Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Eno se Jose javlja da su imali zadaću pet minuta prije nego je zvonilo! 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
I Milan je distanciran.
Ali, vjerujem da će to već nakon prvog treninga sve biti super. Svakog ovi momci prime u klapu.
Ali, vjerujem da će to već nakon prvog treninga sve biti super. Svakog ovi momci prime u klapu.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Dzeko po navici, samo mu Jovetic faliBozePetra je napisao/la:DragonGirl je napisao/la:Ko na školskom času![]()
uredno depilirano!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pjanke daj obuci sta na noge, vidiš da ti sekunda fali da neki virus pokupiš, uzeo se frajerisati u čarapama.DragonGirl je napisao/la:Ko na školskom času![]()
Beg i Mudonja kao da su pupčanom vrpcom vezani, ne miču jedan od drugog.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Daj ba mojne toga. Adis Junuzovic i Miralem Nalic su u Centru proveli vremena haman ko i igraci.Elegant je napisao/la:Sve pohvale sto je distancirao novinare i sto se vise nece moci svako motati oko tima, kao sto su prije dolazili roditelji igraca, kojekakvi prijatelji, strucnjaci, kao i navijaci ...itd.
Imaju sve sto pozele u trening centru, samo neka primjene Mesine zamisli na treninzima i neka se trude.
Također sve pohvale za analiziranje protivnika, Mesin kolega francuz Gilli ce biti od velike pomoci.
Tako da nemojte lagati, i dalje ulaze prijatelji Dzeke i ostalih igraca kako hoce, voze ih u Bosnu da zajedno cugaju, prave privatne svirke gdje im pjeva Kapa i Bijedic.
1946
- Motokultivator
- Kontakt:

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
-
SjeverniVjetar
Joj Denijal Piric i suncane cvike...ko iz loseg kriminalistickog filmaMotokultivator je napisao/la:
Gdje je The Jaha Murat ?
Kako to znas bgt, jesi to bio u centru ili ti je neko pricao ?Head je napisao/la:Daj ba mojne toga. Adis Junuzovic i Miralem Nalic su u Centru proveli vremena haman ko i igraci.Elegant je napisao/la:Sve pohvale sto je distancirao novinare i sto se vise nece moci svako motati oko tima, kao sto su prije dolazili roditelji igraca, kojekakvi prijatelji, strucnjaci, kao i navijaci ...itd.
Imaju sve sto pozele u trening centru, samo neka primjene Mesine zamisli na treninzima i neka se trude.
Također sve pohvale za analiziranje protivnika, Mesin kolega francuz Gilli ce biti od velike pomoci.![]()
Tako da nemojte lagati, i dalje ulaze prijatelji Dzeke i ostalih igraca kako hoce, voze ih u Bosnu da zajedno cugaju, prave privatne svirke gdje im pjeva Kapa i Bijedic.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Motokultivator
- Kontakt:
Jeli bio Memo 
You can take forum away from Ahmo.
x
x
Pa Adis i Nala, satro sarajevska elita ti organizuje te partije gdje se nase zvijezde pomnoze sa nulom. Ja ne znam gdje ti zivis pa ne znas to. 
1946
Kad sam vidio sliku MIlana DJurica ispred trening centra na klixu srce mi ko pećina 
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Gdje je Mujdza
??
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ako ja dobro vidim, skroz desno,kod Seje.bhfanatic14 je napisao/la:Gdje je Mujdza??
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
-
bhfanatic14
- Kontakt:
I ja kontam,al nesta mi lice on i Bajicadoo11 je napisao/la:Ako ja dobro vidim, skroz desno,kod Seje.bhfanatic14 je napisao/la:Gdje je Mujdza??
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ma Mujdza druže, ne sluti da ga nemabhfanatic14 je napisao/la:I ja kontam,al nesta mi lice on i Bajicadoo11 je napisao/la:Ako ja dobro vidim, skroz desno,kod Seje.bhfanatic14 je napisao/la:Gdje je Mujdza??
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Denijal Pirić ima problema sa vidom i zbog toga nosi cvike. Malo se informiši @sjeverni prije nego počneš neke komentare bacat'.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Vjeruj da sam u strahuadoo11 je napisao/la:
Ma Mujdza druže, ne sluti da ga nema
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ma jest Mujdža jašta jebhfanatic14 je napisao/la:Vjeruj da sam u strahuadoo11 je napisao/la:
Ma Mujdza druže, ne sluti da ga nemanedaj boze da nije tu ,imal koja sigurnija slika
A gdje je Đuro?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma svi su tu, postrojio je njih Mesa 
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Ne treba buraz, nasao sam i bio sam pozitivno iznenadjen. Poslacu ja tebi ako hoces.harishp je napisao/la: Ho's link? :beba:Ili da ti gravce tetovca proslijedi
Trenutno korisnika/ca: Futbol, GoldenLilies, Google [Bot], Pact1921, s4mke, Sheyi, signalidunapark, tuzlanskinacin i 76 gostiju.