Milan Đurić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Milan je nas...

Drugi napadac
142
39%
Treci napadac
135
37%
Cetvrti napadac
32
9%
Prolazno rjesenje
56
15%

Ukupno glasova: 365

Goalgetter
Kontakt:

Re: Milan Đurić

Post Postao/la Goalgetter » 24 mar 2015, 21:28

Eh da je tako dobro igrati sa dva ista tipa spica (posebno sa dva ''dvometrasa''), ne bi mi bili jedini koji tako igraju. Danas se izbjegava igrati i sa jednim, a ovdje se vec i dva takva prizeljkivaju.

Dzeko i Djuric ne mogu da igraju u tandemu, koliko god to mi prizeljkivali. Djuric bi se najbolje snasao u sistemu 4-5-1, ili sa jednim brzim igracom pored sebe (kao sto je to slucaj u Ceseni sa njim i Defrelom).

Dzeko je svjetska klasa, o njegovim sposobnostima ne treba previse pricati, i pored 1.94 cm on je okretan i brz, dok je kod Djurica situacija drugacija. Izuzetno je spor, i previse se trosi, lampica mu se pali oko 60te minute vec, jer je veliki radnik i mnogo radi za ekipu. Po meni idealan za dzokera.

vojkovrucina
Kontakt:

Post Postao/la vojkovrucina » 24 mar 2015, 21:32

Imao sam danas čast malo biti na treningu reprezentacije. Neću pisati otrcane fraze tipa atmosfera je odlična, ali hoću da pohvalim Đurića koji je danas bio jak dobar. Dao je dva gola koliko sam ja pratio, i mišljenja sam da će možda igrati u formaciji 4-4-2. Što bi značilo da su Džeko i on u vrhu napada.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 24 mar 2015, 21:32

Goalgetter je napisao/la:Eh da je tako dobro igrati sa dva ista tipa spica (posebno sa dva ''dvometrasa''), ne bi mi bili jedini koji tako igraju. Danas se izbjegava igrati i sa jednim, a ovdje se vec i dva takva prizeljkivaju.

Dzeko i Djuric ne mogu da igraju u tandemu, koliko god to mi prizeljkivali. Djuric bi se najbolje snasao u sistemu 4-5-1, ili sa jednim brzim igracom pored sebe (kao sto je to slucaj u Ceseni sa njim i Defrelom).

Dzeko je svjetska klasa, o njegovim sposobnostima ne treba previse pricati, i pored 1.94 cm on je okretan i brz, dok je kod Djurica situacija drugacija. Izuzetno je spor, i previse se trosi, lampica mu se pali oko 60te minute vec, jer je veliki radnik i mnogo radi za ekipu. Po meni idealan za dzokera.
Sve što si rekao stoji.
Protiv Andore bi ipak trebali sa 2 napadača, isključivo zbog Vede i popravljanja gol razlike. Đurić da ili ne u početnih 11, to je već dilema, mada jako malo šanse ima da zaigra, mada volio bih ga vidjeti i u startnih 11.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 24 mar 2015, 21:42

Goalgetter je napisao/la:Eh da je tako dobro igrati sa dva ista tipa spica (posebno sa dva ''dvometrasa''), ne bi mi bili jedini koji tako igraju. Danas se izbjegava igrati i sa jednim, a ovdje se vec i dva takva prizeljkivaju.

Znam ja to sve, sa njima dvojicom u napadu vezni red bi trkacki morao da radi za njih i jos da pokriva prostor, mada je Dzeko dosta dobar i povucenije kad igra ili na krilu ali samo u situacijama kad mi imamo loptu. Ovo je bilo vise za pozitivu jer se neki plase Andore, ali u ganjanju rezultata ova opcija bi bila dosta dobra. Protiv Andore ce sigurno u napadu igrati Dzeko i Vedo.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 24 mar 2015, 22:26

slika
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 24 mar 2015, 22:38

Ovo mu Mesa objasnjava kako je najbolje vezati kopacke, prije toga ga je ucio kako hraknuti sudiju. :D

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 24 mar 2015, 22:47

Treba se zahvaliti i Vladi Jagodicu sto je pronasao i afirmisao novog Zmaja.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 24 mar 2015, 22:52

bulbasor je napisao/la:Treba se zahvaliti i Vladi Jagodicu sto je pronasao i afirmisao novog Zmaja.
Treba se zahvaliti Safetu, on je bio kljucni covjek u dovodjenju Milana, ucinio je i vise nego je u njegovoj moci da zaigra za nas. ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 mar 2015, 22:53

bulbasor je napisao/la:Treba se zahvaliti i Vladi Jagodicu sto je pronasao i afirmisao novog Zmaja.
Upravo to. Mislim da je nastupao za Cremonense kad je dobio poziv u U21 reprezentaciju. Iako je imao i tad siromasan broj golova na kontu, bio je pun pogodak za mladu reprezentaciju. Gol na debiju protiv Bjelorusa, protiv San Marina i trica Njemcima. Aferim Vlado. :salut:

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 24 mar 2015, 22:53

Pivopija je napisao/la:
Treba se zahvaliti Safetu, on je bio kljucni covjek u dovodjenju Milana, ucinio je i vise nego je u njegovoj moci da zaigra za nas. ;)
Covjek vam je nabio komplekse pa ga spominjete na svakoj temi. :kafa:
Ne trolaj, dosadan si.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 mar 2015, 22:54

Pivopija je napisao/la:
Budi realan prema sebi, sta bi ti rekao da je Safet pozvao igraca iz druge ili trece lige? Kao igraca iz Serije A koji ima minutazu mogao je pozvati samo protiv Izraela dok prije toga nije imao takvu priliku.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 mar 2015, 22:56

Ovi Italijani sve šmekeri neki.

Zuka brada, ovaj repić. :mrgreen:

Ne daj bože da Bičakčić ode tamo, postao bi profesionalni model u roku od odmah.

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 24 mar 2015, 23:00

Goalgetter je napisao/la:
Upravo to. Mislim da je nastupao za Cremonense kad je dobio poziv u U21 reprezentaciju. Iako je imao i tad siromasan broj golova na kontu, bio je pun pogodak za mladu reprezentaciju. Gol na debiju protiv Bjelorusa, protiv San Marina i trica Njemcima. Aferim Vlado. :salut:
Đurić, Visca i Besic iz te generacije su sada u A timu, a moglo ih je biti vise. Nazalost Stevanovic i Zahirovic su promasili klubove, Zolotic i Kvesic su imali nezgodne povrede. Bilbija nije napravio karijeru kakvu smo se nadali da ce napraviti. Ne znam sta je sa Marikicem i onim drugim stoperom (ne mogu se sjetiti prezimena, znam da se zove Edis).
Ostaje jos Grahovac, kao jedan od najboljih igraca te generacije, da ce mozda zaigrati za A tim. Inace najslabija karika tada je bio golman.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 mar 2015, 23:01

I Kvesic je bio pozvan za zadnju kvalifikacionu tekmi iz te generacije. :clap: ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 24 mar 2015, 23:03

bulbasor je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:
Covjek vam je nabio komplekse pa ga spominjete na svakoj temi. :kafa:
Ne trolaj, dosadan si.
Nabio nam je pritisak zato ga i spominjemo, pogledaj statistiku u zadnjih 5 godina koliko imamao poremecaj sa pritiskom, sigurno je potpisao neki ugovor sa apotekama. :D

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 24 mar 2015, 23:33

Sabinho je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:
Budi realan prema sebi, sta bi ti rekao da je Safet pozvao igraca iz druge ili trece lige? Kao igraca iz Serije A koji ima minutazu mogao je pozvati samo protiv Izraela dok prije toga nije imao takvu priliku.
Ja pratim igrace i za mene nije cudno kad se neko pozove iz lijeve lige. Npr. iz druge Turske lige je pozivan Visca, iz druge Njemacke Zahirovic, Fejzic, Vrancic, isto tako ne vidim razlog zasto bi se dizala valika hajka da je pozvan i on. Djuric je u prvoj talijanskoj ligi od septembra, a protiv Izraela smo igrali u novembru. Nije ovo opaska na Djurica, neko na kompletan skauting bivseg selektora.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 mar 2015, 03:02

slika

Ovo je reci selektor!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 mar 2015, 03:18

slika

A evo ima Milan i lijepu hanumu i jos kcerkicu!! :D :D

nodyamidza
Kontakt:

Post Postao/la nodyamidza » 26 mar 2015, 18:27

Je li ovo dijete ima sa Miom Borisavljević :P.
Milane majstore idemo u subotu aBd po prvijenac u repci :D

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 26 mar 2015, 18:32

Cini mi se za njega se pricalo da ne zna bosanski :D clan najbolje mlade generacije poslije one ibisevic salihovc itd. samo sto ih je tad zajebao kloc bukvic branio u skladu s prezimenom

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”