Sa 34 boda zaostatka do samo 8
A upravu si, vise ce njemu znaciti neko nekom drugom
Tako cemo i mi aBd u ligi prestici Listicu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
slazem se da bi stadion od 20.000 bio idealan ali samo ako bi ostali na ovom nivou kao do sad tj. da bi u Evropi najvise dogurali do play offa i u ligi po koji derbi odigrali ali brate mi cemo (nadam se) za 1,2 godine biti stalni ucesnici EL ili LP (mozda koju godinu kiksnemo pa ne odemovirtuoz je napisao/la:Novi stadion treba praktički svakom klubu u državi. Koševo je veliko,tribine nisu blizu terena a i čak da se skupi 10000 ljudi stadion opet izgleda prazno zbog svoje veličine.Amca007 je napisao/la: TREBA NAM MANJI I AKUSTICNIJI I LJEPSI STADION, GDJE CE PROTIVNIK BITI SABIJEN U 16 METARA KONSTANTNO. TRAVA MORA BITI KO ZILET A NE DA ODSKACE PO METAR KAD SE NAPRAVI PAS.....PODHITNO!!!!!
Idealan stadion bi bio neki od 20000 bez atletske staze na kojem bi utakmice igrala i reprezentacija.
Znam da će me sad dosta ljudi napast i reć "pa zašto samo 20000,to je premalo" ali to uopće nije slučaj.
Uzmite za primjer zadnjih 5 ili 10 godina i pogledajte koliko je puta bilo više od 20k na Koševu. Broj je jednoznamenkasti.
20000 bi bilo optimalno,stadion ne bi izgledao prazan tijekom ligaških utakmica a ako bi se kojim slučajem opet izvukao neki atraktivan protivnik u Europi,jednostavno se poveća cijena karata i tako se nadoknadi onih par hiljada ljudi više što bi došlo.
Ovakav stav je i ono što vas je dovelo u probleme. Ne možeš najavljivati grupe EL i LP tek tako,pogotovo s obzirom da čak ni u BiH okvirima ne izgledate sjajno u zadnje vrijeme.ElCartel11 je napisao/la:
slazem se da bi stadion od 20.000 bio idealan ali samo ako bi ostali na ovom nivou kao do sad tj. da bi u Evropi najvise dogurali do play offa i u ligi po koji derbi odigrali ali brate mi cemo (nadam se) za 1,2 godine biti stalni ucesnici EL ili LP (mozda koju godinu kiksnemo pa ne odemo) i tad bi bio pun stadion i od 40.000 pogotovo ako bi nam u skupini bio Milan, Inter, Tottenham da o Barci i Realu ne pricam tad bi mogli 2 Koševa napunit haha
![]()
isto tako znam da za nasu ligu je stadion i od 20.000 puno jer realno toliko bi nas bilo samo protiv kona, ali ako uzmes u obzir stadion od 20.000 u Evropi sa tim sto moras dati 5% ili ne znam ti ja koliko od stadiona gostima, pa tu dodas jos prazna mjesta koja moras ostaviti zbog sigurnostnih razloga pa ne znam ti ni ja jos sta na kraju nasi navijaci dobiju 15.000 sto je za Evropu mislim da premalo ipak tako da stadion od 25-30 milja bi bio super bar po meni
Head je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/bs/
Glasajte za Mihojevica, bio je daleko najbolji, Tatko je neprepoznatljiv. Malom ce to biti vjetar u ledja.
pitic je napisao/la:Gledam sinoć Gracića na Alfi i ne bi to bio njegov intervju da ne spomene FK Sarajevo. Priča standardno o onim komisijama koje mu nisu dale 3 boda protiv Radinika radi suspenzije igrača Radnika i onda se nadovezuje i govori ista se je stvar desila Sarajevu protiv Borca gdje su neki igrači Borca bili pod suspenzijom??? Ako je ovo istina što govori zašto o ovome šuti naša uprava??? i da li je neko detaljnije upoznat sa ovim što je pričao dotični???
Ne zezam se stvarno tako je rekao možete naći i postaviti emisiju ovde na našem pdf-u da svi vide.Sabinho je napisao/la:pitic je napisao/la:Gledam sinoć Gracića na Alfi i ne bi to bio njegov intervju da ne spomene FK Sarajevo. Priča standardno o onim komisijama koje mu nisu dale 3 boda protiv Radinika radi suspenzije igrača Radnika i onda se nadovezuje i govori ista se je stvar desila Sarajevu protiv Borca gdje su neki igrači Borca bili pod suspenzijom??? Ako je ovo istina što govori zašto o ovome šuti naša uprava??? i da li je neko detaljnije upoznat sa ovim što je pričao dotični???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel ovo?pitic je napisao/la:Ne zezam se stvarno tako je rekao možete naći i postaviti emisiju ovde na našem pdf-u da svi vide.Sabinho je napisao/la:pitic je napisao/la:Gledam sinoć Gracića na Alfi i ne bi to bio njegov intervju da ne spomene FK Sarajevo. Priča standardno o onim komisijama koje mu nisu dale 3 boda protiv Radinika radi suspenzije igrača Radnika i onda se nadovezuje i govori ista se je stvar desila Sarajevu protiv Borca gdje su neki igrači Borca bili pod suspenzijom??? Ako je ovo istina što govori zašto o ovome šuti naša uprava??? i da li je neko detaljnije upoznat sa ovim što je pričao dotični???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pitic je napisao/la:Jeste
@Sabinjo,bilo je price o nekim igracima Borca ,ista stvar kao sa igracima Radnika ,samo su iz Banjaluke prije vasih medjusobnih duela trazili informaciju iz NSBIH i dobili zeleno svjetlo za nastupSabinho je napisao/la:pitic je napisao/la:Gledam sinoć Gracića na Alfi i ne bi to bio njegov intervju da ne spomene FK Sarajevo. Priča standardno o onim komisijama koje mu nisu dale 3 boda protiv Radinika radi suspenzije igrača Radnika i onda se nadovezuje i govori ista se je stvar desila Sarajevu protiv Borca gdje su neki igrači Borca bili pod suspenzijom??? Ako je ovo istina što govori zašto o ovome šuti naša uprava??? i da li je neko detaljnije upoznat sa ovim što je pričao dotični???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pitic je napisao/la:26,10 odatle počinje