Ako taj idiot dođe na klupu Milana ja se odričem čitave ekipe i počet ću navijat za fašiste iz Rima
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Sapo je odličan igrač, druga stvar što je Pipo levatina pustio momka a Poli mu zaštićen kao da je najjači veznjak u ligi.
Ako taj idiot dođe na klupu Milana ja se odričem čitave ekipe i počet ću navijat za fašiste iz Rima
Forza Milan!
doći će on u Lazio prije ili poslije, štaš tada?Maestro21 je napisao/la:Ako taj idiot dođe na klupu Milana ja se odričem čitave ekipe i počet ću navijat za fašiste iz Rima
Onda se vraćam Milanu
Ipak se nadam da neće Miha doći, mislim da bi mnogo neslaganja sa matorcima bilo, a novinari su gov.na pa mnogo toga zakuhaju.
Ipak se nadam da neće Miha doći, mislim da bi mnogo neslaganja sa matorcima bilo, a novinari su gov.na pa mnogo toga zakuhaju.
Forza Milan!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Miješanje politike i sporta
Na tog degena ne bih želio na klupi prije svega zato što NE ZNA da radi svoj posao.
Znači, vidi molim te, IZ SPORTSKIH RAZLOGA. Ipak pričamo o sportu.
Tema je fudbalski klub Milan a ne narodna sjednica.
Na tog degena ne bih želio na klupi prije svega zato što NE ZNA da radi svoj posao.
Znači, vidi molim te, IZ SPORTSKIH RAZLOGA. Ipak pričamo o sportu.
Tema je fudbalski klub Milan a ne narodna sjednica.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- LegendKiller
- Kontakt:
Saponara danas dva gola i asistencija, a u utakmicama ranije je postigao jedan gol i imao asistenciju. Momak zna samo mu treba dati priliku. Kod nas momak grijao klupu i još ga stručnjaci ovdje proglasili propalitetom, al je zato je za njih honda klasa samo mu neodgovara pozicija, i smeta mu kad ga protivnicki igrac napada ili kad golman odbrani šut po golu, da nije toga dominirao bi serijom A.
Da nam vezni red cine Saponara, Cristante, De Jong i Montolivo ( ali Monto u formi ) ove sezone bi garantovano bi bili drugi. Al ovako daj nam Bonaventuru, Hondu i Esiena da se igramo sa Parmom, Cesenom, Kaljarijem, Đenovom, Sasulom i sličnima za 10. mjesto
Da nam vezni red cine Saponara, Cristante, De Jong i Montolivo ( ali Monto u formi ) ove sezone bi garantovano bi bili drugi. Al ovako daj nam Bonaventuru, Hondu i Esiena da se igramo sa Parmom, Cesenom, Kaljarijem, Đenovom, Sasulom i sličnima za 10. mjesto
Ne diraj Bonaventuru, on je jedan od boljih u ovoj ekipi
A jeste, eto Saponara proigrao, Niang isto tako, al' ruku na srce ne mozemo reci da nisu dobili priliku da igraju, imali su je a ono sto su pokazali je mizerno. Pogotovo Niang, ja ne znam koliko je odigrao utakmica a zabio je koliko golova? nula koliko se sjecam, osim onog jednog u kupu kako pamtim. O Cristanteu necu da govorim, sam je trazio transfer, dobio ga je.
A jeste, eto Saponara proigrao, Niang isto tako, al' ruku na srce ne mozemo reci da nisu dobili priliku da igraju, imali su je a ono sto su pokazali je mizerno. Pogotovo Niang, ja ne znam koliko je odigrao utakmica a zabio je koliko golova? nula koliko se sjecam, osim onog jednog u kupu kako pamtim. O Cristanteu necu da govorim, sam je trazio transfer, dobio ga je.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Dobar je Jack, nije vrhunski igrac, ali vrlo zahvalan igrac kojeg je dobro imati u ekipi. Uz Meneza i Lopeza po meni najbolji igrac sezone.
Saponaru su iz pocetka ukopale konstantne povrede, ali isto tako se dobro sjecam prica da je lijen i da se nije trudio na treninzima. Sto me ni ne bi cudilo, nevjerovatno da je promjenio tri trenera otkako je dosao, a da su ga sva trojica otpisala, pa kako je to moguce?
Za Nianga se vec slazem da je trebao dobijati vecu minutazu, ali evo ga na posudbi i to je bilo najbolje rijesenje za sve.
Onaj Beachbul bi oko kupnje kluba trebao to rijesiti do maja, dakle ostalo je jos malo da se to oko papira rijesi.
Takodjer zeli vratiti Maldinija, Gattusa i dovesti jos neke likove. 
Saponaru su iz pocetka ukopale konstantne povrede, ali isto tako se dobro sjecam prica da je lijen i da se nije trudio na treninzima. Sto me ni ne bi cudilo, nevjerovatno da je promjenio tri trenera otkako je dosao, a da su ga sva trojica otpisala, pa kako je to moguce?
Za Nianga se vec slazem da je trebao dobijati vecu minutazu, ali evo ga na posudbi i to je bilo najbolje rijesenje za sve.
Onaj Beachbul bi oko kupnje kluba trebao to rijesiti do maja, dakle ostalo je jos malo da se to oko papira rijesi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nakon što je CS pozvala ostale navijače da prestanu kupovati dresove,uslijedila je munjevita reakcija.Naime,cijene dresova su naglo pale i sada dres košta 29€. 
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Joj jesmo otresli Cagliaria k'o slinu
Čitam danas, postoji mogućnost da i sedmo mjesto (na kojem smo trenutno) vodi u Europa ligu
Čitam danas, postoji mogućnost da i sedmo mjesto (na kojem smo trenutno) vodi u Europa ligu
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa trebalo bi se otvoriti jer su u kupu ostale sve ekipe koje ce ionako izboriti Evropu na kraju.
S jedne strane bi volio da namjerno ne izborimo Evropu drugu godinu zaredom, al' opet, veliki su to finansijski gubitci plus sam pozelio gledati Milan u Evropi, pa makar i u toj usranoj LE.
Yebo te zivot dokle nas dovedose, da nam je najveci domet i cilj LE i to ni manje ni vise nego kad se naknadno otvori novo mjesto.
S jedne strane bi volio da namjerno ne izborimo Evropu drugu godinu zaredom, al' opet, veliki su to finansijski gubitci plus sam pozelio gledati Milan u Evropi, pa makar i u toj usranoj LE.
Yebo te zivot dokle nas dovedose, da nam je najveci domet i cilj LE i to ni manje ni vise nego kad se naknadno otvori novo mjesto.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma Avantura je drama igrač,mislim nije neki sad kalabiar,ali je dobar,lik zna i lijevom i desnom,a plus ima građenje malo je reći,što je pokazao i u zadnjim tekmama..
A ako što kažeš makar da gledamo u toj Europa Ligi,ali ne bi volio gledati pod vodstvom Pipa da nas bruka samo samo tamo..
Ovaj tajlanđanin se spominje uveliko,čak da će se završiti dio i prije maja oko dionica. A svašta se priča o trenerima i pojačanjima oko sportkog direktora kad bi on navodno uzeo postotak dionica.
A ako što kažeš makar da gledamo u toj Europa Ligi,ali ne bi volio gledati pod vodstvom Pipa da nas bruka samo samo tamo..
Ovaj tajlanđanin se spominje uveliko,čak da će se završiti dio i prije maja oko dionica. A svašta se priča o trenerima i pojačanjima oko sportkog direktora kad bi on navodno uzeo postotak dionica.
Ma kakav Pippo, njemu je jos ova sezona i noga. Al' covjece, kakav raspored utakmica slijedi ne daj boze da zavrsimo negdje dole pri dnu, a nema teorije da ce Pippo znati izvuci bodove iz sljedecih utakmica. Mislim, nije specijalno bitno da li si deseti, jedanaesti, dvanaesti kada je sezona vec propala, al' da zavrsimo dole oko 15-tog mjesta, e to bi bila bruka. 
Sad svi pricaju kako nas preuzima kinez Pink i da ce se sve rijesiti do kraja aprila.
Ovaj tajlandjanin je ili lazna uzbuna ili ce i on uzeti kojih dvadesetak % dionica dok ce vecinski vlasnik biti cajniz.
Sto se mene tice, svidja mi se ovaj rasplet, zuti je daleko bogatiji od ovog.
Sad svi pricaju kako nas preuzima kinez Pink i da ce se sve rijesiti do kraja aprila.
Sto se mene tice, svidja mi se ovaj rasplet, zuti je daleko bogatiji od ovog.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Eh baš torope11 je napisao/la:Pa trebalo bi se otvoriti jer su u kupu ostale sve ekipe koje ce ionako izboriti Evropu na kraju.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
de hljeba vam, nek' jedan od vas promjeni avatar

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !

Kraj ere, Milan postaje kineski
Predsednik Milana Silvio Berluskoni odlučio je da proda 75 odsto akcija kluba kineskom biznismenu Pou Heru Vangsuu, prenosi italijanski list Tutosport.
Kako se navodi, Vangsu je sa prvim čovekom "rosonera" sklopio načelan dogovor još 7. marta da u naredne tri godine preuzme tri četvrtine kluba.
Vangsu je poznat u Severnoj Americi, pošto tamo ima kompaniju koja se uspešno bavi proizvodnjom energetskih napitaka.
Berluskoni je prošlog meseca odbio ponudu tajlandskog biznismena Bi Taečabola od milijardu evra za većinski paket akcija, posle čega su negodovali navijači.
Pristalice Milana su se u subotu protiv Kaljarija u Seriji A odlučile da bojkotuju utakmicu jer su nezadovoljne politikom kluba, između ostalog i nejasnim glasinama o prodaji akcija.
Berluskoni je od 1986. godine prvi čovek Milana, a za to vreme klub je osvojio osam titula Serije A, pet titula prvaka Evrope, tri puta prvaka sveta, uz još 12 trofeja.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Fantastican tekst o Milanu, Berlusconiju, Galijaniju.....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ma hajde napati se malorope11 je napisao/la:de hljeba vam, nek' jedan od vas promjeni avatar![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
e sad cemo se svi patiti. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Koji ste vi kraljevi
Al stvarno bilo bi fino da neko promijeni taj avatar, vecinom tako i raspoznajem ljude na ovom forumu, slabo kad u nick gledam
Faraon je prvi taj imao i red je da ne kradete covjeku avatar
Al stvarno bilo bi fino da neko promijeni taj avatar, vecinom tako i raspoznajem ljude na ovom forumu, slabo kad u nick gledam
Faraon je prvi taj imao i red je da ne kradete covjeku avatar