Milan Đurić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Milan Đurić
Nerminovic na aparatima. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Uh kad nas vide sad protivnici Djuric 1.99,Begovic 1.96,Dzeko 1.92,Sunjic 1.92 ima da se prepadnu bosanskih medvjeda 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Odlicna situacija za prekide, recimo Dzeko, Djuric, Sunjic, Kolasinac i Spahic na skokubhfanatic14 je napisao/la:Uh kad nas vide sad protivnici Djuric 1.99,Begovic 1.96,Dzeko 1.92,Sunjic 1.92 ima da se prepadnu bosanskih medvjeda
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Sad ako nebude golova onda neznam kad ceSabinho je napisao/la:Odlicna situacija za prekide, recimo Dzeko, Djuric, Sunjic, Kolasinac i Spahic na skokubhfanatic14 je napisao/la:Uh kad nas vide sad protivnici Djuric 1.99,Begovic 1.96,Dzeko 1.92,Sunjic 1.92 ima da se prepadnu bosanskih medvjeda
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
ako ima išta lješepše nego vidjeti ekipu košarkašku ili rukometnu sastavljenu od gorostasa da šeta gradom , a evo kod nas Fudbalska Reprezentacija pola kadra preko 190.bhfanatic14 je napisao/la:Uh kad nas vide sad protivnici Djuric 1.99,Begovic 1.96,Dzeko 1.92,Sunjic 1.92 ima da se prepadnu bosanskih medvjeda
- Goalgetter
- Kontakt:

Stigao je i Djuric na okupljanje.
Talijanski smeker. 
Posto je prvi protivnik Andora, ima odlicnu priliku da kopira statistiku iz mlade repke i da ima vise golova nego utakmica.
Posto je prvi protivnik Andora, ima odlicnu priliku da kopira statistiku iz mlade repke i da ima vise golova nego utakmica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Očekivao sam neku "Bella machinu" kad ono Koreanac 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Benvenuti, Milan! 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Bas sam razmisljao kako ce Mesa raspodjeliti minutazu u ove dvije utakmice sto se tice napadaca. Svoj trojici treba minutaza. Ibisevicu da se vrati u formu, Djuric debitant svi jedva cekamo da ga vidimo na djelu, Dzeko osim sto je kapiten i on ne igra bas previse u Citiju... Mozda protiv Andore da krene sa usamljenim Dzekom, Djuric ulazi u drugom poluvremeno ako ne bude nekih neocekivanih stvari tokom utakmice. A protiv Austrije da igra Djuric od prve minute sa Vedadom, Dzeko mozda ulazi na poluvremenu.Cartman je napisao/la:Talijanski smeker.
Bajic ce igrati za mladu reprezentaciju, mada bi i njega volio viditi na terenu ali bice prilika.
Zasto bi protiv Andore pocinjao sa jednim napadacom, zar nije logicnije da igra sa dva, a da kasnije jedan od njih izadje, a zamijeni ga ovaj treci sa klupe.calcio je napisao/la:Bas sam razmisljao kako ce Mesa raspodjeliti minutazu u ove dvije utakmice sto se tice napadaca. Svoj trojici treba minutaza. Ibisevicu da se vrati u formu, Djuric debitant svi jedva cekamo da ga vidimo na djelu, Dzeko osim sto je kapiten i on ne igra bas previse u Citiju... Mozda protiv Andore da krene sa usamljenim Dzekom, Djuric ulazi u drugom poluvremeno ako ne bude nekih neocekivanih stvari tokom utakmice. A protiv Austrije da igra Djuric od prve minute sa Vedadom, Dzeko mozda ulazi na poluvremenu.Cartman je napisao/la:Talijanski smeker.
Bajic ce igrati za mladu reprezentaciju, mada bi i njega volio viditi na terenu ali bice prilika.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Goalgetter
- Kontakt:

Dobrodosao.
- Motokultivator
- Kontakt:
Zenske po fb. pisu Djuro, Djurice u repic te ljubim 
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
Dobro dosao Djuka u repku.
- plavipatriota
- Kontakt:
jedan od mojih omiljenih igrača još od vremena mlade repke
kako samo zayebano izgleda sa ovim repićem
Da mu je malo veci nos mogo bi biti novi Ibraplavipatriota je napisao/la:jedan od mojih omiljenih igrača još od vremena mlade repke![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
samo još da nam krilni igrači i bekovi nauče ubacivat', pa da se iskoristi njegova igra glavom, ako se budemo uzdali u Luleta, Višću, Sea, Avdiju, pa i Mujdžu
Sejo i Izet znaju, al' je pitanje koliko će igrat'
nema više ni Misketa, pa da gađa igrače 
Sjasi Juka da uzjase Djuka!
A ima i ona: "Kad je muka, dje si Djuka, a kad yebete Djuku ne zovete!"
A ima i ona: "Kad je muka, dje si Djuka, a kad yebete Djuku ne zovete!"
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Može mu Karabeg napravit nos kakav hoćesoccerfan je napisao/la:Da mu je malo veci nos mogo bi biti novi Ibraplavipatriota je napisao/la:jedan od mojih omiljenih igrača još od vremena mlade repke![]()
kako samo zayebano izgleda sa ovim repićem![]()
![]()
#Salihović
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Dobro dosao Milane. Iskreno, odavno se nisam vise radovao nekom pozivu u repku od ovoga, mozda zato sto smo napokon dobili treceg napadaca.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!