Po onome kao ste katilski odigrali sa Radnickim i poznavajuciBrcko87 je napisao/la:Sa Nuragom I Nedimom 100% naredne sezone derbi u potoku..
vas fudbal tu vam i jest mjesto ..sretno vam bilo
P.S . UZ SAV RESPEKT PREMA EKIPI INGRAMA ...
Moderator/ica: GracanicaAA
Po onome kao ste katilski odigrali sa Radnickim i poznavajuciBrcko87 je napisao/la:Sa Nuragom I Nedimom 100% naredne sezone derbi u potoku..
Ja se iskreno nadam jer tamo se igra baš kako ste i vi igrali protiv nas.Brcko87 je napisao/la:Sa Nuragom I Nedimom 100% naredne sezone derbi u potoku..
jel to sviju ti preuzeo GradinuChinaglia je napisao/la:sretno našem Smajilu Kariću, neshvaćenom mistiku
Stigo čaršijaner, ako iko ne može pričati o tome i dočeku onda ste to sigurno viALBOX je napisao/la:Po onome kao ste katilski odigrali sa Radnickim i poznavajuciBrcko87 je napisao/la:Sa Nuragom I Nedimom 100% naredne sezone derbi u potoku..
Mi uvjek fino docekamo RadnickiBenjo_AFC86 je napisao/la:Stigo čaršijaner, ako iko ne može pričati o tome i dočeku onda ste to sigurno viALBOX je napisao/la:Po onome kao ste katilski odigrali sa Radnickim i poznavajuciBrcko87 je napisao/la:Sa Nuragom I Nedimom 100% naredne sezone derbi u potoku..
Grijesis benjo nemam ja veze sa carsijomBenjo_AFC86 je napisao/la:
Stigo čaršijaner, ako iko ne može pričati o tome i dočeku onda ste to sigurno vi
Sta se sve dešava u našem nogometu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.