Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Naljutio se sto nije bio starter pa ne zeli da ucestvuje u igri.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Boze edine
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovaj Navas se totalno pogubio, izgleda da je tacno ono sto se pisalo kako ima neku fobiju od napustanja rodnog mjesta !!!
Za malo
Za malo

Zadnja izmjena: Husika, dana/u 21 mar 2015, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Od pocetka nije ni blizu pun. Po obicaju.SamoZeljo je napisao/la:Sad u 89. minuti jeste tako. Nista cudno.Cartman je napisao/la:Ni blizu pun stadion.![]()
![]()
I Emirati se pocinju prazniti u ovim minutama. (zadnjih par tekmi sam primjetio)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
konačno neko kome je jasnoSamoZeljo je napisao/la:Silva je zabio.
Inace,
Aguero isp'o iz forme ali je to Aguero pa mora igrati.
Bony, koji je tek dosao se forsira da se opravdaju pare i da konacno zabije gol u EPL.
Jovetic, decko drugu godinu nije pokazao nista a moraju ga prodati pa ce ga sada malo forsirati.
Sve to ide na stetu Dzeke koji sjedi na klupi zbog necijih frustracija ili neuspjeha.

#Salihović
Ne daj se sine Edine, po izrazu lica vidi se da ti nije svejedno, ali dobro....ima Espanyol

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- DragonGirl
- Kontakt:
Žao mi je što sve ide preko njegovih leđa i što je kolateralna žrtva u ovom slučaju, ali s druge strane, njegov izbor je bio da ostane tu, kao što bi, da se ne lažemo, bio i izbor 90% ljudi da su na njegovom mjestu, tako da je sada dužan da se nosi sa svim tim onako kako zna. 

-
- Kontakt:
@DragonGirl
90% bi ostali u njegovo situaciji? negredo je otisao odmah jer nije igrao, tevez je otisao, balotelli je otisao. Kad to saberes uz jovetica i dzeku onda ti ta Statistika nije tacna. A ako mislis na nas ne fudbalere, ko sisa sta bi mi a sta nebi nismo profesionalci.
90% bi ostali u njegovo situaciji? negredo je otisao odmah jer nije igrao, tevez je otisao, balotelli je otisao. Kad to saberes uz jovetica i dzeku onda ti ta Statistika nije tacna. A ako mislis na nas ne fudbalere, ko sisa sta bi mi a sta nebi nismo profesionalci.
Vjerujem da mu teško pada 150.000 funti svake hefte, a da guzicom ne mrdne.
Njemu u glavi vise nije fudbal nego odigracu loma veceras let za Ameriku sarajvo rapa imam kolko hocu jos se negdje talnem malo u pocetku ko fol trzat e onda lagano karijeru zavrasavat.nas mentalitet i nemoze drukcije tako da mi njegovi navijaci nemoramo vise sekunde mislit hoce li igrat hoce li zabit jer i njega zaboli ona stvar.Steta mogo je jos ali on zna najbolje sta mu je dobro.Nek zavali jos koji za repku ostalo nije vise vrjedno.
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma mislim općenito na sve ljude kada bi se našli u njegovoj situaciji i bili fudbaleri koji su u prilici da sedmično primaju toliko novca koliko on prima, a da su pritom već osvojili ono što je on osvojio, prije svega, tri puta titulu prvaka zemlje, onda kup ovaj, kup onaj...jednostavno, njegov motiv i želja za igrom i dokazivanjem nakon toga su splasnuli, barem tako izgleda, i u takvoj situaciji je odluka o ostanku sasvim očekivana...JohnnyDinamitas je napisao/la:@DragonGirl
dijamant na drugoj stranici! nece moci ove noci
nadji sebi novi klub, pozeljno bundesliga igraj 90 minutica zabi ponekad budi respektovan i to je to
ne ocekujm previse od tebe dao si mi(nam) vec puno puno toga
hvala ti
nadji sebi novi klub, pozeljno bundesliga igraj 90 minutica zabi ponekad budi respektovan i to je to
ne ocekujm previse od tebe dao si mi(nam) vec puno puno toga
hvala ti
opaaa
psg ce na kraju sezone raskinuti sa ibrahimovicem zbog ogromnog pritiska francuske javnosti za ponasanje, a u planu je dovodjenje dzeke kao zamjene + pjanica koji jedva ceka da napusti romu zbog nevidjenog pritiska.
psg ce na kraju sezone raskinuti sa ibrahimovicem zbog ogromnog pritiska francuske javnosti za ponasanje, a u planu je dovodjenje dzeke kao zamjene + pjanica koji jedva ceka da napusti romu zbog nevidjenog pritiska.
opet neki "insajder"?hz1987 je napisao/la:opaaa

#Salihović
Edol je napisao/la:Vjerujem da mu teško pada 150.000 funti svake hefte, a da guzicom ne mrdne.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
djeko ce prije nazad u wolfsburg nego u psg....a i liverpol je zagrizao,ali moraju igrati ligu prvaka,inace djeko kaze 

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
hz1987 je napisao/la:opaaa

pa ovo ni H.K.Andersen ne bi izmislio

FORZA MARŠAL !!!
Ima, ima, al u brace Grimma!hodža je napisao/la:hz1987 je napisao/la:opaaa
![]()
![]()
![]()
pa ovo ni H.K.Andersen ne bi izmislio

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- Cautinho
- Kontakt:
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... an-5413092" onclick="window.open(this.href);return false;
Prva meta Juventusa na ljeto.
Hmm...

Prva meta Juventusa na ljeto.
Hmm...

Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.