U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
U omladinskim selekcijama Austrije po zadnjim spiskovima ima 8 igraca naseg porijekla i to : Belmin Jenciragic (15 god, Rapid Bec, GK), Edin Music (15 god, RB Salzburg, FW), Anes Omerovic (16 god, A.Villa, DM), Arnel Jakupovic (16 god, Austria Bec, FW), Nihad Hadzikic (17 god, Austria Bec, FW), Semir Gvozdjar (17 god, Twente, FW), Osman Hadzikic (19 god, Austria Bec, GK), Armin Mujakic (20 god, Rapid Bec, OM) ...veoma zanimljivo i to je samo jedna reprezentacija, sigurno i u drugim ima ''nasih'' igraca
Braca onog Omara Markovica sto igra za nasu U21 su vrlo talentovani, i igraju za Norvesku. Pogotovo Eman Markovic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jesu ali su Srbi vjerovatno tako neka se ne nada. To mu je samo minus sto igra za nasCartman je napisao/la:Hamsiku je mafija vratila auto nakon sto su saznali da je njegovo. Da vidimo jesu li i nasi lopovi patriote.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Rudiju Voller-u dok je bio trener Rome su isto bili maznuli auto i kada su saznali ciji vratili auto i ostavili poruku IZVINI SEFE.Cartman je napisao/la:Hamsiku je mafija vratila auto nakon sto su saznali da je njegovo. Da vidimo jesu li i nasi lopovi patriote.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Posteni lopovi.TMovac je napisao/la:Rudiju Voller-u dok je bio trener Rome su isto bili maznuli auto i kada su saznali ciji vratili auto i ostavili poruku IZVINI SEFE.Cartman je napisao/la:Hamsiku je mafija vratila auto nakon sto su saznali da je njegovo. Da vidimo jesu li i nasi lopovi patriote.
Eto dobio je Mihojevic naknadni poziv. A i Acimovic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Cartman je napisao/la:Eto dobio je Mihojevic naknadni poziv. A i Acimovic.
1946
Kad sam vidio onog Semira Musica na okupljanju prestao sam ovu mladu repku dozivljavati ozbiljno , odustao sam od ulaznica na Tusnju i razocarao se maximalno ... lopovluku nikad kraja . Tata Rile je dogurao i do mlade repke .... BRAVO TATA RILE .
SAVEZ , selektro .... FUJJ

Cijeli tekst: http://s4.postimg.org/cjm18ebmj/Namnl_s.png" onclick="window.open(this.href);return false;
* * * * *

Cijeli tekst: http://**.postimg.org/z8nrvkb9b/Namnl_s.png" onclick="window.open(this.href);return false;
* * * * *

Cijeli tekst: http://s15.postimg.org/jh7r0uk49/Namnl_s.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
A šta se treba poklopiti pa da kadeti prođu? 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
RUDARSKA2 je napisao/la:Kad sam vidio onog Semira Musica na okupljanju prestao sam ovu mladu repku dozivljavati ozbiljno , odustao sam od ulaznica na Tusnju i razocarao se maximalno ... lopovluku nikad kraja . Tata Rile je dogurao i do mlade repke .... BRAVO TATA RILE .
ako se ne varam tom malom je skoro predvidjana "VEEEEELIKA karijer" posto je bio dobio poziv na probni training u Manchester City-ju
a na kraju se izpostavi da je doso po trenerku koju mu je dzeko obeco
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
I zar ovaj Aćimović ne igra za komšije?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : U-21, U-19, U-17
rezultatiFaraonTM je napisao/la:A šta se treba poklopiti pa da kadeti prođu?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Jedini razlog zasto je dobio poziv je taj sto igra za prvaka a iz Zrinjskog nema nijednog igraca. Ako su vec tri (!) vezna igraca otkazala nastupe logicno je bilo pozvati Amera Gojaka a ne u sustini napadaca. Obadvojica su takodjer 1997 godiste. Ali eto. Ima tu jos igraca koji logicno nemaju sta da rade u mladoj reprezentaciji.FaraonTM je napisao/la:I zar ovaj Aćimović ne igra za komšije?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
EjsTracy3McGrady je napisao/la:rezultatiFaraonTM je napisao/la:A šta se treba poklopiti pa da kadeti prođu?
@sajo
Ma ja, klasika...
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa, šta bi na kraju sa malim Aćimovićem? Kako se on tako šalta tamo-'vamo....
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Za nas zvanične igra, za Srbiju prijateljske, u nadi da će ga "uzeti" za stalno.
Kao što sam i očekivao i najavljivao, vrlo brzo su pogazili princip, nije trebao dobiti poziv nakon takvog švaleranja.
Kao što sam i očekivao i najavljivao, vrlo brzo su pogazili princip, nije trebao dobiti poziv nakon takvog švaleranja.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
šalim se malo hehe. Škotska treba pobediti češku a mi mađarsku. Trebamo da imamo bolju gol razliku od češke. Što znači, ako Češka izgubi 1 razlike mi moramo dobiti plus 3. Ili ako izgubi Češka 2 razlike onda mi moramo dobiti 2 razlike itd.FaraonTM je napisao/la:EjsTracy3McGrady je napisao/la:rezultatiFaraonTM je napisao/la:A šta se treba poklopiti pa da kadeti prođu?
@sajo
Ma ja, klasika...
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ne svidja mi se niti malo ova prica Nestorovic-Modic. Cudi me da niko ne komentira ovaj dio interviewa Nestorovica o izostanku Modica. Nije zar neki novi problem u toku. Prije 20ak dana Modicev brat se stavio na raspolaganje mladjim uzrastima nase repke i nikakve reakcije na to nije bilo. Simic koji je isto nesto slicno uradio za vrijeme Jagodica sada se zahvalio na pozivu. Sada mi ovaj izostanak Modica bez objasnjenja selektoru bas zapara oci. Nadam se da nisu neke tajne sile u pitanju te da nisu isplivale vanka nakon odlaska Jagodica. Moje misljenje je da ako nismo mogli dovesti nekog mladog trenera tipa Bajramovica, Papca ili Barbareza koji bi bili nepotkupljivi nismo trebali niti mjenjati Jagodica. Covjek je nesumnjivo radio dobar posao po pitanju dovodjenja mladih igraca. Imam ruzan osjecaj da je dolaskom ovog novog selektora to pocelo uvelike skripati. Nadam se da sam u krivu u vezi ove moje prve procjene. Usput kada ce papiri za Milosevica biti gotovi ovo se nesto takodjer rasteglo do ludila.
@Dubrovnik
Modic je povrijedjen, pa zato nije dosao. Bar se tako prica.
Modic je povrijedjen, pa zato nije dosao. Bar se tako prica.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajdekuci, edoox, FerdinandF, Kizo886, MiranGlasnic, Soli, torbica i 61 gost.