Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Želju su znali kažnjavati po 10 hiljada i dvije tri utakmice bez gledalaca ,a gledaj ovo ..ma daj ba goni ovo više do vraga
.
Informacije o posjeti dolaze iz klubova,svjesno se umanjuje broj gledalaca...zbog poreza na prodane karte ili je nesto drugo u pitanju.moranjak je napisao/la:Ma ovi lupetaju o posjetamaMortemHz je napisao/la:Željezničar - Slavija 3.500
Velež - Sarajevo 2.000
Sloboda - Olimpic 3.000
Borac - Travnik 700
Zvijezda - Čelik 500
Vitez - Široki 1.140
Radnik - Zrinjski 700
Drina - Mladost 800
Sta bi od 8.000 u dolini?
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Da je normalno kao što nije,da politika nema prste u sportu kao što ima...nacionalistički ispadi bi trebali biti prvi na tapeti,nakon toga ostalo.samozeljo1987 je napisao/la:Zar je moguće da Vitez nije kažnjen za nacionalističke ispade![]()
![]()
![]()
Pa mmajku im jeb.em dokle ovo više
Smiješno da Vitez nije kažnjen,trebali su ih još i nagraditi.
Rušenje mostova,nacio navijanje,to je izgleda cool.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- pravnik1981
- Kontakt:
jao gluposti i kazna
treba im para majku im lopovsku...
- imekorisnicko
- Kontakt:
Za početak treba tražiti da se svaka kazna detaljno obrazloži, toliko vjerujem savezu da sam sklon paranoicnom razmišljanju da sve i kad ne bi navijači radili ništa nelegalno,ovi bi svoje ljude počeli ubacivat na tribinepravnik1981 je napisao/la:jao gluposti i kazna![]()
![]()
treba im para majku im lopovsku...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Slažem se da treba detaljno obrazlagati kazne, tako bi se mogle vršiti paralele i ukazivati na eventualnu neujednačenost kažnjavanja.
Kazna za Vitez morala je biti izražena prije svega u određenom broju utakmica bez prisustva publike.
Kazna za Vitez morala je biti izražena prije svega u određenom broju utakmica bez prisustva publike.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Volio bih da se objasni kazna od jeseni gdje je Sloboda dobila vise novca da plati zbog baklji jednu utakmicu nego Borac za nacionalisticko navijanje..
samo navodim konkretan primjer za koji znam da je bio. Ostali neka se sjete svojih. Mislim da je Borac dobio manje petsto KM tada.
samo navodim konkretan primjer za koji znam da je bio. Ostali neka se sjete svojih. Mislim da je Borac dobio manje petsto KM tada.
Mi smo ustaše šta je šta je,Nema više Starog mosta srušile ga ustaše naša herceg bosna. Nema brato prave navijacke pjesme yebem vam mrtvu majku svima od reda u savezu. Još malo počet ce se pravit zastave sa portretima pavelica i mladica i nosit na stadione. Puuu majku vam fašisticku
From father to son
Ma nisu ovi u savezu toliki lopovi, koliko su predstavnici naših klubova pizde i pizdolizači. Pa dan te yebo kakve gluposti, dvostruki aršini i povlašteni položaji za nepovjerovati. Ili mi ne vidimo da se naši klubovi žale, ili im se žalbe ne prihvataju, ili se mater mu ne žale uopšte.
Evo osvrnuću se ne kazne za 18. kolo: kažnjeni Sarajevo i Sloboda.
Sloboda kažnjena zbog pirotehnike i upotrebe megafona. U istom kolu navijači Zrinjskog koristili pirotehniku - nema kazne. Vitez nacionalističko skandiranje - nema kazne.
Ne kažem da su oni zaštićeni, slučajno sam ih uzeo za primjer u ovom kolu, ali de brate mili ako ćete već kažnjavati de makar pokušajte kazniti iste prekršaje, pa odmjeravajte ko je više a ko manje.
Vjerovatno u velikoj mjeri utiču i delegati sa svojim izvještajima, pa od volje mu šta će zapisati.
Evo osvrnuću se ne kazne za 18. kolo: kažnjeni Sarajevo i Sloboda.
Sloboda kažnjena zbog pirotehnike i upotrebe megafona. U istom kolu navijači Zrinjskog koristili pirotehniku - nema kazne. Vitez nacionalističko skandiranje - nema kazne.
Ne kažem da su oni zaštićeni, slučajno sam ih uzeo za primjer u ovom kolu, ali de brate mili ako ćete već kažnjavati de makar pokušajte kazniti iste prekršaje, pa odmjeravajte ko je više a ko manje.
Vjerovatno u velikoj mjeri utiču i delegati sa svojim izvještajima, pa od volje mu šta će zapisati.
Idite na čavoglave i guču nek vas ograde u one vaše smrdljive torove pa orgijajte do mile volje ili nek savez izbacuje te klubove radi navijaca u 3 ligu. Prvo mog Veleža ako bude nacionalistickih skandiranja. Dokle više. Dokle
From father to son
- tuzlak1987
- Kontakt:
Delegat iz utakmice Sloboda-Olimpic je retardiran ili je ocekivao pak da bude podmazan malo za nista?
Utakmica je bila kao da se igrao kriket a ne fudbal...
Utakmica je bila kao da se igrao kriket a ne fudbal...
Ono "ubij ubij Ultrasa" kad se poziva cijeli stadion da pjeva je pjesmuljak aa?Cernica je napisao/la:Idite na čavoglave i guču nek vas ograde u one vaše smrdljive torove pa orgijajte do mile volje ili nek savez izbacuje te klubove radi navijaca u 3 ligu. Prvo mog Veleža ako bude nacionalistickih skandiranja. Dokle više. Dokle
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ako je to nacionalisticka pjesma onda ti brato veze nemas znacenje istog. Ta pjesma se moze okarakterisat samo kao huliganska. I nemoj mi te price nego osudi. Nije mjesto tome na stadionima sekundeLillard je napisao/la:Ono "ubij ubij Ultrasa" kad se poziva cijeli stadion da pjeva je pjesmuljak aa?Cernica je napisao/la:Idite na čavoglave i guču nek vas ograde u one vaše smrdljive torove pa orgijajte do mile volje ili nek savez izbacuje te klubove radi navijaca u 3 ligu. Prvo mog Veleža ako bude nacionalistickih skandiranja. Dokle više. Dokle
From father to son
- Probisvjet
- Kontakt:
Dijagnoza: kolektivno ludilo BiH drustva. Ne postoji vakcina. Yebani smo svi za dugo vremena. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Prvo cekam da ti pogledas u svoje dvoriste pa onda jbes majku nekom drugom. Jel puno trazim?Cernica je napisao/la:Ako je to nacionalisticka pjesma onda ti brato veze nemas znacenje istog. Ta pjesma se moze okarakterisat samo kao huliganska. I nemoj mi te price nego osudi. Nije mjesto tome na stadionima sekundeLillard je napisao/la:Ono "ubij ubij Ultrasa" kad se poziva cijeli stadion da pjeva je pjesmuljak aa?Cernica je napisao/la:Idite na čavoglave i guču nek vas ograde u one vaše smrdljive torove pa orgijajte do mile volje ili nek savez izbacuje te klubove radi navijaca u 3 ligu. Prvo mog Veleža ako bude nacionalistickih skandiranja. Dokle više. Dokle
Mi smo kaznjeni za to, i previse dok ste vi prosli jako dobro s obzirom sta se sve dogadjalo u kupu...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lilard niste brato kažnjeni. Misliš da dvi pišljive milje maraka rješavaju problem. U svom dvorištu se nayrbem mayke svakome ko ponese tursku zastavu na tekmu ili skandira nacionalisticki. Nisi me skontao. Nek moj Velež odmah izbace u trecu ligu. Znaci na stadionu u pozoristu u školi bilo gdje to se mora iskorjenjivati
From father to son
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja da se pitam jedini nacin da se kazni propisno nacionalisticko navijanje je suspendovanje TRIBINE. Ne stadiona citavog.. Novcana kazna za to ne postoji, bolje je nemoj ni pisati ako je manja od one za baklje jer je to smijesno onda..
Meni je smijesna kazna Sarajevu u utakmici za Zvijezdom,petarda na glavu trenera,prekid utakmice,utrcavanje na teren...........
Dakle,klubovi placaju MUP-u da obezbjedi utakmicu i onda savez za propuste u organizaciji kažnjava klubove,.
Murija ocigledno ne snosi nikakvu odgovornost u svemu ovome..
Ubij baliju nije nacionalizam,ko su balije inace ?
Ultrase malo-malo mnogi prozovu ustašama a onda kad ovi sami sebe nazovu istim to je nacionalizam ? drama
Murija ocigledno ne snosi nikakvu odgovornost u svemu ovome..
Ubij baliju nije nacionalizam,ko su balije inace ?
Ultrase malo-malo mnogi prozovu ustašama a onda kad ovi sami sebe nazovu istim to je nacionalizam ? drama
- imekorisnicko
- Kontakt:
eto vam i primjer zašto mogu raditi sve što rade,dok raja raspravlja ko je počeo rat,multietnički savez klepa po ušima sve redom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.