Zakljucak price je da od prijenosa sa Grbavice vjerovatno nema nista,tako da svaka ova prica pada u vodu.
Ko zeli da gleda derbi prvenstva,bujrum na Grbavicu i uzivajte

Sto se mene tice neka prenose,neka ljudi vide kako novi sampion igra i sta znaci plavo proljece,da nas vide u malo boljem izdanju u odnosu na utakmicu protiv Slavije.csh je napisao/la:Normalno,ja postujem tvoje misljenje.Meni je svejedno ja cu svakako biti na tekmi,ali igra se derbi prvenstva i nece biti na tv-u?!Nebudimo licemjerni,to nije ok!!
to je idiotski unaprijed potpisivati,neka čekaju uvijek recimo dvije sedmice do neke tekme pa neka vide stanje i onda neka potpisuju...TNT je napisao/la:Koga ce prenositi i odakle je dogovoreno prije pocetka prenosa prve tekme ovog proljeca.
Euromedia u dogovoru sa svim klubovima koji imaju potpisan ugovor je dogovorila prenos svakog kola i koja tekma.Tako da se znalo vec tada i ima spisak svi utakmica koje ce prenositi do zadnjeg kola.
Nisu tad znali da ce Zeljo biti prvi a Borac drugi i tako te neke stvari vec su napravili listu prenosa i svi su klubovi se slozili s tim da budu minimalno 2 puta do kraja sezone i to ako je ikako moguce jednu kuci jednu u gostima.
Ima mjesec dana znao sam da ce biti Velez - Siroki ovo kolo na tv kao i Slavija - Velez za par kola.
To je sto se tice Veleza do kraja sezone a za ostale neznam.
19TM87 je napisao/la:i ja bi volio da prenose utakmicu zeljo-borac zbog:
1. to ce biti derby kola igraju prvi i drugi i pri tome imaju isto bodova
2. ne treba mo se mi spustat na niciji nivo pa sad oni nisu dali prenos nedamo ni mi...( ne mislim na borac nego inace govorim)
3. bas zbog tih "nasih" sudija sto nam nakon ovih dobrih rezultata prebacuju mnogi, volio bi da citavom auditoriju pokazemo da smo bolji, ako nismo pruzit ruku protivniku i cestitat...
4. mozda grijesim ali vjerovatno i klub dobiva neke pare zbog davanja tv prenosa...
nijaze nisam te prepoznaoŽeljovac je napisao/la:NIje, složio bih se, što da ne?! Pa namjestio sam i Slaviju pred TV kamerama, nije nikakav problem![]()
Imal sta novoSeyo_TM je napisao/la:Nakon današnjih pregovora koje su sa čelnicima FK Sarajevo imali Irhad Kovačević, direktor agencije Euromedia koja je pokrenula i uz BHT1 realizirala pojekat “Derbi kola”, te Nihad Imamović ispred ASA grupacije koja je većinski vlasnik ove agecije, jasno je da sa Koševa u ovoj sezoni više neće biti TV prenosa, a da je FK Sarajevo ispao iz projekta.
“Neki klubovi bi željeli da biraju utakmice koje ćemo prenositi, tačnije da prenosimo samo njihove gostujuće utakmice, dok na svojim stadionima zatvaraju kapije za naše kamere.”, tvrdi Kovačević u razgovoru za SportSport.ba. “To je problem sa kojim se suočavamo još od prošle sezone i veliki kamen spoticanja u realizaciji ovog projekta.”
FK Sarajevo otkazalo je TV prenos sa Koševa uz objašnjenje da struka ne želi kamere na terenu.
“Sa Sarajevom od samog početka imamo velikih problema i jedino što je preostalo jeste da nastavimo projekat bez ovog kluba. U narednim danima obavićemo razgovore i sa čelnicima ostalih klubova i vidjeti ko je zaista spreman na učešće u našem projektu, a ko nije, i onda ćemo znati da li je Premijer liga uopšte spremna za TV prenose ili je to u ovom trenutku utopija.”, tvrdi Kovačević.
http://derbikola.ba/index.php?option=co ... &Itemid=55
Trenutno korisnika/ca: Beli98, nedimmmm1337 i 20 gostiju.