FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HordeBL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HordeBL » 24 mar 2015, 09:40

Samo ne zaboravite ...neka druga vremena su u klubu. Imamo gazdu milijardera i imamo generalnog sponzora (na 3,5 god) koji je isto milijarder (u okvirima velikih evropskih ali svjetskih korporacija). I jedan i drugi imaju svoje uslove koji se trebaju ispostovati. Pa shodno tome hajmo reci baklje...ma ok , nema hajra od toga (samo kazne) ali et , nece sponzor i gazda puno biti ljuti zbog toga a slobodno mogu reci i libo ih taki. Problem je u nekom ulijetanju u teren ili ne do Bog nakim napadima na igrace i sudije. Vjerujte tu nece biti nikakvih halal stvari , pogotovo sto smo mi veoma mala stavka u njihovim budjetima i sto smo klub (jos uvijek) koji se dize iz pepela dugova i lopovsko -familijarnih uprava (koje su nas dovde i dovele). Nismo Chelsea , nismo Bajern....mogu nas mnoziti sa NULOM...preko noci ako bi mi bili istrajni u budalastinama tipa , prekidanja tekme ,nekih zestokih kazni za te stvari , nekih napada na fudbalere (nasi ili gostujuci , nebitno). U najboljem slucaju , mogu sacekati kraj ugovora (npr TA) i isti vise nikada ne potpisati. Naravno ovdje su i trofeji u pitanju kao i broj navijaca koji imaju clansku u djepu. Trofeje ...ganjamo a clanske smo na najboljem putu da npr za Novu Godinu imamo 10 milja.
Zato svima nama pamet u glavu...mali smo i sitni smo u euro okvirima i bilo kom sponzoru nista ne predstavlja radi nekih belaja ...nikad vise ne potpisati sa nama generalno sponzorstvo

covjek
Kontakt:

Post Postao/la covjek » 24 mar 2015, 11:57

:clap: :clap: :clap: :clap:
HordeBL je napisao/la:Samo ne zaboravite ...neka druga vremena su u klubu. Imamo gazdu milijardera i imamo generalnog sponzora (na 3,5 god) koji je isto milijarder (u okvirima velikih evropskih ali svjetskih korporacija). I jedan i drugi imaju svoje uslove koji se trebaju ispostovati. Pa shodno tome hajmo reci baklje...ma ok , nema hajra od toga (samo kazne) ali et , nece sponzor i gazda puno biti ljuti zbog toga a slobodno mogu reci i libo ih taki. Problem je u nekom ulijetanju u teren ili ne do Bog nakim napadima na igrace i sudije. Vjerujte tu nece biti nikakvih halal stvari , pogotovo sto smo mi veoma mala stavka u njihovim budjetima i sto smo klub (jos uvijek) koji se dize iz pepela dugova i lopovsko -familijarnih uprava (koje su nas dovde i dovele). Nismo Chelsea , nismo Bajern....mogu nas mnoziti sa NULOM...preko noci ako bi mi bili istrajni u budalastinama tipa , prekidanja tekme ,nekih zestokih kazni za te stvari , nekih napada na fudbalere (nasi ili gostujuci , nebitno). U najboljem slucaju , mogu sacekati kraj ugovora (npr TA) i isti vise nikada ne potpisati. Naravno ovdje su i trofeji u pitanju kao i broj navijaca koji imaju clansku u djepu. Trofeje ...ganjamo a clanske smo na najboljem putu da npr za Novu Godinu imamo 10 milja.
Zato svima nama pamet u glavu...mali smo i sitni smo u euro okvirima i bilo kom sponzoru nista ne predstavlja radi nekih belaja ...nikad vise ne potpisati sa nama generalno sponzorstvo

covjek
Kontakt:

Post Postao/la covjek » 24 mar 2015, 12:03

Mi cemo pobjedom protiv sirokog biti prvi na tabeli i titula ce nam biti na dohvat ruke. Mozete me napadati koliko hocete,ali ja cvrsto vjerujem u to. Zivi bili pa vidjeli :thumbup:

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 24 mar 2015, 12:25

Sa ovom dosadasnjom igrom nemamo se cemu nadati. Valjda se dozovu u ovoj pauzu pa pocnemo uzimati bodove. Moja neka procjena, narednih 8 utakmica se mora uzeti ako hocemo titulu. U tih osam su domace sa Sirokim i Zrinjskim.

covjek
Kontakt:

Post Postao/la covjek » 24 mar 2015, 12:36

Desole je napisao/la:Sa ovom dosadasnjom igrom nemamo se cemu nadati. Valjda se dozovu u ovoj pauzu pa pocnemo uzimati bodove. Moja neka procjena, narednih 8 utakmica se mora uzeti ako hocemo titulu. U tih osam su domace sa Sirokim i Zrinjskim.
Slazem se sa tobom,ja vjerujem da mi to mozemo i da imamo kvalitet da to uradimo. Sad cemo vidjeti kakav nam je karakter :?:

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 24 mar 2015, 13:21

Navijači na jutrošnjem treningu u Vogošći. :hmmmmm:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 mar 2015, 14:00

iscupace vas sledece kolo jedan pitar,jedan manijak,i jedan gringo uz veliku podrsku skupine mucachosa u pustinjama hercegovine :mrgreen:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 mar 2015, 14:01

solinas je napisao/la:iscupace vas sledece kolo jedan pitar,jedan manijak,i jedan gringo uz veliku podrsku skupine mucachosa u pustinjama hercegovine :mrgreen:
Amin.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 mar 2015, 14:03

DrustveniParazit je napisao/la:Navijači na jutrošnjem treningu u Vogošći. :hmmmmm:
Objasnile im se neke stvari.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 24 mar 2015, 14:42

Hilmo,nemoj vise sviju ti izlaziti s ovim ciframa,boli glava.
Dobro jeste,da se skrene paznja,ali je istovremeno i bolno.
Ja zbog svega mogu razumjeti ovo sto prica @Zip,i sam sam napominjao da i mi navijaci se moramo prilagoditi evropskim standardima,to je prosto neophodno.

Hajmo kad aBd-a iza nas bude niz rezultata,kad i definitivno budemo neprikosnoveni,kad svi trofeji budu kod nas,i kad ih budemo branili a ne samo stizali,hajmo tada ako je toliki gust "zapaliti" tribinu,ali i tada samo u tim jakim tekmama,derbijima! Siguran sam da ni upravi niti bilo kome nece to tako tesko pasti,ovako,svi smo rezignirani,inertni,itd..pa kad ti jos dodje cestitka u klub u vidu sad vec petocifrenih iznosa,e niko se siguran sam na to nece nasmijati.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 24 mar 2015, 15:23

socrates je napisao/la:Hilmo,nemoj vise sviju ti izlaziti s ovim ciframa,boli glava.
Dobro jeste,da se skrene paznja,ali je istovremeno i bolno.
Ja zbog svega mogu razumjeti ovo sto prica @Zip,i sam sam napominjao da i mi navijaci se moramo prilagoditi evropskim standardima,to je prosto neophodno.

Hajmo kad aBd-a iza nas bude niz rezultata,kad i definitivno budemo neprikosnoveni,kad svi trofeji budu kod nas,i kad ih budemo branili a ne samo stizali,hajmo tada ako je toliki gust "zapaliti" tribinu,ali i tada samo u tim jakim tekmama,derbijima! Siguran sam da ni upravi niti bilo kome nece to tako tesko pasti,ovako,svi smo rezignirani,inertni,itd..pa kad ti jos dodje cestitka u klub u vidu sad vec petocifrenih iznosa,e niko se siguran sam na to nece nasmijati.
Ma što nas trebaju brinuti kazne i cifre ako očito ove u klubu ne brinu?! Jer valjda bi nešto uradili do sada da nije tako?! :P

wwwfcsarajevoba
Kontakt:

Post Postao/la wwwfcsarajevoba » 24 mar 2015, 15:26

U bosanskohercegovačkom prvenstvu, u toku je reprezentativna pauza. Fudbalski klub Sarajevo u svojim redovima ima nekoliko reprezentativaca, koji će u narednim danima nastupati za različite selekcije.

"A" reprezentacija Bosne i Hercegovine, za koju nastupa naš Gojko Cimirot, u subotu, 28. marta, igrat će kvalifikacioni duel protiv Andore, a tri dana poslije, 31. marta, prijateljsku utakmicu protiv Austrije. Utakmica sa Andorom počinje u 20.45 sati, a susret u Beču će se igrati sa početkom u 20.30 sati.

Samir Radovac i Marko Mihojević, naši mladi prvotimci koji nose dres U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine, igrat će u petak, 27. marta, sa početkom u 16 sati, prijateljsku utakmicu protiv Amerike, a četiri dana nakon toga, 31. marta, ih očekuje naredni pripremni susret protiv Turske, u Kaknju, sa početkom u 14 sati.

Makedonski reprezentativac u redovima Sarajeva, Krste Velkoski, u petak će igrati protiv Bjelorusije, a 30. marta protiv Australije. Obje utakmice se igraju u Skoplju. Utakmica Makedonije i Bjelorusije počinje u 20.45 sati, dok će duel sa Australijom biti odigran u 21 sat.

I naš defanzivac Ahmad Kallasi, u narednim danima će biti fokusiran na reprezentativne zadatke. Reprezentacija Sirije igrat će 26. marta protiv Jordana, a 31. marta protiv Tadžikistana.

Svim našim Bordo reprezentativcima želimo mnogo sreće i uspjeha na nadolazećim reprezentativnim utakmicama!

http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/kad ... tivci/2193

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 24 mar 2015, 15:31

Ja ne znam ko je obrisao Headov post gdje je stavio klip, ali o ovome se mora pricati, ja znam da po pravilima foruma se ne smije pisati o huliganstvu/tucama ali ovo je stid i sramota :oops: :oops:

Svaka cast HZ sto su se usprotivili ovim, ma ne znam ni kako da ih nazovem, ocekujem suspenziju nadleznih, ali nece biti ni kazne ni suspenzije
a... pehari su tu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 mar 2015, 15:38

pobjedesve je napisao/la:Ja ne znam ko je obrisao Headov post gdje je stavio klip, ali o ovome se mora pricati, ja znam da po pravilima foruma se ne smije pisati o huliganstvu/tucama ali ovo je stid i sramota :oops: :oops:

Svaka cast HZ sto su se usprotivili ovim, ma ne znam ni kako da ih nazovem, ocekujem suspenziju nadleznih, ali nece biti ni kazne ni suspenzije
Fazon je sto je autor video zapisa spustio kameru u trenutku kad je doslo do incidenta. Volio bih bas da je sve snimljeno, izgleda da je bila prestroga i tendenciozna reakcija policajaca. :hmmmmm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 24 mar 2015, 15:48

Sabinho je napisao/la:
pobjedesve je napisao/la:Ja ne znam ko je obrisao Headov post gdje je stavio klip, ali o ovome se mora pricati, ja znam da po pravilima foruma se ne smije pisati o huliganstvu/tucama ali ovo je stid i sramota :oops: :oops:

Fazon je sto je autor video zapisa spustio kameru u trenutku kad je doslo do incidenta. Volio bih bas da je sve snimljeno, izgleda da je bila prestroga i tendenciozna reakcija policajaca. :hmmmmm:
Definitivno, vidi se poslije kako policija pravi problem ono nako radi reda. Kao kad te zaustave pa hoce da ti napisu kaznu za bilo sta samo da bi nesto uradili. :puke: :puke:

Nije bilo nikakve potrebe za suzavcem, smirena je situacija a onaj papcic sa kacketom ih prska suzavcem? :puke: :puke:

Svaka cast onom momku sto je izasao i rekao "evo me, ubijte me svi, hajde" jer ocito to i zele, ne zele oni smiriti situaciju nego da premlate nekoga zbog svojih licnih frustracija. :oops:
a... pehari su tu

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 24 mar 2015, 17:37

Ja svratio na posljepodnevni trening pa jbt po voznom parku ko da Bajern M. trenira

A daleko smo mi od Europe i onog sto Meho forsira daj Boze ali tesko jedino mozda u europskim utakmicama da dodje do izrazaja

Jarni je slicno pokusavao pa svi znamo kako zavrsi.....al et nadat nam se

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 mar 2015, 17:53

AVNOJ je napisao/la:Ja svratio na posljepodnevni trening pa jbt po voznom parku ko da Bajern M. trenira

A daleko smo mi od Europe i onog sto Meho forsira daj Boze ali tesko jedino mozda u europskim utakmicama da dodje do izrazaja

Jarni je slicno pokusavao pa svi znamo kako zavrsi.....al et nadat nam se

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jarnija su dobro sjebali igraci, covjek fino rece onda u Prijedoru ne znam vise sta uraditi jedno se dogovorimo u svlacionici a na terenu nista ne sprovedemo, nije to bilo slucajno
Pyro is not a crime !

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 24 mar 2015, 18:01

extra je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Navijači na jutrošnjem treningu u Vogošći. :hmmmmm:
Sta se umišljaju ovi navijači ,sarajevo je privatni klub i ako neko treba da zaprijeti igračima onda je to vlasnik kluba.Vlasnik kluba postavlja direktora,sportskog direktora,trenera a navijači bih ko nesto mijenjali,tjerali grače i trenere stvarno su malo polupali lončiće.
Fudbal se igra zbog publike, to jest navijaca. Navijaci su opravdano nezadovoljni rezultatima i imaju pravo da to kažu, jer su oni ti koji za njih deru grla i dlanove 90min. Navijaci su promijenili šta su htjeli, tako da danas u FK Sarajevu nema Baljka i kompanije, nego ljudi koji zaslužuju da su tu.

@macahz Dobro pitanje :D
Das Ist Walter

covjek
Kontakt:

Post Postao/la covjek » 24 mar 2015, 18:27

Porediti Jarnija sa Kodrom je bespotrebno. Kodro je vrhunski trener,preuzeo nas je kad smo bili na -7,pa smo smanjili zaostatak na -2,sad smo na -5 i opet cemo stici i prestici siroki. Nista nije izgubljeno ;)

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 24 mar 2015, 18:51

extra je napisao/la:
Sta se umišljaju ovi navijači ,sarajevo je privatni klub i ako neko treba da zaprijeti igračima onda je to vlasnik kluba.Vlasnik kluba postavlja direktora,sportskog direktora,trenera a navijači bih ko nesto mijenjali,tjerali grače i trenere stvarno su malo polupali lončiće.
Ako imalo pratiš navijačku scenu znaš da je to čest slučaj, ne samo dolazak na treninge nego i poslije utakmica, skidanje dresova i slične stvari. Ne vidim ništa loše u tome što su momci otišli i rekli im što svaki navijač ovog kluba misli, tj. da se trebaju boriti i ginuti na terenu u svakoj utakmici.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”