Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Yucca
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Yucca » 24 mar 2015, 17:36

MrMuscle je napisao/la:
VelaHavle je napisao/la:Šta je sa one dvije titule, đe se nalaze? Ako su i interovom muzeju ne treba ih ni uzimat' :lol:
Prvo dezinfekciju i deratizaciju uraditi kao kod Lucia... pa onda im uzeti....

Obe titule fizicki su kod nas u vitrinima :D :D inter ima kartonsku u svojoj vitrini :opaopa:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 24 mar 2015, 17:46

Nisam to znao... hajde bolje i kod nas... a onda uzeti Interu i kartonsku... al bojim se da nas onda ne optuze da im uzimamo patent... :lol: jer je to njihov izum...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 24 mar 2015, 17:51

MrMuscle je napisao/la:Nisam to znao... hajde bolje i kod nas... a onda uzeti Interu i kartonsku... al bojim se da nas onda ne optuze da im uzimamo patent... :lol: jer je to njihov izum...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Te titule nikad nisu ni bile oduzete fizicki uvjek su bile u nasim vitrinama,vec su odlukom saveza oduzete tj papirom ili tz kartonski scudetto :lol: :lol: ,zato su nasi navijaci uvjek sprdali interiste na stadionu sa kartonskim scudettom :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 24 mar 2015, 17:53, ukupno mijenjano 2 puta.

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 24 mar 2015, 17:52

ultrasstyle_tz je napisao/la:ako se mora birati pojacanje iz serije A, onda prvo F.Anderson pa tek onda Dybale i ostali
Ovaj plavi može :mrgreen: Iako Comana smatram većim potencijalom..
Al' opet, puno je bolji od Dybale i ostalih roZkastih precjenjenih igrača, tipa on, Berardi, pa i Zaza..

Eto ako ostanemo bez Teveza, može Anderson (iako ga je, pored velikog interesa bogatih klubova skoro nemoguće dovesti) i recimo Donsah..
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 24 mar 2015, 18:15

http://sportsport.ba/ino_fudbal/real-je ... tet/157373" onclick="window.open(this.href);return false;

Sa Tevezom treba kao sa djetetom da na kraju sezone ne bi budala pisala R.I.P. Allegri :mrgreen:
Lagano dogovor kako okončati drugu godinu iz ugovora i zahvaliti mu se na uslugama.

Morata ostaje to mi je čini mi se najvažnije za Juve. Iskreno volio bih vidjeti Pjanketa u Juventusu jer bi on mogao odlično zamijeniti Pirla u utakmicama kada Maestro nema snage. Osim toga, sa napadačima u Juventusu bi mogao dosta više napraviti nego sa Gervinhom.

Znam da smo govorili na prethodnim rokovima da bi Lavezzi trebao preći u Juventus. To bi bilo odlično. Isto tako Mirror je prenio izjavu Falcaa kako više ne želi da igra u Utd, a kao moguće opcije spominju se Juventus i Valencia. Biće ovo vrelo ljeto za Marottu.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 24 mar 2015, 20:21

Ma ništa od Miralema. Inače:

The young Casillas was also impressed by Peter Schmeichel, still his favourite keeper of all time, though it was Gianluigi Buffon who convinced him he could go on to have a brilliant career. For years the Juventus and Italy glovesman was rated as the Spaniard's main rival for the unofficial title of world's most gifted No1, but for Casillas he has always been so much more.

"The fact Gigi Buffon started his career so young helped me considerably," he explained. "If you see a young goalkeeper with his profile at Parma starting to play for Italy because the coaches have faith in him, it gives you belief that you can do the same. Our careers have been practically the same because I also started very young at 17 or 18, and both of us are still going. Whenever we get the chance, we have a nice chat. It's a friendship formed over many years."

:bow:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 24 mar 2015, 21:02

Velika pobjeda Juventusa, mi juventini smo znali da je to uvijek bio farsopolli, ali i sad se to i pokazalo, pravda spora ali dostizna! :thumbup:
1946

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 24 mar 2015, 21:51

Eh, ovako. I ove godine planiram put Torina da se pogleda tekma uzivo. Odluka je pala na mec protiv Fiorentine, 29.04., prije svega pogodan termin zbog posla. I prosle godine se u taj vakat gledala Atalanta. Putni troskovi i hotel bi bili na istom nivou, ono sto odskace u odnosu na Atalantu cu cijene karata protiv Viola, 175-395€. Ovo je preko easysportstickets-a, kupovao sam nekoliko puta i uvijek preko njih, sve ispostovano bez primjedbe.

Eh, sad. Ima li slucajno neko kakvu drugu provjerenu stranicu, a da su cijene ispod gore navedene?

Usudit cu da budem toliko bezobrazan i da pitam ima li ko koga u Torinu ko bi mogao zavrsiti dvije karte za gore navedenu tekmu po nekoj pristojnoj cijeni (ne bi bilo dzaba)? :)

Moze PP. Hvala.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 26 mar 2015, 20:19

VelaHavle je napisao/la:Volim i ja Kalćo ali jarane nakon 2006 :salut:

:thumbup:
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 26 mar 2015, 20:21

Contentissimo je napisao/la:
VelaHavle je napisao/la:Volim i ja Kalćo ali jarane nakon 2006 :salut:

:thumbup:
:salut:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 26 mar 2015, 21:56

Ma mene tačno ponekad prenese i navijam za Italijane u ovim evrokupovima i tako to, ali vala kad vidim koliko mnogi mrze Juventus jer je najbolji tačno mi pokvare čejf...Kako je meni bilo drago kad je Bayern ubio Romu, nevjerovatno.
Kun fejekun!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 26 mar 2015, 22:06

IlFantasista je napisao/la:Ma mene tačno ponekad prenese i navijam za Italijane u ovim evrokupovima i tako to, ali vala kad vidim koliko mnogi mrze Juventus jer je najbolji tačno mi pokvare čejf...Kako je meni bilo drago kad je Bayern ubio Romu, nevjerovatno.
Doci cete i vi na red samo lagano ;)
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Pogba
Kontakt:

Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 26 mar 2015, 22:19

Imali biste 10% sanse Pep. Razmontirali bi vas k'o Wolfsburg. :kafa:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 26 mar 2015, 22:30

Šta će kobasičari, najkriminalniji klub na svijetu... :kafa:
Kun fejekun!

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 26 mar 2015, 22:45

Slažete li se da je ova sezona možda i posljednji voz da ozbiljno napadnemo klempu?

Gigi, Chiello, Barza, Pirlo svi su već u zalasku karijere, Pogbu i Vidala je gotovo nemoguće obojicu zadržati, Tevez se vraća u Argentinu... Po meni bez pravih pojačanja ovog ljeta teško ćemo opet dostići ovaj nivo, pogotovo uz stanje u kakvom je trenutno Calcio.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 mar 2015, 22:49

slika

Dva gola momčine večeras. :thumbup:

@Juventino

Vjerovatno, zadnja ili predzadnja ako zadržimo isti tim i upgrade-ujemo ga.
Ove godine uz malo sreće koja nam je uvijek okretala leđa i znanja nije nemoguće, ali treba prvo Monaco proći.

#MaxOUT

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 26 mar 2015, 22:51

Juventino je napisao/la:Slažete li se da je ova sezona možda i posljednji voz da ozbiljno napadnemo klempu?

Gigi, Chiello, Barza, Pirlo svi su već u zalasku karijere, Pogbu i Vidala je gotovo nemoguće obojicu zadržati, Tevez se vraća u Argentinu... Po meni bez pravih pojačanja ovog ljeta teško ćemo opet dostići ovaj nivo, pogotovo uz stanje u kakvom je trenutno Calcio.
Oni su na zalasku, ali su Coman, Mimo i Rugani na pocetku svoje. Mislim da Gigi i Chielio imaju jos najmanje 2 sezone u ovom ritmu, a sto se tice Pirla, svakako sam vise za njega na klupi nego u igri.

Takodje, 95% sam uvjeren da ce prodaja Pogbe ili Vidala osjetno pojacati ekipu i ucinite je konkurentnijom nego je sada. Dok je direktora tu, nema brige :thumbup:

Dok sam otvarao rezultate, tacno sam znao da je Coman pogodio barem 1. Bravo :clap:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 26 mar 2015, 22:55

Ma ja se ne slažem s vama, ova okosnica tima će provesti najmanje još dvije sezone zajedno, tako da će ova generacija još imati šansi, a pošto jačamo iz godine u godinu mislim da će šanse biti sve veće i veće.

Ako ko bude na ljeto išao to će biti samo Pogba, Vidal je imao užasnu sezonu, za njega niko neće ponuditi 50 ili 60 miliona i trebamo bit i sretni zbog toga.
Kun fejekun!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 mar 2015, 23:10

IlFantasista je napisao/la:Ma ja se ne slažem s vama, ova okosnica tima će provesti najmanje još dvije sezone zajedno, tako da će ova generacija još imati šansi, a pošto jačamo iz godine u godinu mislim da će šanse biti sve veće i veće.

Ako ko bude na ljeto išao to će biti samo Pogba, Vidal je imao užasnu sezonu, za njega niko neće ponuditi 50 ili 60 miliona i trebamo bit i sretni zbog toga.
Ova ista ekipa pojačana sa još jednim napadačem koji će aktivno pomagati golovima i igrom Morati i Tevezu, jedan (minimalno) WC bek kojeg na vidiku nema (ili bar potencijalni WC bek), jedan veznjak koji može zamijeniti Pirla/Pogbu u dobrom dijelu utakmica u toj mjeri da se njihovo odsustvo ne osjeti (ili ako hoćeš neki više ofanzivan igrač kojeg prizivam 2 godine tipa De Bruyne ili Eriksen bar) - samo tako vidim da možemo napasti 1/2 finale LP i dogodine.

Prodaja Pogbe ne može omogućiti jači tim jer se greška negdje mora napraviti. Sumnjam da će do prodaje doći, a i ako dođe - Paul se može zamijeniti samo grupom igrača, nikako jednim jer takav ne postoji.

Nešto tipa Verrati - Lucas Moura - odličan napadač, samo tako. Ekipa stari, ova i ona sljedeća sezona su jedine realne za napad na visok plasman jer drugi će se pojačavati, nikako biti slabiji.

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 26 mar 2015, 23:14

Ova ekipa može biti samo jača sljedećih godina, nikako slabija. :roll:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.