Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Koliko ste placeni?
To bi trebalo pitati one koji su rusili Safeta , sa ciljem da uguraju svogatuzlak1987 je napisao/la:Koliko ste placeni?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- plavipatriota
- Kontakt:
Njihova primitivnost se ne mora placati, s njom su se rodili i tako su navikli!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
plavipatriota je napisao/la:Njihova primitivnost se ne mora placati, s njom su se rodili i tako su navikli!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
@emir79
Moj post se odnosio na dosadasnji rad Mese, a ne na nekakvo poredjenje sa bivsim selektorima ili onima koji nikada i nisu bili. Hvalospjeve Safetu pisi na njegovoj temi.
Moj post se odnosio na dosadasnji rad Mese, a ne na nekakvo poredjenje sa bivsim selektorima ili onima koji nikada i nisu bili. Hvalospjeve Safetu pisi na njegovoj temi.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Goalgetter
- Kontakt:
Safet, Safet i opet Safet. Dosadili ste vise svi sa diskusijom oko njega. 
- velez_mostar
- Kontakt:
Meni samo nije jasno kako je moguce da neko i dalje smatra Susica osobom koja bi mogla voditi bilo sta osim amaterskih klubova?
Pa, nevjerovatno je da i dalje neko postuje tog lika u strucnom smislu?
Covjek na prevaru dos'o kod Bosnja, ima igracko ime, preuzeo repku na foru, uzeo seljak koji dinar, i razgulio..prica zavrsena.
Nikad vise taj nikoga vodit' nece, samo to grupici tvrdoglavih forumasa nije jasno, Boze sacuvaj.
Sto se tice Mese, vjerujem da ce repka puno teze primati golove pod njim, a to je veliki pomak.
Covjek na prevaru dos'o kod Bosnja, ima igracko ime, preuzeo repku na foru, uzeo seljak koji dinar, i razgulio..prica zavrsena.
Nikad vise taj nikoga vodit' nece, samo to grupici tvrdoglavih forumasa nije jasno, Boze sacuvaj.
Sto se tice Mese, vjerujem da ce repka puno teze primati golove pod njim, a to je veliki pomak.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Niste realni niti jedni niti drugi.emir79 je napisao/la:To bi trebalo pitati one koji su rusili Safeta , sa ciljem da uguraju svogatuzlak1987 je napisao/la:Koliko ste placeni?
Ti ces sada cekati samo kiks npr da dodje na to kako si imao ispravno misljenje i tako se sve vrti. Evo vec se vidi da su neki stvorili animozitet prema Bazdarevicu bez posebnog razloga samo zbog toga jer se on ocjenjuje na osnovu Susica. Po meni njih 2 nemaju nekih slicnih tacaka jos. Hocu da kazem Bazdarevic ce se moci ocjeniti tek naredni ciklus, a ovaj ako izvuce nesto dobro ce i biti ali ne treba ocekivati do kraja neko briljiranje.
Ja mislio mi zavrsili sa Safetom. Dosta vise...
Pa vidis ko ga stalno spominje.Goalgetter je napisao/la:Safet, Safet i opet Safet. Dosadili ste vise svi sa diskusijom oko njega.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Andora je nebitna, ali ok, shvatam da Meša želi krenuti sa stilom i ovaj pristup obećava mnogo.
Austrija je veoma ozbiljan protivnik i nadam se da će neki novi klinci dobiti malo veću minutažu, jer znamo mi koliko mogu Džeko, Pjanić, Lulić ili Bešić.
Trebaju nam razne varijante u zadnjoj liniji i trebao bi testirati Višću na desnom krilu, na toj poziciji nam gori. Volio bih vidjeti Štilića iza Džeke, a ispred Pjanića i Bešića, to bi moglo da bude zanimljivo, uz podršku Višće i Lulića sa krila.
Austrija je veoma ozbiljan protivnik i nadam se da će neki novi klinci dobiti malo veću minutažu, jer znamo mi koliko mogu Džeko, Pjanić, Lulić ili Bešić.
Trebaju nam razne varijante u zadnjoj liniji i trebao bi testirati Višću na desnom krilu, na toj poziciji nam gori. Volio bih vidjeti Štilića iza Džeke, a ispred Pjanića i Bešića, to bi moglo da bude zanimljivo, uz podršku Višće i Lulića sa krila.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Rad Mese mozes ocjeniti nakon ove dvije utakmice, jer nema svrhe ocjenjivati bilosta unaprijed.Pivopija je napisao/la:@emir79
Jer nakon utakmica mozes zakljuciti kako se radilo na pripremama.
Jedini selektori koji su izasli van BIH da pogledaju reprezentativce i sa nekima da popricaju su Hadzibegic, Susic i Mesa i niko vise. Nisu ovo hvalospjevi nikakvi nego tuga da se cudimo normalnim stvarima.
-
TomBrajder
- Kontakt:
Vrati stranicu unazad i pogledaj ko ga je danas prvi spomenuoSabinho je napisao/la:Pa vidis ko ga stalno spominje.Goalgetter je napisao/la:Safet, Safet i opet Safet. Dosadili ste vise svi sa diskusijom oko njega.
Istom logikom mozemo se pitati ko je rusio Ciru da bi utrpao Safeta.emir79 je napisao/la:To bi trebalo pitati one koji su rusili Safeta , sa ciljem da uguraju svogatuzlak1987 je napisao/la:Koliko ste placeni?
Eto sad mu kriv Begic, pa mu krivi navijaci, pa igraci, pa novinari, svi krivi samo on nije.
Nemoguc si, s tobom se ne moze normalno diskutovati. Procitaj malo bolje prije nego pocinjes sa ovakvim raspravama, nigdje nisam ocijenio Mesin rad, nego sam samo naveo aktivnosti njegovog dosadasnjeg rada.emir79 je napisao/la:Rad Mese mozes ocjeniti nakon ove dvije utakmice, jer nema svrhe ocjenjivati bilosta unaprijed.Pivopija je napisao/la:@emir79
Jer nakon utakmica mozes zakljuciti kako se radilo na pripremama.
Jedini selektori koji su izasli van BIH da pogledaju reprezentativce i sa nekima da popricaju su Hadzibegic, Susic i Mesa i niko vise. Nisu ovo hvalospjevi nikakvi nego tuga da se cudimo normalnim stvarima.
Zadnja izmjena: Pivopija, dana/u 26 mar 2015, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
- velez_mostar
- Kontakt:
Zbog cinjenice da nas je imbecilna gluperda dovela u situaciju gdje smo zakucani za dno tabele zajedno sa mocnom Andorom, i to kao NOSIOCI u grupi.Sabinho je napisao/la:Pa vidis ko ga stalno spominje.Goalgetter je napisao/la:Safet, Safet i opet Safet. Dosadili ste vise svi sa diskusijom oko njega.
Zbog toga se spominje, kako bi se znao krivac za stanje, i kako bi se pravila paralela sa pozitivnim pomacima kad je u pitanju novi selektor, i kako bi se sto bolje radilo u nastavku.
Mesa treba raditi totalno drugacije od onog seljacine, i sigurno ce uspjeti.
Neko kome smeta bilosta sto dolazi iz Sarajeva treba da suti. Tebi je smetao Susic iz tog razloga, a poceo si da s.eres i po Mesi (nemoj da trazim komentare).velez_mostar je napisao/la:Meni samo nije jasno kako je moguce da neko i dalje smatra Susica osobom koja bi mogla voditi bilo sta osim amaterskih klubova?
Taj seljak je donio MILIONE u savez i ne samo one od SP-a, nego se masu sponzora prilijepilo za nasu reprezentaciju. Tako da.....
-
bordobijeli
- Kontakt:
neka nas odvede na jedno veliko takmicenje kao seljacinavelez_mostar je napisao/la:Zbog cinjenice da nas je imbecilna gluperda dovela u situaciju gdje smo zakucani za dno tabele zajedno sa mocnom Andorom, i to kao NOSIOCI u grupi.Sabinho je napisao/la:Pa vidis ko ga stalno spominje.Goalgetter je napisao/la:Safet, Safet i opet Safet. Dosadili ste vise svi sa diskusijom oko njega.
Zbog toga se spominje, kako bi se znao krivac za stanje, i kako bi se pravila paralela sa pozitivnim pomacima kad je u pitanju novi selektor, i kako bi se sto bolje radilo u nastavku.
Mesa treba raditi totalno drugacije od onog seljacine, i sigurno ce uspjeti.
- velez_mostar
- Kontakt:
Meni smetao Susic jer dolazi iz Sa?Prvo Susic ne dolazi iz Sa.Jesi ti dobar?Vidi, uvijek imam svoj stav, i stojim iza njega, da je tako kako kazes, vezano za Sa, siguran budi da bi to napisao, posr'o bi se po Sarajevu (hipoteticki) da tako mislim, ali si totalno u krivu.emir79 je napisao/la:Neko kome smeta bilosta sto dolazi iz Sarajeva treba da suti. Tebi je smetao Susic iz tog razloga, a poceo si da s.eres i po Mesi (nemoj da trazim komentare).velez_mostar je napisao/la:Meni samo nije jasno kako je moguce da neko i dalje smatra Susica osobom koja bi mogla voditi bilo sta osim amaterskih klubova?
Taj seljak je donio MILIONE u savez i ne samo one od SP-a, nego se masu sponzora prilijepilo za nasu reprezentaciju. Tako da.....
Volim svoj glavni grad, mozda vise i od tebe, ali to nije tema razgovora.
Sto se tice Mese, bio sam skeptik, jer je bilo nekih drugih, mozda i boljih rjesenja...djelovao mi je kao neko ko ce klimat' glavom krimosima iz saveza, i prihvatati sve bez pogovora, ali sam se uvjerio da mu je stalo, da radi, i da nije glup za razliku od tvog Susica..(definitivno mi je nejasno kako ne vidis da se radi o seljacini koji je na foru dosao na poziciju selektora, i iskoristio za sitne licne interese, bez imalo kompetentnosti).
Zamolio bi te da ne lazes, i ne imputiras gluposti, drzi se svog slijepog podrzavanja lika i djela analfabete iz Zavidovica, ali priznaj sebi, i ostalima da to cinis iz samo sebi poznatih razloga, jer je vise nego evidentno o kakvoj se personi, kad je u pitanju Safet, radi.
Znas ti vrlodobro na sta ja mislim. Nije ni Mesa Sarajlija nego je iz Visegrada, kao ni Susic. O tome i ne pricam nego klubovima iz Sarajeva.velez_mostar je napisao/la:
Meni smetao Susic jer dolazi iz Sa?Prvo Susic ne dolazi iz Sa.Jesi ti dobar?Vidi, uvijek imam svoj stav, i stojim iza njega, da je tako kako kazes, vezano za Sa, siguran budi da bi to napisao, posr'o bi se po Sarajevu (hipoteticki) da tako mislim, ali si totalno u krivu.
Volim svoj glavni grad, mozda vise i od tebe, ali to nije tema razgovora.
Sto se tice Mese, bio sam skeptik, jer je bilo nekih drugih, mozda i boljih rjesenja...djelovao mi je kao neko ko ce klimat' glavom krimosima iz saveza, i prihvatati sve bez pogovora, ali sam se uvjerio da mu je stalo, da radi, i da nije glup za razliku od tvog Susica..(definitivno mi je nejasno kako ne vidis da se radi o seljacini koji je na foru dosao na poziciju selektora, i iskoristio za sitne licne interese, bez imalo kompetentnosti).
Zamolio bi te da ne lazes, i ne imputiras gluposti, drzi se svog slijepog podrzavanja lika i djela analfabete iz Zavidovica, ali priznaj sebi, i ostalima da to cinis iz samo sebi poznatih razloga, jer je vise nego evidentno o kakvoj se personi, kad je u pitanju Safet, radi.
A da li ja lazem, pa evo ovdje
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=3540" onclick="window.open(this.href);return false;
velez_mostar je napisao/la:
Vidim iz tebe progovara klupski navijacki stav, s tim sto odobravas da se igraci kluba za kojeg je nastupao selektor nemilice pozivaju.
Ne znam koliko si shvatio poentu, ocigledno nisi, jer ne bi spominjao Vahu kojeg zapravo ne favoriziram.
Nikada ne bi bio za pozivanje Velezovih igraca ako na drugom mjestu postoje kvalitetniji, tako da je ovaj poziv mladom igracu perfidni utjecaj Zelje na njihovog bivseg igraca, sada selektora, kako bi se malo kasa popunila..ali to znamo i ti, i ja..tako da nema potrebe za daljnom raspravom.
Kad gledas covjeka koji laze u oci, mozes puno toga vidjeti...danas na pressici Bazdarevic se ponasao kao Susic, s tim sto ima jos vecih jezickih poteskoca tako da je totalno zbunjen ostao, cak je u jednom trenutku "glasnogovornica" uletjela da "pripomogne".
Stanje u Savezu je isto kao prije, i to je veliki problem za buducnost fudbala u zemlji.(ovo je zapravo poenta).