KK_Bosna je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Uostalom,ovdje govorimo o decku koji je MVP finala i koji je protiv najbolje odbrane na perimetru u MIA imao skoro DD prosjek u 2 finala.Malo respekta nije na odmet,posebno jer ga se poredi s deckom koji skoro nista nije uradio na najvecoj sceni...
pa kako je onda CP3 bolje plasiran od tog MVP finala... CP3 koji nista nije napravio u skoro duplo duzoj karijeri...
meni je oci zaparao samo jedan igrac na ovoj listi - tim duncan. mislim, legenda je i sve to, ali u napadu on vise nije skoro nikakav faktor kada pricamo o visokim igracima u ligi
CP3 je bolje plasiran,jer izgleda da se na onoj listi vise cijeni napad nego li odbrana,sto potvrdjuje i mjesto Thompsona.Nadalje,duze je u ligi,kao sto si rekao i konstantniji je kad se sve uzme u obzir.Medjutim,kao sto vec napisah,Leonard jako brzo moze biti top 3.Titulu MVP finala sam naveo jer nije logicno i bez respekta je da ga se poredi s Butlerom(neki govore da bi ovaj trebao biti i ispred na listi

),kad taj isti Butler nije skoro nista napravio u POu i tamo tek treba da se pokaze,iako imam ogroman respekt prema decku.I on "raste" nevjerovatnom brzinom,ali je i stariji od Kawhia.Duncan nikakav faktor u napadu?

Ti ne gledas SAS.Ogromna je razlika ne forsirati ga previse tokom RS i koristiti ga kad treba, od toga da nije faktor.Pa to je presmijesno sto si napisao...Jos uvijek ga mogu cuvati samo top centri lige ili defanzivni specijalisti na toj poziciji.Svaki missmatch ce da unisti na postu,a pocesto razbije i top defanzivce ala M Gasol,Chandler ili Jordan kojiem je zadnji put ubacio 30p.Da mi je vise takvih koji nisu faktori....