Ne mozes to tako gledati aleme.Prvo,rekoh da Kawhi ima post up igru koju ovaj nema.Navedi mi nesto sto Butler ima ofanzivno ,a ovaj nema!?Ja cu reci da Jimmy bolje iznudjuje slobodna i to je to.Dalje,ne mozes porediti procente suta ove sezone tek tako,a da ne pomenes da je Kawhi imao probleme s okom, te povredu suterske ruke koje su prouzrokovale nesto losije procente.Medjutim,otkako je ozdravio i nakon sto je zavrsila AS pauza on sutira preko 50% iz igre.Pogledaj i ovo Kawhi has lost his damn mind: 19.8 pts, 3 steals and a 62 TS% in March. 62 TS %alemsa je napisao/la:FTs ima agilnost da cesce ide na liniju za slobodna bacanja i tu postize 3 poena vise sa boljim FT%.Kawhi je napisao/la:Ne znam odakle Klay i Paul tako visoko na toj listi, ali što Alem već reče, Kalifornija hu-ha.
Kawhi zabija 5 poena manje od Butlera, ali ne bih rekao da je nešto slabiji ofanzivno. Različiti su sistemi u pitanju. Rose, Gasol i Butler zabijaju u prosjeku više od Parkera, Duncana i Kawhija, ali i igraju više i uzimaju više šuteva.
FG% Kawhi je ipak SF ovaj SG, a i puca vrlo dobrih 46%, trice Jimmy takodje bolji. Trenutno je Jimmy bolji ofanzivno.
EDIT:Jedno pogodjeno slobodno bacanje ga je djelilo da nadigra Jamesa nedavno u direktnom duelu.Koliko igraca u ligi se moze pohvaliti time,a da cuvaju Jamesa na jednoj strani parketa,a napadaju ga na drugoj??