Selektor i njegov stručni štab za danas su pored prozivke održali i individualni trening za pojedine igrače koji su imali i različite programe rada. Jedan od onih koji je trenirao po posebnom programu bio je Sejad Salihović koji se žalio na bol u stražnjem mišiću desne potkoljenice, ali po procjeni medicinskog tima ne bi trebalo da bude problema oko njegovog nastupa.
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
- Motokultivator
- Kontakt:
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
- DragonGirl
- Kontakt:

Šta kažeš na bradu i novu frizuru Zukanovića, je l' on sad najveći frajer u repki?
- plavipatriota
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Aferim djevojčiluko!![]()
Curliko.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
kae fasovo upalu misica Reuf mu sve do sad bio u sobi davao masaze skidao temperaturu jedva ga umirio da zaspi
Pivopija je napisao/la:Mesa je postrojio i Slavicu.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- DragonGirl
- Kontakt:
Hahaha, mogu ti reći da ga u prvi mah nisam ni prepoznala, ovakav mu imidž mnogo bolje pristajeSheyi je napisao/la:Aferim djevojčiluko!
Šta kažeš na bradu i novu frizuru Zukanovića, je l' on sad najveći frajer u repki?
Mislim nikad se ne zna ko je dobar i koliko ali da covjek maksimalno radi svoj posao i trudi se to je evidentno..... Da je onaj prije radio ovako i pazio na detalje, mnogo vise bi postigli....
Iskreno, ne bojim se toliko da Mesa nece imati kvlaitet koliko me strah sto nasi igraci nisu na onoj razini kao prije godinu-dvije..... Vecina igraca ili je u losoj formi ili ne igraju nikako.... eh to me brine..
-
rodjenizavjecnost
- Kontakt:
na žalost istina,gorka istina ali je tako kako si napisao!Samo je sreća što igrmao sa Andorom i onda pauza opet u kvalifikacijama!Batko je napisao/la:Mesa radi svoj posao....
Mislim nikad se ne zna ko je dobar i koliko ali da covjek maksimalno radi svoj posao i trudi se to je evidentno..... Da je onaj prije radio ovako i pazio na detalje, mnogo vise bi postigli....
Iskreno, ne bojim se toliko da Mesa nece imati kvlaitet koliko me strah sto nasi igraci nisu na onoj razini kao prije godinu-dvije..... Vecina igraca ili je u losoj formi ili ne igraju nikako.... eh to me brine..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Je li ovo Zuka ispred Begovica?DragonGirl je napisao/la:Ko na školskom času![]()
Ma hajd Boga ti. Danas ce ga na treningu Dzeko il Pjana napucat loptom ko sto su birvaktile Izeta i osjecace se ko da je godinama tu.BaDa12 je napisao/la:I Milan je distanciran.![]()
Ali, vjerujem da će to već nakon prvog treninga sve biti super. Svakog ovi momci prime u klapu.
Ispred Begovica.Schwarz je napisao/la:Je li ovo Zuka ispred Begovica?DragonGirl je napisao/la:Ko na školskom času![]()

Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Aduka87, Alipasino, Atlanta, Balorda, BarbareZeljin, Beduin, bhfanatic14, Bing [Bot], Blizzard, boatenkk, bosnas_, Celtic, cutura, D97, dena24, DjaniTarik, Drum, Edincapitano, FerdinandF, ferroviere87, Futbol, GIBRA, Goalgetter, GrbavicaHrammm, Helemnejse, iliyaa8, insimadop, izdzezveubrazil, izet fazlinovic, Kizo886, klasik, Kljukusar, legendarnadruga, MikiPirs, mukydesign, Napapijri, napapijri1987, PeppermintSA, prisonbreak, Rio12345, SanaBosna, Sensei, Shevko, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, unavita, Uprava, Venom, visarionovich, Wilshere10, Wolffire, Zalayeta22, Zgemboo89, Zigazaga i 344 gosta.