Hvala,malopre sam trazio ali nisam mogao naci verovatno nije bilo stavljeno.admin je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-34039.htmDevil je napisao/la:Kakva je bila igra Slavije,ko je dao golove?
FK Slavija
Re: FK Slavija
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
stavljeno je oko sat vremena prije nego što si pitao, nego bude gužva na naslvnici pa se ponešto i previdi. najbolje je vijesti tražiti direktno na podstranicama posvećenim određenoj temi. npr. za premijer ligu bih http://sportsport.ba/bh_fudbalk-13.htm
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Najstariji igrac Slavije danas sl;avi svoj 37. rodjendan.U pitanju je Goran Simic.Sretan rodjendan.
BosnaE
Pridruzujem se cesitkama sa porukom"Daj gol Picula,Picula,picula"newton_heath_lyr je napisao/la:Najstariji igrac Slavije danas sl;avi svoj 37. rodjendan.U pitanju je Goran Simic.Sretan rodjendan.

Pa boze sacuvaj kakav je ovo danas sastav izveo Odovic.
Milinkovic,Perisic,Odovic,Oglecevac svi u prvom timu.

- Don Corleone
- Kontakt:
Ma cuva sve za kup ...Devil je napisao/la:Pa boze sacuvaj kakav je ovo danas sastav izveo Odovic.![]()
TI SI NAJBOLJA, TEBI DAJEM SVE, BIĆEŠ PRVAK TI, ZEMLJE NIČIJE
-
- Kontakt:
Nije bas tako, jovanovic i jos dvojica pod suspenzijom, scepanovic povrijedjne, Bakovic je usao u drugom isto kao kutalija ( njih je molzda cuvao) a ovi ostali su silom prilika cuvani za srijedu , s tim da u srijedu ne igra spalevicDon Corleone je napisao/la:Ma cuva sve za kup ...Devil je napisao/la:Pa boze sacuvaj kakav je ovo danas sastav izveo Odovic.![]()
TREĆI PUT ČASTIMO !
- Don Corleone
- Kontakt:
Idete li na kup ??? jel bas forsirate kakve su sanse ?borcev_navijac je napisao/la:Nije bas tako, jovanovic i jos dvojica pod suspenzijom, scepanovic povrijedjne, Bakovic je usao u drugom isto kao kutalija ( njih je molzda cuvao) a ovi ostali su silom prilika cuvani za srijedu , s tim da u srijedu ne igra spalevicDon Corleone je napisao/la:Ma cuva sve za kup ...Devil je napisao/la:Pa boze sacuvaj kakav je ovo danas sastav izveo Odovic.![]()
- Don Corleone
- Kontakt:
REALNO GLEDAJUĆI MI ONU EKIPU BORCA MOZEMO 'LADNO PONIZITI U SRIJEDU SA PRVIM TIMOM ...Devil je napisao/la:Pa boze sacuvaj kakav je ovo danas sastav izveo Odovic.![]()

- Neprilagodjen
- Kontakt:
bolje vam je da pazite da ne ispadnete iz lige nego sto pricate kako cete poniziti banjalucane
-
- Kontakt:
Naravno da idemo, i šanse su nam ogromne, što zbog rezultata iz prve utakmice što zbog ekipe koja se očito uigralaDon Corleone je napisao/la: Idete li na kup ??? jel bas forsirate kakve su sanse ?
P.S
čuj da ponizite "onu ekipu Borca"!!! jesi ti gledao "onu ekipu Borca juče" ??
TREĆI PUT ČASTIMO !
- Blagoje Bratić
Što ne poniziste sinoć kad tako znateDon Corleone je napisao/la:REALNO GLEDAJUĆI MI ONU EKIPU BORCA MOZEMO 'LADNO PONIZITI U SRIJEDU SA PRVIM TIMOM ...Devil je napisao/la:Pa boze sacuvaj kakav je ovo danas sastav izveo Odovic.![]()

& је $ $ ? & % $...? & " пратње...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Slavija je sigurno bolja ekipa od Borca tako da se nadam da će Borac proći u finale. Sa Borcem u finalu će biti lakše nego sa Slavijom.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Volim kad nas podcjenjuju!čamac je napisao/la:Slavija je sigurno bolja ekipa od Borca tako da se nadam da će Borac proći u finale. Sa Borcem u finalu će biti lakše nego sa Slavijom.

Treci put castimo
Navijace ili igrace?radebl je napisao/la:& је $ $ ? & % $...? & " пратње...
" ' то ".Devil je napisao/la:Navijace ili igrace?radebl je napisao/la:& је $ $ ? & % $...? & " пратње...
" " " у $, па не ' % се $, ? / $ је ? на " $ " % су ? на ". & је ? " $ $ ' " ? се не '($ је " " $ $ ? & $ ' $ % $

ето & осе $ о ", то је $ $ ? " у ' " " $ " су се $ у $ "
"" ПУТ ""
- Don Corleone
- Kontakt:
U srijedu ...Igrali smo sa 4 pionircicaBlagoje Bratić je napisao/la:Što ne poniziste sinoć kad tako znateDon Corleone je napisao/la:REALNO GLEDAJUĆI MI ONU EKIPU BORCA MOZEMO 'LADNO PONIZITI U SRIJEDU SA PRVIM TIMOM ...Devil je napisao/la:Pa boze sacuvaj kakav je ovo danas sastav izveo Odovic.![]()

- Don Corleone
- Kontakt:
Mozda se tu igra velika politika što je i najvjerovatnije ...tatamata je napisao/la:Volim kad nas podcjenjuju!čamac je napisao/la:Slavija je sigurno bolja ekipa od Borca tako da se nadam da će Borac proći u finale. Sa Borcem u finalu će biti lakše nego sa Slavijom.Nadam se da i vasi igraci,tako razmisljaju...
- Don Corleone
- Kontakt:
Pa smo uvijek imali prijateljske odnose sa svim klubovima pogotovo sa ove straneradebl je napisao/la:& је $ $ ? & % $...? & " пратње...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.