Malo ljevlje golmanaSheyi je napisao/la:Kaka Andora
U drugom neka uđe Sejo, Izo i Milan.
0:6
Samo što nije došla tekma, mene strah i Andore.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Malo ljevlje golmanaSheyi je napisao/la:Kaka Andora
U drugom neka uđe Sejo, Izo i Milan.
0:6
Kako ne vidis djuru? vidis da je velik ko i reflektoriFaraonTM je napisao/la:Ma jest Mujdža jašta jebhfanatic14 je napisao/la:Vjeruj da sam u strahuadoo11 je napisao/la:
Ma Mujdza druže, ne sluti da ga nemanedaj boze da nije tu ,imal koja sigurnija slika
![]()
A gdje je Đuro?
FaraonTM je napisao/la:Nigdje ga na ovoj slici
ko je ovo iza Vrsajevica, ovaj iza Pjanica i ovaj pored Zuke ?DragonGirl je napisao/la:Ko na školskom času![]()
Vedo, Spaha sutra dolazi.Sheyi je napisao/la:Ko je ovaj što priča s Lulićem? Liči na Spahu
Sheyi je napisao/la:Razmaknite zavjesu da ih Gravče može slikat iz kupatila
He, tetovac je to.bvb je napisao/la:Ne treba buraz, nasao sam i bio sam pozitivno iznenadjen. Poslacu ja tebi ako hoces.harishp je napisao/la: Ho's link? :beba:Ili da ti gravce tetovca proslijedi
Djuric je lijevo od Cimirota samo sto se na toj slici ne vidi, evo ova je malo bolja. I iza njega je jos neko samo ne raspoznajem.DragonGirl je napisao/la:Dakle da konačno probamo sve pobrojati na ovoj slici, ako negdje pogriješim, ispravite me:![]()
Zadnji red: Sušić, Šehić, Cocalić, Begović, Medunjanin, Vranješ, ispred: Višća, Vršajević, Hadžić, Zukanović, Mujdža, pa onda Cimirot, Bajić, Bičakčić, Salihović, Ibišević, Lulić i Džeko, Pjanić i Hajrović.
Trenutno korisnika/ca: DeeWa, Kaunas, mavi, MostarNeretva, Tracy3McGrady i 45 gostiju.