Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mjesečari-nebom stupatower936 je napisao/la:Raja pomoc trebamiz koje pjesme je uzeta melodija pjesme "Prokleti su kerovi moju bracu odveli"
Hvala unaprijed;)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da 1000KM, propust u organizaciji, neki??? Zbog jedne petarde kako sam čuo...flwz je napisao/la:Pa zar smo mi dobili neku kaznu?
Glupost. Sad ce to ovaj generalni pokriti abd. Za par dana potpistm8782 je napisao/la:Da 1000KM, propust u organizaciji, neki??? Zbog jedne petarde kako sam čuo...flwz je napisao/la:Pa zar smo mi dobili neku kaznu?
To je to. Svi su prepoznali trud i borbu za svaku loptu, da smo precizniji bili, lagano je moglo biti 4:1 ili 5:1ChWilla je napisao/la:ja sam protiv slavije imao utisak da niko ne sumnja da ćemo zabiti drugi gol...al' da ne bi zviždao ni da ne zabijemo. bilo je na grbavici većih posjeta u kontinuitetu, koreografija i bakljada, i jačeg navijanja...ali ovako pozitivno i smireno jako, jako dugo nije bilo.
Ja sam prognozirao 3 razlike za nas, i dobro smo krenuli, al se zamalo ne posuh pepelom, fulismo sve i svasta. Ipak zadovoljan sam pomacima u svim segmentima, od odnosa igraca na terenu, borbe, zelje, igre pogotovu, do navijaca koji su nosili ekipu 90 min.tm8782 je napisao/la:neandertalac cuo sam i ja za generalnog ali sacekajmo da se ozvanici pa onda idu sljedeci planirani koraci. samo lagano bez neke euforije jer nam to i ne treba. vidim da vec neki mediji malo pridaju nasim igracima pritisak u smislu da smo na sampinskom putu. sad samo treba da se pripremimo za utakmicu u mostaru i odigrati muski pa sta bude. ne sumnjam da nasi momci nece i tako odigrati. za navijanje svaka cast i ono sto sam primjetio na sjevernoj tribini je bilo puno roditelja sa djecom. to je ono sto nam treba.
To je bilo dobro. Mogli smo voditi 3:0, a umjesto toga Slavija na samom kraju poluvremena zabija za 1:1. Važan je bio taj aplauz odmah poslije tog gola i na kraju poluvremena. Sigurno je bilo lakše i igračima pokušati u drugom poluvremenu opet doći do prednosti.Minjore je napisao/la:To je to. Svi su prepoznali trud i borbu za svaku loptu, da smo precizniji bili, lagano je moglo biti 4:1 ili 5:1ChWilla je napisao/la:ja sam protiv slavije imao utisak da niko ne sumnja da ćemo zabiti drugi gol...al' da ne bi zviždao ni da ne zabijemo. bilo je na grbavici većih posjeta u kontinuitetu, koreografija i bakljada, i jačeg navijanja...ali ovako pozitivno i smireno jako, jako dugo nije bilo.Aplauz sjevera nakon njihovog gola sve govori. Ne ocekuje raja previse, zadovoljna je s onim sto ima..