Mi smo rodjeni prkosni i ponosni
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ljudi uzivajte,ko je pisao ovdje pisace i dalje,neko mozda smanjeno ali ce se pisati,osim nase djavolice koja je jasno rekla sta i kako.Dobra je stvar sto imamo mjesto gdje mozemo neke interne stvari pisati bez opasnosti da nas neko isprovocira i pokvari raspravu.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Bolje u svom na 30, nego pod kirijom na 90 kvadrata.AlemC85 je napisao/la:nemoj tako drug, pa ko će onda pisati ovdje?neće valjda samo na meni i još par ljudi ostati naš PDF?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
zizu1991 je napisao/la:Bolje u svom na 30, nego pod kirijom na 90 kvadrata.AlemC85 je napisao/la:nemoj tako drug, pa ko će onda pisati ovdje?neće valjda samo na meni i još par ljudi ostati naš PDF?
RZV
From father to son
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
evo i mene nakon dugo vremena...........forza braco
Navodno brzo se umjetna postavlja samo je pitanje dana kad ce trava stici
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Meni trave za cenera,dosta miVELEZDOGROBA je napisao/la:evo i mene nakon dugo vremena...........forza braco
#musvdg
pa gdje si ti čovječe?VELEZDOGROBA je napisao/la:evo i mene nakon dugo vremena...........forza braco
- NeverGiveUp
- Kontakt:
rodjenizavjecnost je napisao/la:Pozdrav crvenoj braci .
Smrt fasizmu!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sloboda narodu
Dobrodoš'o.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:pa gdje si ti čovječe?VELEZDOGROBA je napisao/la:evo i mene nakon dugo vremena...........forza braco
tu sam drug....budem ovdje al ne pisem mrsko mi
aktivan sam na rodjenim i red army mostar stranici na fb
SVI U TRAVNIK RA SLAVI RODJENDAN
SAOPŠTENJE UO FK VELEŽ
Upravni odbor FK Velež održao je svoju redovnu sjednicu 25.03.2015.godine.
Na sjednici su donesene potrebne odluke u vezi s nastavkom aktivnosti na obezbjeđenju sredstava za završetak postupka licenciranja kluba po UEFA-inim standardima. S obzirom da je većina uslova do sada ispunjena iskazano je očekivanje da će klub i ove godine biti među onima koji će uspješno proći licenciranje od strane fudbalskog saveza i dobiti licencu.
Također, UO je razmatrao takmičarske rezultate u martu mjesecu, 3 utakmice u prvenstvu (4 boda) I dvije u kupu (ispadanje iz kupa) te na osnovu ostvarenih rezultata ocjenio da isti nisu zadovoljavajući. Jednodušna je ocjena članova UO da ostvareni rezultati nisu na nivou planiranih, te je stoga donesena odluka da se igrači i stručni štab zbog loših rezultata u mjesecu martu novčano kazne.
S obziorm da je na vanrednoj sjednici UO održanoj 18.03.2015-te poslije susreta sa Zrinjskim usvojena ostavka trenera Jusufbegović Nedima, kojem Upravni odbor i ovom prilikom odaje priznanje za rad iskazan u periodu kada je bio Šef stručnog štaba naročito u drugom dijelu prethodne sezone, razgovaralo se i o mogućem rješenju na mjestu Šefa stručnog štaba. Upravni odbor smatra kako nema potrebe za bilo kakvom ishitrenom odlukom jer su naši treneri Avdo Kalajdžić i Adnan Dizdarević i na utakmici protiv Sarajeva, a i u dosadašnjem radu kao saradnici g-dina Jusufbegovića, pa i ranije pokazali da se na njih možemo osloniti i da su potpuno posvećeni rezultatima kluba.
Čvrsto smo opredjeljeni da budući Šef stručnog štaba svojim imenom i kvalitetom bude adekvatan ugledu FK Velež, zbog čega ćemo prvo obaviti razgovore i ponuditi to mjesto legendama koje su ponikle u redovima Veleža i kasnije ostvarili zavidne karijere. Na ovaj način još jednom potvrđujemo svoja opredjeljenja da je Velež za nas, ali i većinu njih više od kluba, to je način života i svima onima kojima je Velež na srcu, a koji su kroz Velež stekli svoju afirmaciju, vrata Veleža će uvijek biti otvorena i za njih će biti mjesta.
Upravni odbor još jednom odaje priznanje navijačima koji su podržali ekipu i klub kada je bilo najteže nakon ispadanja iz kupa. Drago nam je da smo još jednom pokazali i dokazali uprkos svima onima navodno dobro obavještenim, koji su i prije utakmice sa Sarajevom pokušali unijeti nemir u ekipu tvrdnjama kako ćemo svom sportskom rivalu pustiti utakmicu, da je dres, grb i ugled kluba za nas svetinja. Kao i do sada FK Velež će u sve svoje utakmice ulaziti s namjerom da pobijedimo, ali i svjesni činjenice da onima koji budu bolji sportski čestitamo.
Na sjednici su razmatrani i redovni izvještaji o radu grupa za infrastrukturu, marketing i finansije i omladinsku školu.
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
Upravni odbor FK Velež održao je svoju redovnu sjednicu 25.03.2015.godine.
Na sjednici su donesene potrebne odluke u vezi s nastavkom aktivnosti na obezbjeđenju sredstava za završetak postupka licenciranja kluba po UEFA-inim standardima. S obzirom da je većina uslova do sada ispunjena iskazano je očekivanje da će klub i ove godine biti među onima koji će uspješno proći licenciranje od strane fudbalskog saveza i dobiti licencu.
Također, UO je razmatrao takmičarske rezultate u martu mjesecu, 3 utakmice u prvenstvu (4 boda) I dvije u kupu (ispadanje iz kupa) te na osnovu ostvarenih rezultata ocjenio da isti nisu zadovoljavajući. Jednodušna je ocjena članova UO da ostvareni rezultati nisu na nivou planiranih, te je stoga donesena odluka da se igrači i stručni štab zbog loših rezultata u mjesecu martu novčano kazne.
S obziorm da je na vanrednoj sjednici UO održanoj 18.03.2015-te poslije susreta sa Zrinjskim usvojena ostavka trenera Jusufbegović Nedima, kojem Upravni odbor i ovom prilikom odaje priznanje za rad iskazan u periodu kada je bio Šef stručnog štaba naročito u drugom dijelu prethodne sezone, razgovaralo se i o mogućem rješenju na mjestu Šefa stručnog štaba. Upravni odbor smatra kako nema potrebe za bilo kakvom ishitrenom odlukom jer su naši treneri Avdo Kalajdžić i Adnan Dizdarević i na utakmici protiv Sarajeva, a i u dosadašnjem radu kao saradnici g-dina Jusufbegovića, pa i ranije pokazali da se na njih možemo osloniti i da su potpuno posvećeni rezultatima kluba.
Čvrsto smo opredjeljeni da budući Šef stručnog štaba svojim imenom i kvalitetom bude adekvatan ugledu FK Velež, zbog čega ćemo prvo obaviti razgovore i ponuditi to mjesto legendama koje su ponikle u redovima Veleža i kasnije ostvarili zavidne karijere. Na ovaj način još jednom potvrđujemo svoja opredjeljenja da je Velež za nas, ali i većinu njih više od kluba, to je način života i svima onima kojima je Velež na srcu, a koji su kroz Velež stekli svoju afirmaciju, vrata Veleža će uvijek biti otvorena i za njih će biti mjesta.
Upravni odbor još jednom odaje priznanje navijačima koji su podržali ekipu i klub kada je bilo najteže nakon ispadanja iz kupa. Drago nam je da smo još jednom pokazali i dokazali uprkos svima onima navodno dobro obavještenim, koji su i prije utakmice sa Sarajevom pokušali unijeti nemir u ekipu tvrdnjama kako ćemo svom sportskom rivalu pustiti utakmicu, da je dres, grb i ugled kluba za nas svetinja. Kao i do sada FK Velež će u sve svoje utakmice ulaziti s namjerom da pobijedimo, ali i svjesni činjenice da onima koji budu bolji sportski čestitamo.
Na sjednici su razmatrani i redovni izvještaji o radu grupa za infrastrukturu, marketing i finansije i omladinsku školu.
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
-
rodjenizavjecnost
- Kontakt:
Hvala,ma ne mogu nam ništa ovi pokušaji od tzv klubova i navijača brate!Ja na to gledam ko na ove današnje super star pjevače.Dok je džep pun i plaćaš reklamu tu si,kad džep ispuše i oni idu u zaborav.NeverGiveUp je napisao/la:rodjenizavjecnost je napisao/la:Pozdrav crvenoj braci .
Smrt fasizmu!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sloboda narodu![]()
Dobrodoš'o.

Pitao bih Tuzlake kako se zove ova posjeta danas? Evo jedne slike s utakmice BiH-Crna Gora u Mostaru, pametnom dosta budala nikad neće shvatit.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
NIŠTA BEZ KOMŠIJSKIH UTAKMICA.BMV22 je napisao/la:
Pitao bih Tuzlake kako se zove ova posjeta danas? Evo jedne slike s utakmice BiH-Crna Gora u Mostaru, pametnom dosta budala nikad neće shvatit.
Ja volim FK Tuzla City
Otvoreno pismo Rukometnog kluba Velež prema kompletnoj javnosti, navijačima , igračima i drugom klubovima rukometa u našoj zemlji.
Cijenjeni navijači i simpatizeri Rukometnog kluba „Velež“ Mostar, poštovani ljubitelji sporta a posebno rukometa,
Obraćamo Vam se nakon skandalozne odluke Komesara takmičenja Prve rukometne lige „Jug“, gosp.Pere Marića da se utakmica 13.kola između Iskre i Veleža registruje trenutnim rezultatom 15:15 nakon prekida u 40. minuti.
Naime, svoju utakmicu redovnog 13.kola ekipa Veleža je igrala u Bugojnu sa ekipom Iskre i od prvog sudijskog zvižduka, ekipa Iskre je otpočela sa grubom igrom, što je rezultiralo da je naša ekipa lošije otvorila susret. Kako je utakmica odmicala Velež je konsolidovao redove, privikao se na grubu igru domaćina i u 40.minuti došao do izjednačujućeg rezultata. Nakon jednog izuzetno grubog prekršaja domaćeg igrača sudije su taj prekršaj sankcionisale isključenjem nakon čega je isključeni igrač uz salvu psovki i negodovanja krenuo u fizički obračun sa sudijama. Isti su mu dali crveni karton, nakon čega je prema sudijama reagovala i kompletna klupa za rezervne igrače, na čelu sa predstavnikom kluba i trenerom domaće ekipe. U jedom momentu na teren je utrčalo i nekoliko navijača domaće ekipe želeći da se i oni obračunaju sa sudijama. Sudijski par je u skladu sa pravilima igre prekinuo utakmicu, jer više nije bilo uslova da se ista odigra, a ponovan nastavak utakmice bi nesumnjivo doveo do još većeg incidenta, jer je kompletna situacija i napetost kako na terenu, tako i na tribinama ukazivala na to.
Rukometni klub Velež ni jednim gestom nije dao povoda niti uzrokovao prekid utakmice.
Nakon toga na scenu stupa Komesar takmičenja gosp.Pero Marić koji svojim skandaloznim odlukama stavlja pečat lakrdiji koja se dešavala u Bugojnu.
Umjesto da zaštiti sudijski par Glibić/Zovko koji su svojim odlukama pokušali zaustaviti huligansko ponašanje pojedinih igrača, službenih predstavnika i navijača, Komesar takmičenja suspenduje i kažnjava iste, a da lakrdija bude veća u istoj Odluci kažnjava i napadače na sudije. Samim tim činom priznaje da su sudije bile napadnute, ali da se nisu smjele braniti.
Najčudnije od svega je da ničim izazvan kažnjava i Velež pa utakmicu registruje trenutnim rezultatom 15:15, iako se igrala 40.minuta, čime nas izbacuje iz direktne utrke za prvo mjesto koje vodi u doigravanje za Premijer ligu BiH. Ne možemo se oteti utisku da su ove odluke direktno uperene protiv ekipe Rukometnog kluba „Velež“.
Ovakve i slične odluke neće nas pokolebati u našem daljem nastojanju da od Veleža napravimo jedan veliki klub, jer naši igrači ne da ga vole nego žive za ovaj klub, na sportskim terenima daju svoj maksimum u fer i korektnoj borbi, raduju se svakoj pobjedi a kada izgube protivniku čestitaju i pružaju ruku.
Nažalost, odluke Komesara takmičenja će ohrabriti pojedine igrače, članove uprave i navijače da slobodno krenu u obračun sa sudijama kada god im ne bude odgovarala sudijska odluka, bez straha od posljedica i da isceniraju prekid utakmice kad im rezultat bude odgovarao – bit će nagrađeni tim rezultatom.
Obraćamo se svim sportskim kolektivima, a naročito rukometnim, da zajedno, ako imamo snage i morala i volimo ovaj sport stanemo u zaštitu regularnosti takmičenja i fer-plej igre jer iskreno vjerujemo da nam je svima do toga stalo. Time ćemo pokazati i izlazna vrata raznoraznim mešetarima koji su se uvukli u ovaj sport i dobro uhljebili.
golemo majke mi.... svaka cast za pismo.. sportski duh kultura i gradski maniri su puno bitniji od ovih seoskih varki
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 28 mar 2015, 04:02, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Do kraja brato. Ko nas na terenu dobije pruzamo ruku i svaka cast ali za ovo ratujemo i ginemo. Neces pero nayebemo ti se plemena skutorskog
From father to son
Igra li se danas kakva utakmica
Igra 9.dime je napisao/la:Igra li se danas kakva utakmica
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Pozdrav crvenoj braci, evo pokusavam da se registrujem na nasu stranicu Rodjeni.com i ne uspjevam.
Ne kontam u cemu je stvar i moze li administrator sta pomoci da vidimo u cemu je greska.
Nije valjda da samo mostarci imaju ulaz, a mi sarajlije nogatrans, salim se naravno

Ne kontam u cemu je stvar i moze li administrator sta pomoci da vidimo u cemu je greska.
Nije valjda da samo mostarci imaju ulaz, a mi sarajlije nogatrans, salim se naravno
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
njega pitaj, ja sam se sasvim normalno registrovao.salmy je napisao/la:Pozdrav crvenoj braci, evo pokusavam da se registrujem na nasu stranicu Rodjeni.com i ne uspjevam.
Nije valjda da samo mostarci imaju ulaz, a mi sarajlije nogatrans, salim se naravno![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.