Odličan je on ko zadnji vezni, pogotovo za vaš stil fudbala, al ja njega očima ne mogu zbog svih ciganluka za koje je sposoban. Gori su mi samo Suarez i firaun svih firauna, Costa
Epidaurus je napisao/la:Odličan je on ko zadnji vezni, pogotovo za vaš stil fudbala, al ja njega očima ne mogu zbog svih ciganluka za koje je sposoban. Gori su mi samo Suarez i firaun svih firauna, Costa
Epidaurus je napisao/la:Odličan je on ko zadnji vezni, pogotovo za vaš stil fudbala, al ja njega očima ne mogu zbog svih ciganluka za koje je sposoban. Gori su mi samo Suarez i firaun svih firauna, Costa
Diego Costa je bog.
Diego Costa, sin i duh sveti.
Veći cigan od Kirbija iz Donje Gračanice i njegove ergele (Zeničani će razumjeti)
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Rugao se lonac loncu a oba su crna. Oboje su djubrad, granica je nistavna. Al' ne posustaju ni jedni ni drugi.
I ja sam utakmicu gledao sa (izmedju ostalih) dva pripadnika romske nacionalne manjine i bas ovaj jedan komentira Pepeta i ka'e "ma njemu i da nogu slome, ja bi na prvu pomislio da simulira"
pepe je nekrunisani kralj dajvova mozete vi pricat sta hocete ,
ovaj dajver je neprikosnoven ,busi je mala maca odavno za njega ,pa dovoljno je pogledati dajvove pepa jbt pa to je cirkus
a sto je cudno da ovaj pepe nikad nije dobio etiketu dajvera a lik realno ima 3 puta vise dajvova od busija i stalno to ponavlja,a dive sve smjesniji od smjesnijeg jbt ,busi se popravio odavno ne dajva bar ne ovakve cirkus dajvove ne pravi ko ovaj pepe
JamesJoyce je napisao/la:Mislim nije tesko ukucati "Barcelona best dives" ili "Madrid best dives" na youtubeu.
Nije teško, slažem se. Al' ja sam pričao o jednom kralju, kojeg ne možeš u jednu rečenicu sa dajvom stavit' (ne kažem da jesi), al' ono nikako...kakav crni Neymar.