekipa!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bela,bila je neka svadja sa navijacima na istoku i on je ucestvovao u tome...vjerovatno je zbog toga a igraci ce biti kaznjeni novcano za sve sto su nam priredili dosad,pogotovo radi eliminacije iz kupa a sad ce nam i ova mini pauza da se sredimo malo i da nastavimo po sta smo krenuli,jos je 12 kola do kraja i bit ce kikseva uvijek ali smo sebi mogli olaksati put i to drasticno ali hajde to cemo zaboraviti sad
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kralj unutar 16MortemHz je napisao/la:Jbg znam da su losi rezultati zadnjih par utakmica ali jel' iko primijetio koliko je Delac ''nadmocan'' u odnosu na Bandovica? jos ce se vise pokazati kada prebrodimo ovu krizu
Ja ne znam sto se nekad kao plasimo reci nekih stvari. Recimo meni je Tatko kriminalan od pocetka polusezone (iako ima totalnu moju podrsku), a galami se npr. na Bandovica, Bilbiju, Duljevica i sl. na najmanju gresku
Haj da sastavimo jednog trenera od Kodre, Dzene i Husrefa
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
belosevic28
- Kontakt:
Znam za to sa istokom, ali hajmo realno, da tebi neko opsuje sestru, kako bi reagovao? Ne branim ni Bicu, nije trebao odgovarati debilu, ali ga i razumijem, sve je bilo u trenutku afekta.
Zbiti redove, i svi kao jedan ! @benko, nek si nam se vratio, dobrodosao b'ate
Zbiti redove, i svi kao jedan ! @benko, nek si nam se vratio, dobrodosao b'ate
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjerovatno nikako posto je nemam
haha ali znam na sta mislis ali eto ih tamo valjda Meho i klub znaju bolje
-
belosevic28
- Kontakt:
Brate, ja imam tri, i vjeruj da znam u kojem afektu covjek moze biti kad mu neko vrijedja
Ali ajd, treba sve to u miru ispratiti, Meho i uprava znaju sta i kako. MOje je da navijam kao i do sad, i niko i nista ne moze umanjiti moju ljubav prema Klubu !
Ali ajd, treba sve to u miru ispratiti, Meho i uprava znaju sta i kako. MOje je da navijam kao i do sad, i niko i nista ne moze umanjiti moju ljubav prema Klubu !
Ma razumijem te, meni je licno Bilbije preko glave ali tu je strucni stab i oni ce odluciti sta dalje i kako a Kodro ima nasu punu podrsku i vjerujem da ce se ova kriza prevazici ubrzo.belosevic28 je napisao/la:@simon, nemoj me pogresno shvatiti, te igrace sam naveo kao primjer, i sve sto zelim reci je da nije Bico nista gore uradio od ostalih dabi na kraju samo njega kaznili
Ti si opet šampion !
Meni nije jasno zasto se uvijek dize hajka na Fk Sarajevo i Horde Zla...svi prave incidente ali Horde Zla uvijek budu na losem glasu radi par isprovociranih i isfrustiranih pojedinaca
-
belosevic28
- Kontakt:
Normala je da nemamo svi isto misljenje... Najbitnije od svega je da smo svi na istoj strani, na strani Kluba za koji zivimo ! Kriza ce aBd proci, vjerujem ljudima u klubu...simon je napisao/la:Ma razumijem te, meni je licno Bilbije preko glave ali tu je strucni stab i oni ce odluciti sta dalje i kako a Kodro ima nasu punu podrsku i vjerujem da ce se ova kriza prevazici ubrzo.belosevic28 je napisao/la:@simon, nemoj me pogresno shvatiti, te igrace sam naveo kao primjer, i sve sto zelim reci je da nije Bico nista gore uradio od ostalih dabi na kraju samo njega kaznili
Mogu se iskupiti samo pobjedom vecom od 5:0 nad Obarskom.
TREBA NAM MANJI I AKUSTICNIJI I LJEPSI STADION, GDJE CE PROTIVNIK BITI SABIJEN U 16 METARA KONSTANTNO. TRAVA MORA BITI KO ZILET A NE DA ODSKACE PO METAR KAD SE NAPRAVI PAS.....PODHITNO!!!!!
TREBA NAM MANJI I AKUSTICNIJI I LJEPSI STADION, GDJE CE PROTIVNIK BITI SABIJEN U 16 METARA KONSTANTNO. TRAVA MORA BITI KO ZILET A NE DA ODSKACE PO METAR KAD SE NAPRAVI PAS.....PODHITNO!!!!!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Kakvo iskupljivanje?Amca007 je napisao/la:Mogu se iskupiti samo pobjedom vecom od 5:0 nad Obarskom.
Treci smo na tabeli trenutno.Dosta i 1-0 protiv Oobarske.
Siroki ce vec negdje kiksat i eto nas opet do njih,s tim da smo puno jaci i bolji i vise para imamo+skuplju ekipu.
Trenutno korisnika/ca: huntingseason, Vanja8 i 7 gostiju.