Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Syebalo ga sto u prvoj sezoni poprska culese a onda i uze decimu,budi ozbiljan,level kante ostavi gmizavcima..messilla je napisao/la:I dalje ne mogu da se otmem dojmu da ste syebali najboljeg igrača EPL-a. Ne može ni to svako.![]()

messilla je napisao/la:Čigro nikad nije bio svjetska klasa.![]()
Kaka, Bale...pa dokle više?
zasto ne nije sad skup 20m nije bas punomadridist je napisao/la:Glazeri bi prskali na sve strane sad da im Pero pozeli prodat lika,koji bolid u pmPoliceman je napisao/la:Marca "It's obvious Perez has paid €100m for someone worth €20m. They've bought a car for the price of a bike."
razapinju ga madridisti![]()
madridist je napisao/la:messilla je napisao/la:Čigro nikad nije bio svjetska klasa.![]()
Policeman je napisao/la:zasto ne nije sad skup 20m nije bas punomadridist je napisao/la:Glazeri bi prskali na sve strane sad da im Pero pozeli prodat lika,koji bolid u pmPoliceman je napisao/la:Marca "It's obvious Perez has paid €100m for someone worth €20m. They've bought a car for the price of a bike."
razapinju ga madridisti![]()
![]()

JamesJoyce je napisao/la:calcio je napisao/la:Citav svijet se smijao Realu kada su doveli Balea za 100 milja, sada i oni najzagrizeniji realovci znaju zasto.
Da, sigurno.
Al' je bitno da se nostradamusi jave bas u pravom momentu.
messilla je napisao/la:Čigro nikad nije bio svjetska klasa.![]()
Ja mislim da ni Jordi Alba ne zna gde je, niko nije igrao na njegovoj strani u Realu.messilla je napisao/la:Još jedna prikladna.![]()
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphot ... e=55B9A294" onclick="window.open(this.href);return false;
calcio je napisao/la: Osramotio si me, Bale zaista vrijedi 100 M sto ove slike bez ikakve sumnje dokazuju...

Znam, nije bilo tesko.calcio je napisao/la:Osramotio si me
Bale je u trenutku dovodjenja i nakon prve sezone u Madridu sigurno vrijedio mnogo novca (nesto manje od devedesetak miliona koliko je placen, ali tu je to). Bale sad igra grozno, kao sto su igrali po jednu sezonu (a i vise) i Debeli Ronaldo, i Figo, i Raul pa i Zidane. Normalan i prirodan tijek stvari, da igraci imaju lose periode.Bale zaista vrijedi 100 M sto ove slike bez ikakve sumnje dokazuju...
Ne sjećam se ni ja da si ti Ikera slao u gulag dok je dobro branio.JamesJoyce je napisao/la:
Mada nesto sumnjam da sam te vidio da pises na Madridovoj temi kad je Bale zabio gol u finalu Kupa i finalu Lige prvaka. Ipak smo objektivniji u losim trenucima, jel'.
Ne za'ebaji, nije ovo samo "loš period", ovo je očajna sezona bolje rečeno. Igrač koji je plaćen 100M može imat' jednu, dvije, pet loših utakmica, al' nikako čitavu sezonu. Ponavljam, ne lošu, OČAJNU!JamesJoyce je napisao/la:Normalan i prirodan tijek stvari, da igraci imaju lose periode.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.