Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ko zna, možda se nekad dokaže da je i Severina nevinaChampion1 je napisao/la:Cuj Juventus nevin![]()
koja lijepa prica za neznalice
ko ce sad ove sa foruma trpiti
![]()
Biscione je napisao/la:Ko zna, možda se nekad dokaže da je i Severina nevinaChampion1 je napisao/la:Cuj Juventus nevin![]()
![]()
![]()
Je*o mu Carrizo mater
Provala stoljeca hahah lopovcine i ublehe. Eeej pa placati sudijama za pobjede jer nisi dovoljno dobar ccc pa njihovu sramotu ne oprase ni sve rijeke svijeta. Bruka za sva vremena.Champion1 je napisao/la:Cuj Juventus nevin![]()
![]()
tuzlak1987 je napisao/la:haha nas iskreno boli ona stvar. Bolje da se malo pobrinete svojim ekipama i time kako one stoje na terenu..
Biscione je napisao/la:Ko zna, možda se nekad dokaže da je i Severina nevinaChampion1 je napisao/la:Cuj Juventus nevin![]()
![]()
![]()
Je*o mu Carrizo mater
DANTES je napisao/la:e ybg odoše moji transkripti
Sta reci, kajanje neko jer su izabrali kao maleni pogresan klub pa sada nemaju drugog ventila da se ispusuYucca je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:haha nas iskreno boli ona stvar. Bolje da se malo pobrinete svojim ekipama i time kako one stoje na terenu..
Meni je za ne povjerovati koliko su navijaci drugih timova zaludeni Juveom![]()
![]()
Posebno PEP@ DANTES@![]()
pogled na tabelu ravan je pogledu na sarajevo sa zmajevcaCelikovac je napisao/la:Nekad mi je bilo zao sto je fudbal u Italiji spao na niske grane, tj. nekadasnji velikani Milan i Inter. U zadnje vrijeme sam radikalno promjenio misljenje, tacno ih je prelijepo slusati i gledati kako cvile i guse se u vlastitim g.ovnima
partizan nije nikad pogrešan....tuzlak1987 je napisao/la:Sta reci, kajanje neko jer su izabrali kao maleni pogresan klub pa sada nemaju drugog ventila da se ispusuYucca je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:haha nas iskreno boli ona stvar. Bolje da se malo pobrinete svojim ekipama i time kako one stoje na terenu..
Meni je za ne povjerovati koliko su navijaci drugih timova zaludeni Juveom![]()
![]()
Posebno PEP@ DANTES@![]()
konacno zajednicki jeziktuzlak1987 je napisao/la:Partizan je institucija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.