Utakmice klubova iz BiH na TV-u

scorpion
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la scorpion » 11 apr 2010, 13:58

Svako ima pravo na svoje misljenje,pa tako i ja.Ali ne mozemo ni mi uvijek glumiti gospodu,dok drugi rade za sebe...itd itd.
Zakljucak price je da od prijenosa sa Grbavice vjerovatno nema nista,tako da svaka ova prica pada u vodu.
Ko zeli da gleda derbi prvenstva,bujrum na Grbavicu i uzivajte 8-)
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 11 apr 2010, 14:35

Normalno,ja postujem tvoje misljenje.Meni je svejedno ja cu svakako biti na tekmi,ali igra se derbi prvenstva i nece biti na tv-u?!Nebudimo licemjerni,to nije ok!!
AMAR OSIM!!!

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 11 apr 2010, 14:43

Velez je majstorski dobio siroki, utakmica sa boljom kvalitetom od one koju smo inace navikli ;)
mB!

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 11 apr 2010, 14:44

csh je napisao/la:Normalno,ja postujem tvoje misljenje.Meni je svejedno ja cu svakako biti na tekmi,ali igra se derbi prvenstva i nece biti na tv-u?!Nebudimo licemjerni,to nije ok!!
Sto se mene tice neka prenose,neka ljudi vide kako novi sampion igra i sta znaci plavo proljece,da nas vide u malo boljem izdanju u odnosu na utakmicu protiv Slavije.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 11 apr 2010, 14:45

i ja bi volio da prenose utakmicu zeljo-borac zbog:

1. to ce biti derby kola igraju prvi i drugi i pri tome imaju isto bodova
2. ne treba mo se mi spustat na niciji nivo pa sad oni nisu dali prenos nedamo ni mi...( ne mislim na borac nego inace govorim)
3. bas zbog tih "nasih" sudija sto nam nakon ovih dobrih rezultata prebacuju mnogi, volio bi da citavom auditoriju pokazemo da smo bolji, ako nismo pruzit ruku protivniku i cestitat...
4. mozda grijesim ali vjerovatno i klub dobiva neke pare zbog davanja tv prenosa...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 11 apr 2010, 20:14

Koga ce prenositi i odakle je dogovoreno prije pocetka prenosa prve tekme ovog proljeca.
Euromedia u dogovoru sa svim klubovima koji imaju potpisan ugovor je dogovorila prenos svakog kola i koja tekma.Tako da se znalo vec tada i ima spisak svi utakmica koje ce prenositi do zadnjeg kola.
Nisu tad znali da ce Zeljo biti prvi a Borac drugi i tako te neke stvari vec su napravili listu prenosa i svi su klubovi se slozili s tim da budu minimalno 2 puta do kraja sezone i to ako je ikako moguce jednu kuci jednu u gostima.
Ima mjesec dana znao sam da ce biti Velez - Siroki ovo kolo na tv kao i Slavija - Velez za par kola.
To je sto se tice Veleza do kraja sezone a za ostale neznam.

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 11 apr 2010, 21:15

cujem da guardiola nece dozvoliti prijenos protiv intera jer im nekako ne odgovara da tekma bude na tv :D

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 13 apr 2010, 22:44

TNT je napisao/la:Koga ce prenositi i odakle je dogovoreno prije pocetka prenosa prve tekme ovog proljeca.
Euromedia u dogovoru sa svim klubovima koji imaju potpisan ugovor je dogovorila prenos svakog kola i koja tekma.Tako da se znalo vec tada i ima spisak svi utakmica koje ce prenositi do zadnjeg kola.
Nisu tad znali da ce Zeljo biti prvi a Borac drugi i tako te neke stvari vec su napravili listu prenosa i svi su klubovi se slozili s tim da budu minimalno 2 puta do kraja sezone i to ako je ikako moguce jednu kuci jednu u gostima.
Ima mjesec dana znao sam da ce biti Velez - Siroki ovo kolo na tv kao i Slavija - Velez za par kola.
To je sto se tice Veleza do kraja sezone a za ostale neznam.
to je idiotski unaprijed potpisivati,neka čekaju uvijek recimo dvije sedmice do neke tekme pa neka vide stanje i onda neka potpisuju... :evil:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 apr 2010, 15:27

Naredni mec koji misle raditi je Sarajevo-Siroki...naravno to je u planu a hoce li se opet nesto desiti kao sad sto se desilo pa ga odgode vidjecemo :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 14 apr 2010, 15:30

19TM87 je napisao/la:i ja bi volio da prenose utakmicu zeljo-borac zbog:

1. to ce biti derby kola igraju prvi i drugi i pri tome imaju isto bodova
2. ne treba mo se mi spustat na niciji nivo pa sad oni nisu dali prenos nedamo ni mi...( ne mislim na borac nego inace govorim)
3. bas zbog tih "nasih" sudija sto nam nakon ovih dobrih rezultata prebacuju mnogi, volio bi da citavom auditoriju pokazemo da smo bolji, ako nismo pruzit ruku protivniku i cestitat...
4. mozda grijesim ali vjerovatno i klub dobiva neke pare zbog davanja tv prenosa...

To sto bi ti volio prenos to drugo,a sto se Brkovica nemislim da bi se sa tobom slozio! :idea:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 apr 2010, 15:33

jel vi sanjate tog covjeka...niste normalni ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 apr 2010, 15:33

NIje, složio bih se, što da ne?! Pa namjestio sam i Slaviju pred TV kamerama, nije nikakav problem ;) 8-)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 apr 2010, 15:38

Ovo vise postaje smjesno , a djecurljiji nikada objasniti da klubovi samo koriste sve situacije da dodju do bodova mimo TV ekrana evo zasto :

Ljudi koji vode projekat kola samo pricaju kako klubovi ne daju prenos , a sami su krivi tome ... Kazu klubovi potpisali ugovor i slicno , a svi mi koji radimo i imamo dodir sa time znamo da se ugovor ne smije tek tako krsiti , a cudno je da nijedan klub koji je navodno "potpisao" ugovor nikada nije tuzen od euro medije koja vodi projekat tako da je smjesno pricati o klubovima glavni krivac su ljudi koji ga vode jer su njemu prisli suvise nosolantno , jer da su tuzili samo jedan klub koji je prekrsio " navodno potpisan ugovor " ostali se ne bi zajebavali 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

raja_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la raja_sa_sjevera » 14 apr 2010, 15:47

Željovac je napisao/la:NIje, složio bih se, što da ne?! Pa namjestio sam i Slaviju pred TV kamerama, nije nikakav problem ;) 8-)
nijaze nisam te prepoznao :mrgreen: :mrgreen:
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ`VO

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 apr 2010, 15:50

Nakon današnjih pregovora koje su sa čelnicima FK Sarajevo imali Irhad Kovačević, direktor agencije Euromedia koja je pokrenula i uz BHT1 realizirala pojekat “Derbi kola”, te Nihad Imamović ispred ASA grupacije koja je većinski vlasnik ove agecije, jasno je da sa Koševa u ovoj sezoni više neće biti TV prenosa, a da je FK Sarajevo ispao iz projekta.

“Neki klubovi bi željeli da biraju utakmice koje ćemo prenositi, tačnije da prenosimo samo njihove gostujuće utakmice, dok na svojim stadionima zatvaraju kapije za naše kamere.”, tvrdi Kovačević u razgovoru za SportSport.ba. “To je problem sa kojim se suočavamo još od prošle sezone i veliki kamen spoticanja u realizaciji ovog projekta.”

FK Sarajevo otkazalo je TV prenos sa Koševa uz objašnjenje da struka ne želi kamere na terenu.

“Sa Sarajevom od samog početka imamo velikih problema i jedino što je preostalo jeste da nastavimo projekat bez ovog kluba. U narednim danima obavićemo razgovore i sa čelnicima ostalih klubova i vidjeti ko je zaista spreman na učešće u našem projektu, a ko nije, i onda ćemo znati da li je Premijer liga uopšte spremna za TV prenose ili je to u ovom trenutku utopija.”, tvrdi Kovačević.

http://derbikola.ba/index.php?option=co ... &Itemid=55
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 apr 2010, 15:51

To je stara vijest,ne kontam sto je sad stavljas :? ugovori su se opet potpisivali i sa svima je dogovoreno pa tako i sa Sarajevom
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 apr 2010, 15:51

Seyo_TM je napisao/la:Nakon današnjih pregovora koje su sa čelnicima FK Sarajevo imali Irhad Kovačević, direktor agencije Euromedia koja je pokrenula i uz BHT1 realizirala pojekat “Derbi kola”, te Nihad Imamović ispred ASA grupacije koja je većinski vlasnik ove agecije, jasno je da sa Koševa u ovoj sezoni više neće biti TV prenosa, a da je FK Sarajevo ispao iz projekta.

“Neki klubovi bi željeli da biraju utakmice koje ćemo prenositi, tačnije da prenosimo samo njihove gostujuće utakmice, dok na svojim stadionima zatvaraju kapije za naše kamere.”, tvrdi Kovačević u razgovoru za SportSport.ba. “To je problem sa kojim se suočavamo još od prošle sezone i veliki kamen spoticanja u realizaciji ovog projekta.”

FK Sarajevo otkazalo je TV prenos sa Koševa uz objašnjenje da struka ne želi kamere na terenu.

“Sa Sarajevom od samog početka imamo velikih problema i jedino što je preostalo jeste da nastavimo projekat bez ovog kluba. U narednim danima obavićemo razgovore i sa čelnicima ostalih klubova i vidjeti ko je zaista spreman na učešće u našem projektu, a ko nije, i onda ćemo znati da li je Premijer liga uopšte spremna za TV prenose ili je to u ovom trenutku utopija.”, tvrdi Kovačević.

http://derbikola.ba/index.php?option=co ... &Itemid=55
Imal sta novo 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 apr 2010, 12:58

sarajevo opet ispada iz derbi-kola...

nema prijenosa u subotu, niti u srijedu jer je trebao biti sarajevo-siroki...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 15 apr 2010, 15:09

Ovo mi se tacno gadi!Fuj!
Treci put castimo

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 apr 2010, 15:12

Valjda su sad dirkaj i mirza skontali sto sam postavio stari tekst...
najgori ste od sve djece u ovoj ligi bili i ostali ;)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, nedimmmm1337 i 20 gostiju.