ooo... pa bolan kriza se boji nijaza...samir_tm87 je napisao/la:cim Nijaz upadne u krizu u kojoj je Lazo bio ja pravim grupu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
BRAVE HEART 1979-2005
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Za koga Vi navijate?
- Navijam za Želju. Volim Amara (Osim, op. a). On je sjajan. Neki povoljni vjetrovi počinju puhati na Grbavici. Pa vidjet ćemo - Zdravko Čolić za Dnevni avaz.
Dugo nisam bio u "Dolini ćupova"
Pratite li desavanja u nogometnoj premijer ligi BiH?
- Ne pratim već dugo fudbal sa onim istim žarom kao nekada, ali kad čujem da je Željo pobijedio, uvijek mi srce zaigra, pogotovo sad, kada smo poslije dugo vremena ponovo prvi na tabeli. Nažalost, dugo nisam bio u "Dolini ćupova", ali se nadam da ću uskoro imati priliku. - Branko Đurić Đuro
Dnevni avaz 11.04.2010.
- Navijam za Želju. Volim Amara (Osim, op. a). On je sjajan. Neki povoljni vjetrovi počinju puhati na Grbavici. Pa vidjet ćemo - Zdravko Čolić za Dnevni avaz.
Dugo nisam bio u "Dolini ćupova"
Pratite li desavanja u nogometnoj premijer ligi BiH?
- Ne pratim već dugo fudbal sa onim istim žarom kao nekada, ali kad čujem da je Željo pobijedio, uvijek mi srce zaigra, pogotovo sad, kada smo poslije dugo vremena ponovo prvi na tabeli. Nažalost, dugo nisam bio u "Dolini ćupova", ali se nadam da ću uskoro imati priliku. - Branko Đurić Đuro
Dnevni avaz 11.04.2010.
-
al_akhisari
- Kontakt:
...dugo pratim forum...rijetko pisem i javljam se, ali na ovo nisam moga da ne reagujem...Seyo_TM je napisao/la:
...svaka cast
HAHAAHA oplako samal_akhisari je napisao/la:...dugo pratim forum...rijetko pisem i javljam se, ali na ovo nisam moga da ne reagujem...Seyo_TM je napisao/la:![]()
...svaka cast![]()
![]()
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
bas me zanima hoceli jedan od sinova amara osima biti strateg ko on pa da se moze nastaviti tradicija osima u Zelji
svoj ti pos'o !
procitao sam svaki post na forumu i svaki dan ih citam,rijetko pisem posto ne zelim da se zamjerim nekome ali zaista moram napisati ono sto mi lezi na srcu i dusi.Pratim Zelju od malih nogu,bio sam uz klub i kad je lose islo a i sada naravno,jednostavno ZELJO je nesto sto se ne moze opisati,to se mora dozivjeti,tj.moras navijati,voljeti ovaj klub.Mislim da smo mi jedinstven primjer u Europi kako funkcionise multietnicnost,i da smo jedini i u tome da se to uopste ne primjeti ili spominje,TO JE ONO STO NAS CINI POSEBNIMA I JEDINSTVENIM NA OVIM PROSTORIMA,tolika me euforija uhvatila da ne mogu leci navece a da ne pomislim na Zelju ili da se ujutro probudim a da ne pogledam u grb na zidu,sve sam ostavio u drugi plan a posvetio se mom voljenom i jedinom klubu,poceo sam i bjeezati s posla da bih prisustvovao utakmici,mogu biti gladan ali ne mogu bez Zelje,mozda nemamo najbolji igracki kadar poslije rata ali jednostavno nikad nismo biili ujedinjeni kao sada,hvala vam svima koji ste doprinijeli da se u ovoj godini osjecam ovako lijepo,VOLIM TE ZELJO I UMRIJET CU ZA TEBE AKO TREBA.....
Zadnja izmjena: osim-osim, dana/u 11 apr 2010, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
Zbog velikog interesovanja publike uprava FK Željezničar je odlucila da ce se igrati dvije utakmice protiv Borca 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
imas jos jednog osima iz 30ih godina proslog stoljeca (valjda neki dajdza ili amidza ivicin) koji je igrao u zeljiGrbavica moj zivot je napisao/la:bas me zanima hoceli jedan od sinova amara osima biti strateg ko on pa da se moze nastaviti tradicija osima u Zelji
tradicija osima u zelji je skoro stara ko i sam klub
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ali zbog suspenzije stadiona najvjerovatnije da ce biti 4 utakmiceSeyo_TM je napisao/la:Zbog velikog interesovanja publike uprava FK Željezničar je odlucila da ce se igrati dvije utakmice protiv Borca
seyo svaka cast na slici
pa ja ti kazem krvno su vezanitm84 je napisao/la:imas jos jednog osima iz 30ih godina proslog stoljeca (valjda neki dajdza ili amidza ivicin) koji je igrao u zeljiGrbavica moj zivot je napisao/la:bas me zanima hoceli jedan od sinova amara osima biti strateg ko on pa da se moze nastaviti tradicija osima u Zelji
tradicija osima u zelji je skoro stara ko i sam klub
svoj ti pos'o !
iz 20tih...prva generacija zeljina...stric je u pitanju...da je ujak onda nebi bio Osim 
U koliko se sati igra prva a u koliko druga, joj da hoce i trecu igrat pa nam dodje i ova delegacija iz NS RSSeyo_TM je napisao/la:Zbog velikog interesovanja publike uprava FK Željezničar je odlucila da ce se igrati dvije utakmice protiv Borca
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 11 apr 2010, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sada ce na alĐaziri biti prilog o nijazu pa ce tamo reci najvjerovatnije...pile87 je napisao/la:U koliko se sati igra prva a u koliko druga, joj da hoce i trecu igrat pa dam dodje i ova delegacija iz NS RSSeyo_TM je napisao/la:Zbog velikog interesovanja publike uprava FK Željezničar je odlucila da ce se igrati dvije utakmice protiv Borca
Evo bas sad citam u najavi programa sestosatna emisija o Nijazu pocinje u 16h a nakon toga prilog od 20 minuta o platiniju...Seyo_TM je napisao/la: Sada ce na alĐaziri biti prilog o nijazu pa ce tamo reci najvjerovatnije...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
jeko platini
hahahahahaSeyo_TM je napisao/la:jeko platini
- bistrikboy
- Kontakt:
Veceras je Culum gost na Hayat sportu u 19.30h!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ma propalica nakva nesto UEFA sta je toSeyo_TM je napisao/la:jeko platini
svoj ti pos'o !
cuva bog zelju svog, jes lud onaj klip zeljo liga sampiona 
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
treba pitat malene,oni im pisu ljubavna pismaGrbavica moj zivot je napisao/la:ma propalica nakva nesto UEFA sta je toSeyo_TM je napisao/la:jeko platini![]()
![]()
Ko ne voli Želju,ne voli ni ljude
Hoce li biti otvorena Istocna tribina za navijace, kao sto su neki ovdje pisali ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Google [Bot], haklamas, Hansestadt, Kajkutenjoyer, Ljozeeee, Mana, ultra1987 i 90 gostiju.