emir18 je napisao/la:let3 je napisao/la:emir18 je napisao/la:Kako smo mi prokockali 4 boda mozete lahko i vi,Valencia ce ko da gledam igrati vrlo bitnu ulogu,jos ako se Atletiko bude borio za 3-cu poziciju bice svega.
Jbg kao sto sam i rekao Juda nadmudrio Carla sa rotacijama...
slažem se u potpunosti
zapravo, siguran sam da cemo vec negdje kiksati ...pa mi ove sezone izgubili
na Campu od Malage i Celte

sad malo realno razmisli koliki su to pokloni bili Realu.
Takav luksuz Real sebi nije dopuštao na svom terenu

složit ces se i sam, jel tako.... i sad zamisli da smo pobjedili samo te dvije utakmice, kakva bi razlika na tabeli bila
Slazem se,ali koliko je sa jedne strane dobro imati 22 pobjede u niz toliko i nije i igraci su vec u Martu mrtvi,gubis prednost od 4 boda u 7 dana protiv Villareala i Atletica,dok Barca hvata strasnu formu i ima podobro odmorne igrace gdje je Enrique to odradio odlicno,svasta ovdje jos moze biti al ima sve u svoji rukama jednu utamicu tezu vise,ovisice mnogo i o LPko ce dokle dogurati.Ali ipak jedna je cinjenica jasna Carlo nikada nece biti trener za Lige ne zna tempirati formu,kad ga jedan L.E nadmudri,on nije mogao sa onakvi Milanom da pobjeduje u Italiji,kako ce te pored Barce.
Emire...ne fali mi Lucha, bogati

pa taj izgubio od Sociedada, jer su mu utakmicu igrali Munir i Pedro, a Messi i Neymar im grijali klupu
i to što je on rotirao je bilo van svake pameti, jer to niko ne radi kao on (28 utakmica - 28 razlicitih postava)
i još nešto, kad pricamo o odmorenim igracima - onda trebaš uzeti u obzir situaciju Suareza....znaš i sam da nije mogao zbog zabrane igrati 7-8 kola, 2-3 kola nakon povratka je "hvatao formu" i adaptirao se u Barci - i sad je vec u nekoj optimalnoj formi, gdje dosta toga pruža na terenu (ako nema golova, onda su asistencije).
a slažem se s tobom po pitanju Karla...zaista je cudno kako je gurao prakticno 11 igraca toliko dugo vremena i potrošio ih ( Kros ja najbolji primjer)...cudno za trenera tog kalibra....morao je rotirati i znati da je to nužno....njemu Illara, Chicharito, Coentrao, Khedira sjede na klupi, češkaju muda i uzmaju platu evo skoro citavu sezonu....nešto malo uđu, ali slabo je to sve.