sta ste navalili na de geu , odlican golman al sto davati 40-50mil za njega ako mozete dovesti perina npr. i pustiti ga da se kali sezonu iza navasa , ne bi kostao trecinu sto bi de gea , al istina , nije neko ime kao de gea ..
A sto se tice Balea , ne mislim da ce ga prodati Pero , prije ce Ronalda prodati i pustiti Balea da bude glavna zvijezda , ali je cinjenica da je citav plan usrao Rossell kad je drpio Neymara , on je trebao u Real , igrati sezonu-dvije sa Ronaldom , onda Ronalda prodati u PSG i Neymar bi bio glavna figura i tzv.zlatna koka Perina , tipa Beckham ili Ronaldo. Bale mu nece ni priblizno para donijeti kao Neymar .
Jedna je cinjenica , Benzema i Ramos su vam najbolje odigrali jucer , Modric dok je mogao je takodjer bio na tom nivou , al je prerano opao , ozljeda je ucinila svoje , trebat ce njemu jos par tjedana da bude 100% spreman .
Bale i Benzema ce sasvim dobro igrati zajedno i bez Ronalda , njima tu dodas nekoga tko nije ego manijak kao Ronaldo , mozda Lucasa Mouru , Reusa , Sterlinga , pa mozda cak i onaj Depay , mislim da bi se svi super uklopili u Real , pogotovo kad tu jos James dodje pa se opet podje atomski igralo .
Nemate se vi sta brinuti , ove sezone i ako ne osvojite nista ima iduca , mlada vam je ekipa , Danila ste doveli , Casemiro ce klasa biti u veznom , tu jos imate Modrica , Kroosa , Isca i Jamesa , jos dovedete nekog od ovih pomenutih i nekog napadaca da pravi konkurenciju Benzemi , ali i Baleu , da ne misli da se moze opustiti , Vietto ili onaj Dybala , svakako Barcini navijaci imaju obicaj igrati u Realu
Pepeu je mozda vakat da preseli na klupu a Varane u prvu uleti , tu mozete dovesti jos nekog stopera da malo konkurencije pravi i u slucaju ozljeda da vam Nacho ne igra i dobri ste za iducih par sezona realno.
Ako se tvrdoglavi Carlo potjera na kraju sezone , ne znam sta bi mogao Real dovesti , mozda Kloppa .
Ali sad polako , nadat se da ce James brzo da se oporavi i nadoci ce Real na svoje , pa Modric vas je za 30-40% popravio , jos kad on dodje , nema tu problema nikakvih , samo da bude spreman za Atletico i mirni ste .