Kao prvo promijeni dilera jer vas je pola dole na domacici, valjda kokuzi pa one iz saksije fumate. Drugo , u vrijeme Pike Cemalovica i vaseg kamenjanja svakog auta ili lika sa bordo salom , desilo se to sto pricas. Tako da ti je prica budalastina zesca jer dok vas je vodio onaj jad i smrad husko vas je ko gladne kerove. Moxda si toliko mlad da se ne sjecas ili se ne zelis sjetiti. Tek kada je taj smrdo kamenjarski otiso iz Veleza i odnosi su dosli na normalu , kakvi treba da budu. Pozdrav pravim RA a medju njima znam najmanje 20 extra momaka a tebi mali misu poruka da ne kenjas i ne jedes **** kad pojma nemasstarmodgra je napisao/la:Vi sto pisete lafo bratski klubovi a navalili protiv vas tamo vamo, kad nama bude trebalo zgazit cete nas.. sjecate li se sezone prije 5,6 godina, prije slucaja Vedran, pa redovno ste nas dobijali kad nam je trebalo u borbi za opstanak i na Kosevu i u Vrapcicima, i vi i Zeljo, konstantno nam uzimali 12 bodova.. i ovde pricamo da smo mi zavrli, imate Tana, avione, pi*cke materine i sad bi neko trebo odigrat protiv vas ko pi*cke ili se usrat sto vama na dresu Turkish Airlines pise, aferim za normalne Horde Zla a vi pitari sa istoka pus**e karne, nikad necu zaboravit kad ste skandirali zapadni Mostar.. fuj i o bratstvu pricate, da se nije desio Vedran i da nismo isli s privatnim autima po vas, isti bi qrac bio, na noz bi raja isla.. tako da.. Neretvom se, neretvom se..
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
@Bluetrain
Ja evo citam i ibretim se kako te ne zovne uprava atletico madrida da im budes predsjednik kluba. Pa ti si sveznalac.
Ja evo citam i ibretim se kako te ne zovne uprava atletico madrida da im budes predsjednik kluba. Pa ti si sveznalac.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Evolution87
- Kontakt:
Evo jos jednog oftamologa, ovaj je vjerovatno sa klinike sveti vid.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Radi na klinici sveti vid, a vjerovatno je obavjestajac klinike svjetlost 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Filozof truhli iz kruga 99 ne zna da je Mihojevica , Andjusica i Cimija doveo SEMJON MILOSEVIC...eto prva njegova LAZ i to bljutava. Druga LAZ tj budalastina je u vezi plata....ahahahahahah
dobro rece ovaj bordo brat...OPLAKAH kakav psiho
dobro rece ovaj bordo brat...OPLAKAH kakav psiho
Ma 1:2
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
ma , ovo je aldin opet promijenio nick

- imekorisnicko
- Kontakt:
Da nisam željovac i ja bi mu isto napisoamorovski je napisao/la:Ma 1:2

Ma pun mi qrac pametovanja i njasra kad zijanimo. Tad svi nesto fol znaju. Kad se Atromitos obaro, Haugesund u gostima, vas kad smo uzeli, dobra utakmica u Sarajevu protiv Gladbaha. Tad nije bilo ovog. Vodi brigu o sebi i kraj price. Udjem na Zeljin pdf samo kad trazim vas stream il nesto.. Sta imam kome pametovat o njegovom.. Svi smo u vnimago i cijela lige je u vnimago.imekorisnicko je napisao/la:Da nisam željovac i ja bi mu isto napisoamorovski je napisao/la:Ma 1:2
Pozz tebi
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
- SarajevoLive
- Kontakt:
0:1 mavi puca glavom u stangu,ostalo je istorija za djecu i unuke...
Btw. Fkt mi nisu jasni manijaci koji jufkama "otvaraju oci" ? Zasto? Ni jedan vas ozbiljno ne shvata,koliko god,glupo,dobronamjerni bili,a uostalom,mnogo su jufke interesantnije u svojim furkama i misljenjima.
@pitar sa brojevima - samo nastavi pisati,ti si jedini pravi pitar i prava slika kakvi ste inace,aferim
Btw. Fkt mi nisu jasni manijaci koji jufkama "otvaraju oci" ? Zasto? Ni jedan vas ozbiljno ne shvata,koliko god,glupo,dobronamjerni bili,a uostalom,mnogo su jufke interesantnije u svojim furkama i misljenjima.
@pitar sa brojevima - samo nastavi pisati,ti si jedini pravi pitar i prava slika kakvi ste inace,aferim

Ja ne mogu da vjerujem opterecenost Sarajevom. Od tvojih 8 postova, 5 je na temi FK Sarajevo(opste diskusije)..
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
- invincible1921
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la:Kao klub mi imamo jedini lapsus a to je osvajanje Samo 2 puta titule pl BiH (u okvirima BIH, broj Kupa BiH mislim da imamo isti broj ko skretnica) sto je dostizljivo vrlo lahko prestizljivi 3 titule u ovoj ligi za klub kosto je FCS nije nemoguca misija.
Evo zasto:
Mi smo klub koji je I dosad u prosjeku svako tri godine (odkad je stao rat) osvajo ili prvenstvo ili kup
Najvisi broj REGISTROVANI CLANOVA, najveci broj navijaca
Klub smo koji ima najvise euro utakmica, od zavrsetka rata
Klub koji je u samom vrhu BiH fudbala
Klub koji je najveci brend u BiH (dokaz prvi u drzavi sa statutom, prvi klub u koji je ulozi MILIJARDER (milijarder I milioner nije isto) TURKISH AIRLINES GENERALNI sponzor, TO NIKO U BIH NIKAD NIT JE IMI NIT CE IKAD IMAT
I NA KRAJU MI IGRAMO NA NAJVECEM NAJSKUPLJEM NAJVRJEDNIJEM STADIJONU U BIH (sad ce neko reci kirija, al to nije bitno, Posto klubovi tipa Milan inter lacijo roma I drugi veci klubovi od citave nase drzave placaju istu kiriju)
Vidim da neki ovde navode da mi nismo toliko bogati kao dinamo. Tacno je to, al ako gledas dinamo I recimo Borusiju mehengladbah, mehengladbah je mnogo jaca od Dinama nego sto je dinamo od FC S. Dinamo I u vrijeme stare juge imoje par titula vise od FCS. Sta hocu da kazem to je: Dinamo je vec 24 godine gradio inperiju, dok FCS to radi godinu I po, Ako se FCS nastavi razvijat a uz boziju pomoc hoce za 5 godina Dinamo ce bit prevaziden.
Plus u te 24 godine u zagrebu metak nije puko, usli su u EU dok u SARAJEVU I cjeloj BiH je sve sruseno, rat trajo 3.5 god itd.
Mamic u financiskom pogledu (a I fudbalskom) je Mala maca za TANA to je valjda svima Jasno
GNK mamic nema navijaca (ima al nece ljudi da podrzavaju lopova krminalca) FCS je u stanju dovest 20000 ljudi u prosjeku u predkvalifikacijama, a u grupi ls,le 30-35k.
TACNOJE da nasi igraci u zadnji 5 utakmica nemaju rezultat koji mi zelimo, AL JOS NISTA NIJE GOTOVO. A da smo klub koji ima vakav Tim I koji je zaradio dovoljno da moze placat te igrace I od bijat 1.5m € za njih jesmo (TA plus evropa plus VISIT MALAYSIA, ulaznice I ostali sponzori)
Prije rata najuspjesni klub Iz BiH, 6 over all u ligi
Najvise osvojeni titula
I TE STVARI SE NEMOGU NIKAD NI STIC NI PRESTIC, I to je svima krivo I toga se Svi boje.
FK SARAJEVO do smrti.
Kao prvo imate jednnu zvanicnu titulu u BiH, a sve i da su dvije fale vam jos 4 a ne 3...kao drugo kad je to tako lako osovjit pa sto ne osvojite u cemu je problem ? Kao trece Dinamo je prema mamicevom priznanju od direktnih transfera znaci ne racunajuci pare koje su dobijali kad je modric preso iz tot. u real, mandzukic u bajern, atl id zardio 220 miliona i bilo koga stavljat u recenicu sa njiima je previse smijesno. Kao cetvrto i osnovno, fudbal se inace igra da bi neka ekipa imala bolji marketing i da bi neko ulago u nju, a pobjede i pehari su manje bitni.
NEWCASLTE

Takodjer imate i najvece dvije sramote u euro takmicenja u drzavi a to su ZETA i Kukesi . Ustvari Zrinski vam je blizu sa Dudenazom, al et vi ste ipak dva put ispali.
NAJVECI BREND

Kako mislis bojimo se nekih bivsih titula hahahahah
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
invincible1921 je napisao/la:Pitar6785 je napisao/la:Kao klub mi imamo jedini lapsus a to je osvajanje Samo 2 puta titule pl BiH (u okvirima BIH, broj Kupa BiH mislim da imamo isti broj ko skretnica) sto je dostizljivo vrlo lahko prestizljivi 3 titule u ovoj ligi za klub kosto je FCS nije nemoguca misija.
Evo zasto:
Mi smo klub koji je I dosad u prosjeku svako tri godine (odkad je stao rat) osvajo ili prvenstvo ili kup
Najvisi broj REGISTROVANI CLANOVA, najveci broj navijaca
Klub smo koji ima najvise euro utakmica, od zavrsetka rata
Klub koji je u samom vrhu BiH fudbala
Klub koji je najveci brend u BiH (dokaz prvi u drzavi sa statutom, prvi klub u koji je ulozi MILIJARDER (milijarder I milioner nije isto) TURKISH AIRLINES GENERALNI sponzor, TO NIKO U BIH NIKAD NIT JE IMI NIT CE IKAD IMAT
I NA KRAJU MI IGRAMO NA NAJVECEM NAJSKUPLJEM NAJVRJEDNIJEM STADIJONU U BIH (sad ce neko reci kirija, al to nije bitno, Posto klubovi tipa Milan inter lacijo roma I drugi veci klubovi od citave nase drzave placaju istu kiriju)
Vidim da neki ovde navode da mi nismo toliko bogati kao dinamo. Tacno je to, al ako gledas dinamo I recimo Borusiju mehengladbah, mehengladbah je mnogo jaca od Dinama nego sto je dinamo od FC S. Dinamo I u vrijeme stare juge imoje par titula vise od FCS. Sta hocu da kazem to je: Dinamo je vec 24 godine gradio inperiju, dok FCS to radi godinu I po, Ako se FCS nastavi razvijat a uz boziju pomoc hoce za 5 godina Dinamo ce bit prevaziden.
Plus u te 24 godine u zagrebu metak nije puko, usli su u EU dok u SARAJEVU I cjeloj BiH je sve sruseno, rat trajo 3.5 god itd.
Mamic u financiskom pogledu (a I fudbalskom) je Mala maca za TANA to je valjda svima Jasno
GNK mamic nema navijaca (ima al nece ljudi da podrzavaju lopova krminalca) FCS je u stanju dovest 20000 ljudi u prosjeku u predkvalifikacijama, a u grupi ls,le 30-35k.
TACNOJE da nasi igraci u zadnji 5 utakmica nemaju rezultat koji mi zelimo, AL JOS NISTA NIJE GOTOVO. A da smo klub koji ima vakav Tim I koji je zaradio dovoljno da moze placat te igrace I od bijat 1.5m € za njih jesmo (TA plus evropa plus VISIT MALAYSIA, ulaznice I ostali sponzori)
Prije rata najuspjesni klub Iz BiH, 6 over all u ligi
Najvise osvojeni titula
I TE STVARI SE NEMOGU NIKAD NI STIC NI PRESTIC, I to je svima krivo I toga se Svi boje.
FK SARAJEVO do smrti.
Kao prvo imate jednnu zvanicnu titulu u BiH, a sve i da su dvije fale vam jos 4 a ne 3...kao drugo kad je to tako lako osovjit pa sto ne osvojite u cemu je problem ? Kao trece Dinamo je prema mamicevom priznanju od direktnih transfera znaci ne racunajuci pare koje su dobijali kad je modric preso iz tot. u real, mandzukic u bajern, atl id zardio 220 miliona i bilo koga stavljat u recenicu sa njiima je previse smijesno. Kao cetvrto i osnovno, fudbal se inace igra da bi neka ekipa imala bolji marketing i da bi neko ulago u nju, a pobjede i pehari su manje bitni.
NEWCASLTE![]()
Takodjer imate i najvece dvije sramote u euro takmicenja u drzavi a to su ZETA i Kukesi . Ustvari Zrinski vam je blizu sa Dudenazom, al et vi ste ipak dva put ispali.
NAJVECI BREND![]()
sto posto vi i dzeko treceg nema
Kako mislis bojimo se nekih bivsih titula hahahahah

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
[/quote]Kao prvo imate jednnu zvanicnu titulu u BiH, a sve i da su dvije fale vam jos 4 a ne 3...kao drugo kad je to tako lako osovjit pa sto ne osvojite u cemu je problem ? Kao trece Dinamo je prema mamicevom priznanju od direktnih transfera znaci ne racunajuci pare koje su dobijali kad je modric preso iz tot. u real, mandzukic u bajern, atl id zardio 220 miliona i bilo koga stavljat u recenicu sa njiima je previse smijesno. Kao cetvrto i osnovno, fudbal se inace igra da bi neka ekipa imala bolji marketing i da bi neko ulago u nju, a pobjede i pehari su manje bitni.
NEWCASLTE
NAJVECI BREND
sto posto vi i dzeko treceg nema
Kako mislis bojimo se nekih bivsih titula hahahahah[/quote]
Imamo 2 i razlika u trofejima je 3 posto se i kupovi pikaju,koliko god ti to ne zelis priznati to je tako i pravila ne mozes mijenjati a naravno i najtrofejniji smo klub iz juge od BiH klubova tako da se fudbal igrao i prije 1995...
Ma kakav Dinamo,oni kar'na
salu na stranu..oni su pojam za klubove sa balkana i uvijek ce biti...mi se mozda mozemo ugurati negdje na 4,5 mjesto.Ne kontam sto si spomenuo Newcastle..?Jel' to hoces da kazes da je Newcastle bolji klub od Borussie M.?
ko o cemu navijac zelje o sramotama u europskim takmicenjima..ako vec ne znas kakve ste vi blamaze dozivljavali nemoj ni pisati...ofiras se,otidji na google i edukuj se o svom klubu
, zanimljivo je da svi pisu 2 puta kad smo ispali od slabijih klubova od nas a niko ne broji koliko jacih smo prosli i to je u vecini tako da je sve u redu dok sa druge strane...otidji i pogledaj posto ne znas,nije tesko
,najveci i najpopularniji brend jesmo u ovom trenutku
NEWCASLTE

NAJVECI BREND

Imamo 2 i razlika u trofejima je 3 posto se i kupovi pikaju,koliko god ti to ne zelis priznati to je tako i pravila ne mozes mijenjati a naravno i najtrofejniji smo klub iz juge od BiH klubova tako da se fudbal igrao i prije 1995...

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kao prvo imate jednnu zvanicnu titulu u BiH, a sve i da su dvije fale vam jos 4 a ne 3...kao drugo kad je to tako lako osovjit pa sto ne osvojite u cemu je problem ? Kao trece Dinamo je prema mamicevom priznanju od direktnih transfera znaci ne racunajuci pare koje su dobijali kad je modric preso iz tot. u real, mandzukic u bajern, atl id zardio 220 miliona i bilo koga stavljat u recenicu sa njiima je previse smijesno. Kao cetvrto i osnovno, fudbal se inace igra da bi neka ekipa imala bolji marketing i da bi neko ulago u nju, a pobjede i pehari su manje bitni.MortemHz je napisao/la:
NEWCASLTE

NAJVECI BREND

Hajde sad lupi se po glavi i razmisli sta si napisao...
Ljubav klase RADNIČKE !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ljudi dragi jel' to ozbiljno mislite da je Newcastle bolji klub od Borussie ili ja ne shvatam zasto je momak stavio Newcastle ili Newcaslte sto on rekao 

- maroonGiant
- Kontakt:
Koja liga je trenutno najjaca na svijetu ? Ko je trenutno 3 na tabeli u toj ligi? Koliko ekipa se može pohvaliti u zadnjih par sezona da su savladale Bajern iz Minhena, pogotovo na gostujucem terenu? Koliko to ekipa ima igraca da su igrali za prvaka svijeta prosle godine ? Ko ima vise osvojenih titula iz nacionalnih prvenstava Borussija ili Njukastl? Ko ima više uspjeha u evropi od pomenuta dva kluba? Koja od te dvije ekipe je igrala finale lige prvaka, osvojila dva puta kup uefa? Pa najveci uspjeh Njukastla u evropi ti je osvojeni intertoto kup( koji su iste sezone osvojila jos dva kluba, pa skontaj kakvo je to takmicenje bilo
) Pa jbt Partizan je naredne sezone izbacio taj Njukastl iz predkola lige prvaka. Prije da se ti trebas malo udarat po glavi..

Ti se salis, ili si pak toliko lud da ovo ozbiljno mislis ?
Ljubav klase RADNIČKE !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ja..ne kontam o cemu raspravljamo jarane isto ko da kazes npr. Juventus je bolji klub od Real M. , bas protiv svakih cinjenica i dokaza se ide ali eto ih tamo ako imaju tu neku predstavu u svom svijetu...ne bitno za koji klub navijam,cijenice su jedno a zelje drugo a Maroon mislim da Newcastle ima 1 trofej vise u svojoj ligi ali u europi nemaju nista dok je Borussia OSVAJALA to takmicenje 2 putamaroonGiant je napisao/la:Koja liga je trenutno najjaca na svijetu ? Ko je trenutno 3 na tabeli u toj ligi? Koliko ekipa se može pohvaliti u zadnjih par sezona da su savladale Bajern iz Minhena, pogotovo na gostujucem terenu? Koliko to ekipa ima igraca da su igrali za prvaka svijeta prosle godine ? Ko ima vise osvojenih titula iz nacionalnih prvenstava Borussija ili Njukastl? Ko ima više uspjeha u evropi od pomenuta dva kluba? Koja od te dvije ekipe je igrala finale lige prvaka, osvojila dva puta kup uefa? Pa najveci uspjeh Njukastla u evropi ti je osvojeni intertoto kup( koji su iste sezone osvojila jos dva kluba, pa skontaj kakvo je to takmicenje bilo) Pa jbt Partizan je naredne sezone izbacio taj Njukastl iz predkola lige prvaka. Prije da se ti trebas malo udarat po glavi..

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 24 mar 2015, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: roccosiffredi i 16 gostiju.