FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Desili se na istočnom dijelu igrališta pa nisam siguran, loptu je izgubio u duelu sa igračem koji mu je dolazio sa ledja čisto ili ne sada nije ni važno, ali moram reći da su igrači svojom borbenošću sinoć zaradili veliku podršku sa tribina, na zapadu je bilo baš ono fudbalski, bodrili smo ih i pokretali i onda kada bi malo stali, a samo mi je žao što Kajkut nije zabio gol, zaslužio ga je sinoć
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
borcev_navijac
- Kontakt:
Da i meni je žao što ga kajkut nije zabio , jer onaj treći go što ga je vukelja zabio u suštini on je napravio. A i cijelu utakmicu je dobro odigrao.VB 1987 je napisao/la:Desili se na istočnom dijelu igrališta pa nisam siguran, loptu je izgubio u duelu sa igračem koji mu je dolazio sa ledja čisto ili ne sada nije ni važno, ali moram reći da su igrači svojom borbenošću sinoć zaradili veliku podršku sa tribina, na zapadu je bilo baš ono fudbalski, bodrili smo ih i pokretali i onda kada bi malo stali, a samo mi je žao što Kajkut nije zabio gol, zaslužio ga je sinoć
Drago mi je ako je to znak da se vraća u formu, jer treba nam sad kajkut u formi, baš nam treba
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
borcev_navijac
- Kontakt:
PREMIJER LIGA BIH
1. Željezničar 44
2. Borac 44
3. Široki Brijeg 37
4. Sarajevo 37
5. Velež 36
6. Zrinjski 35
7. Leotar 30
8. Travnik 29
9. (-1)Čelik 27
10. (-1)Olimpik 27
11. Sloboda 27
12. Zvijezda 27
13. Slavija 26
14. Rudar P. 25
15. Laktaši 22
16. Modriča M. 21
Ne znam šta bi se sad trebalo desiti da nam evropa izmakne kroz prvenstvo
1. Željezničar 44
2. Borac 44
3. Široki Brijeg 37
4. Sarajevo 37
5. Velež 36
6. Zrinjski 35
7. Leotar 30
8. Travnik 29
9. (-1)Čelik 27
10. (-1)Olimpik 27
11. Sloboda 27
12. Zvijezda 27
13. Slavija 26
14. Rudar P. 25
15. Laktaši 22
16. Modriča M. 21
Ne znam šta bi se sad trebalo desiti da nam evropa izmakne kroz prvenstvo
TREĆI PUT ČASTIMO !
Vukelja ga je izbacio majstorski, on obišao golmana i onda u stativu, ali na srću Vukelja ga je pospremio u gol, uglavnom bolje je nego što je bilo, ali ono što mene raduje je to da igra može samo napredovati i to u segmentu sužavanja prostora za igru, hoću reći moraju linije ekipe stati bliže jedna drugoj, skratiti teren, ali počelo je počelo, to je ono što me raduje, a mogao bi ruku dati da Marić čita ovaj forum...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
borcev_navijac
- Kontakt:
ima tu još dosta prostora za napredak igre, ali što ti kažeš, počelo je počeloVB 1987 je napisao/la:Vukelja ga je izbacio majstorski, on obišao golmana i onda u stativu, ali na srću Vukelja ga je pospremio u gol, uglavnom bolje je nego što je bilo, ali ono što mene raduje je to da igra može samo napredovati i to u segmentu sužavanja prostora za igru, hoću reći moraju linije ekipe stati bliže jedna drugoj, skratiti teren, ali počelo je počelo, to je ono što me raduje, a mogao bi ruku dati da Marić čita ovaj forum...
A sad dal Marić čita forum, pa ako ima internet a ima, šta bi drugo radio nego švrljo po stranicama gdje se piše o Borcu, a kad to počneš onda je ovaj forum i ova tema o FK Borac neizbježna. Ukucaj NA GOOGLE BILO ŠTA O BORCU PA ĆEŠ VIDJETI GDJE ĆE TE ODVESTI
TREĆI PUT ČASTIMO !
$ ":
" у "
$ "
" "
$ у "
$ "
? у "
? "
Сарајево у "
" " " ? & ? $ све, у " " $ $ $(& $ &, " ' ' $) " ? $. $ " Сарајева - ". Ех $ " $ у & ? "...
" у "
$ "
" "
$ у "
$ "
? у "
? "
Сарајево у "
" " " ? & ? $ све, у " " $ $ $(& $ &, " ' ' $) " ? $. $ " Сарајева - ". Ех $ " $ у & ? "...
"" ПУТ ""
Znaš zašto kažem, pogledaj sinoć da je one famozne polutke uvukao više u sredinu i prema naprijed, posebno Kajkuta, Stevanović je još ostao prilično daleko, ali obzirom da je igrao Džo ond ja to prilično logično, ja sam sinoć par puta vikao na Vuleta da izlaze od gola i da sužavaju igru u polju, bogai da ti kažem da nas slušaju momci 
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
borac_sampion
- Kontakt:
Cijenim to sto je Vukelja nakon postignutog gola poljubio grb na dresu 
P.S. zaigra nam i Bojic
P.S. zaigra nam i Bojic
TREĆI PUT ČASTIMO
upotpunosti se slazem sa tobom ne covjek je da ga nema samo neznam sto mu sudija na kraju utakmice nije dao crveni jer je i nakon sto je dobio zuti nastavijo da protestujeSimpatizer je napisao/la:Dobro je da Spalevica nema u srijedu. Za nasu ligu on je igracina, ali je takva seljacina da je to nevjerovatno! Nema igraca koji me vise iritirao od njega. A najjace mi je ono trcanje sa druge strane terena da bi prigovorio sudiji, kakav kreten! Primijetio sam da mu to dodje kao neki ritual.![]()
Pa onda ono "kidanje" svog dresa kada mu sudijska nije po volji...strasno!
P.S. Da, steta za Stanceskog, ali eto prilike da malo vidimo Stanica. Nadam se da nece igrati staklenko Petrovic ili onaj Savic.
е па то је оно % " ' ", не $ је протествовао ,него се " $ у фацу, " & жутог &. Ја ' стварно ? $ - " $ за то.& ? je napisao/la:upotpunosti se slazem sa tobom ne covjek je da ga nema samo neznam sto mu sudija na kraju utakmice nije dao crveni jer je i nakon sto je dobio zuti nastavijo da protestujeSimpatizer je napisao/la:Dobro je da Spalevica nema u srijedu. Za nasu ligu on je igracina, ali je takva seljacina da je to nevjerovatno! Nema igraca koji me vise iritirao od njega. A najjace mi je ono trcanje sa druge strane terena da bi prigovorio sudiji, kakav kreten! Primijetio sam da mu to dodje kao neki ritual.![]()
P.S. Da, steta za Stanceskog, ali eto prilike da malo vidimo Stanica. Nadam se da nece igrati staklenko Petrovic ili onaj Savic.
" % %, на & " $ је & 1984. $. $ ? је то ¥? Ја ' ? $ је он "...
"" ПУТ ""
i na vikipediji pise da je 84. godiste izgleda da je tacno" je napisao/la:е па то је оно % " ' ", не $ је протествовао ,него се " $ у фацу, " & жутог &. Ја ' стварно ? $ - " $ за то.& ? je napisao/la:upotpunosti se slazem sa tobom ne covjek je da ga nema samo neznam sto mu sudija na kraju utakmice nije dao crveni jer je i nakon sto je dobio zuti nastavijo da protestujeSimpatizer je napisao/la:Dobro je da Spalevica nema u srijedu. Za nasu ligu on je igracina, ali je takva seljacina da je to nevjerovatno! Nema igraca koji me vise iritirao od njega. A najjace mi je ono trcanje sa druge strane terena da bi prigovorio sudiji, kakav kreten! Primijetio sam da mu to dodje kao neki ritual.![]()
" % %, на & " $ је & 1984. $. $ ? је то ¥? Ја ' ? $ је он "...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sasa Kajkut - 7 July 1984 (1984-07-07) (age 25)
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
%, ја ' ? $ је он "... не ' $ се то " ' ? у " ", ? " стварно $ $ је ? спор " $ " & " ". & $ ' $ снаге, па $ то за & " " $ се $ / са ?
"" ПУТ ""
izgleda da nema nista od prenosa Zeljeznicar-Borac na teletextu pise da prenose Sarajevo-Celik
- Милош Обилић
- Kontakt:
" 1 " 2 на ?, " " " $, а " преносе Сарајево " ? " се $ на $ ?
$ " ово... 
Zadnja izmjena: Милош Обилић, dana/u 11 apr 2010, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
? & ?, & $ " ње...
Gamad obicna prenosit utakmicu dvije prosjecne ekipe umjesto derbija sezone za kojeg zivimo i mi i vi jadno.Sto se ne ugledaju na Hrvate koji prenose ili Hajduk ili Dinamo tj.dvije najbolje plasirane ekipe.& ? je napisao/la:izgleda da nema nista od prenosa Zeljeznicar-Borac na teletextu pise da prenose Sarajevo-Celik
AMAR OSIM!
- TheManiacs
- Kontakt:
kalimero je napisao/la:Gamad obicna prenosit utakmicu dvije prosjecne ekipe umjesto derbija sezone za kojeg zivimo i mi i vi jadno.Sto se ne ugledaju na Hrvate koji prenose ili Hajduk ili Dinamo tj.dvije najbolje plasirane ekipe.& ? je napisao/la:izgleda da nema nista od prenosa Zeljeznicar-Borac na teletextu pise da prenose Sarajevo-Celik
Ne znam kakva im je to logika imaju da biraju da prenose 2 prvo plasirane ekipe i dvije jednu prosjecnu drugu ekipu koja se bori za opstanak i oni i izaberu ovu drugu
Ali hajd nako cu ici na tekmu pa sta ima veze koja se prenosi
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
fakt nidje veze...mada im nije prvi put da prenose losiju utakmicu...? ? je napisao/la:" 1 " 2 на ?, " " " $, а " преносе Сарајево " ? " се $ на $ ?$ " ово...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ааа & ?? ? je napisao/la:" 1 " 2 на ?, " " " $, а " преносе Сарајево " ? " се $ на $ ?$ " ово...
"" ПУТ ""
Evo da i ja bacim koji komentar.Borac je odigrao odlicno!Znaci momcima svaka cast,igra brza,tecna,dosta dodavanja,jednostavno smo kontrolisali igru i nadigrali Slaviju u svim segmentima.
Prvi gol smo dali iz maestralno odradjene akcije,Vukelja hladnokrvno plasirao,sta reci nego majstor.I onda seljo Spalevic zavali evrogol iz neke kontre,to im je mislim cak i bio jedini pravi sut,eto golman je bio nemocan.Tu sam se moram priznati cak malo i prepao,da igracima ne bi opalo samopouzdanje,da ne bi pali.Medjutim demantovali su me,krenuli jos borbenije,hrabrije,a kako izreka kaze "sreca prati hrabre",autogol igraca Slavije,i olaksanje kako na nasim licima,tako i na licima igraca i trenera.Ostatak utakmice protice u nasoj dominaciji,stvarali smo sanse,i to nam se na kraju isplatilo,Kajkut odradjuje veliki dio posla,zao mi je sto nije dao on gol,ali na kraju krajeva to nije ni bitno,Vukelja je tu.
Ne bi nikog posebno izdvojio sinoc,eto mozda Vukelja jer je dvostruki strijelac,ali stvarno citava ekipa je bila na visini zadatka,i vjerujem da ako ovako budemo igrali na Grbavici,i ako sudjenje bude korektno,moglo bi se do boda!
Prvi gol smo dali iz maestralno odradjene akcije,Vukelja hladnokrvno plasirao,sta reci nego majstor.I onda seljo Spalevic zavali evrogol iz neke kontre,to im je mislim cak i bio jedini pravi sut,eto golman je bio nemocan.Tu sam se moram priznati cak malo i prepao,da igracima ne bi opalo samopouzdanje,da ne bi pali.Medjutim demantovali su me,krenuli jos borbenije,hrabrije,a kako izreka kaze "sreca prati hrabre",autogol igraca Slavije,i olaksanje kako na nasim licima,tako i na licima igraca i trenera.Ostatak utakmice protice u nasoj dominaciji,stvarali smo sanse,i to nam se na kraju isplatilo,Kajkut odradjuje veliki dio posla,zao mi je sto nije dao on gol,ali na kraju krajeva to nije ni bitno,Vukelja je tu.
Ne bi nikog posebno izdvojio sinoc,eto mozda Vukelja jer je dvostruki strijelac,ali stvarno citava ekipa je bila na visini zadatka,i vjerujem da ako ovako budemo igrali na Grbavici,i ako sudjenje bude korektno,moglo bi se do boda!
Treci put castimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.