Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Uz konstataciju da je najbolje da se ostavimo onoga što je bilo jer ovdje uglavnom svako vrti svoj film, evo jedna slika sa današnjeg treninga u brdovitoj Andorri La Velli, na kojoj Meša pita igrače kako se na mađarskom kaže nogomet. Pošto to čak ni Mume nije znao, kaže Meša "Ideš-hodaš-meni dodaš" nakon čega je uslijedio ovakav Mumetov smijeh
Kad su oni opušteni i pozitivni, hajmo to biti i mi ovdje barem sada pred ovu utakmicu, valjda svi želimo isto, a to je pobjeda. Naprijed Zmajevi!

Ima li nekih informacija oko sastava koji ce Mesa izvesti? 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Re: Re : Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Viščs [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma dobro da je bolji od hibica i konjica nije...al je treci kod nas svih vremena...trenutno nemamo boljeg...a moze igrati u svakom evropskom klubu to je istina...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sto Vrancic nije dobio poziv?
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
-
bordobijeli
- Kontakt:
bas mi je drago vidjeti ovo sliku ono sto nam je najvise potrebno to je povratak dobre atmosfereDragonGirl je napisao/la:Uz konstataciju da je najbolje da se ostavimo onoga što je bilo jer ovdje uglavnom svako vrti svoj film, evo jedna slika sa današnjeg treninga u brdovitoj Andorri La Velli, na kojoj Meša pita igrače kako se na mađarskom kaže nogomet. Pošto to čak ni Mume nije znao, kaže Meša "Ideš-hodaš-meni dodaš" nakon čega je uslijedio ovakav Mumetov smijehKad su oni opušteni i pozitivni, hajmo to biti i mi ovdje barem sada pred ovu utakmicu, valjda svi želimo isto, a to je pobjeda. Naprijed Zmajevi!
![]()
![]()
-
TomBrajder
- Kontakt:
Opet o teletu ovaj
idi se lijeci
-
bordobijeli
- Kontakt:
tvoj nacin pisanja o najboljem igracu svih vremena BIH ,najuspjesnijem selektoru BIH dovoljno govori o tebiTomBrajder je napisao/la:Opet o teletu ovajidi se lijeci
Ma Toma Jerry zeza.Treba ga shvatiti.
BTW Mesa je nabrijao ekipu.Andora mora pasti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
TomBrajder
- Kontakt:
Otkad si ti poceo u 2 reda pisatharishp je napisao/la:Ma Toma Jerry zeza.Treba ga shvatiti.
Otkad ti je Jerry na grbaci.TomBrajder je napisao/la:Otkad si ti poceo u 2 reda pisatharishp je napisao/la:Ma Toma Jerry zeza.Treba ga shvatiti.
BTW Mesa je nabrijao ekipu.Andora mora pasti.![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
TomBrajder je napisao/la:Otkad si ti poceo u 2 reda pisatharishp je napisao/la:Ma Toma Jerry zeza.Treba ga shvatiti.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
TomBrajder
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Otkad ti je Jerry na grbaci.TomBrajder je napisao/la:Otkad si ti poceo u 2 reda pisatharishp je napisao/la:Ma Toma Jerry zeza.Treba ga shvatiti.
![]()
Selektor treba da radi svoj posao, a ne da prica viceve kao Ismet Horo.bordobijeli je napisao/la:bas mi je drago vidjeti ovo sliku ono sto nam je najvise potrebno to je povratak dobre atmosfereDragonGirl je napisao/la:Uz konstataciju da je najbolje da se ostavimo onoga što je bilo jer ovdje uglavnom svako vrti svoj film, evo jedna slika sa današnjeg treninga u brdovitoj Andorri La Velli, na kojoj Meša pita igrače kako se na mađarskom kaže nogomet. Pošto to čak ni Mume nije znao, kaže Meša "Ideš-hodaš-meni dodaš" nakon čega je uslijedio ovakav Mumetov smijehKad su oni opušteni i pozitivni, hajmo to biti i mi ovdje barem sada pred ovu utakmicu, valjda svi želimo isto, a to je pobjeda. Naprijed Zmajevi!
![]()
![]()
a sad cu nesto napisati u stilu onih koji uvijek pisu negativno vidi smiju se a nikog nismo pobjedili ,njima je svejedno za reprezentaciju
![]()
![]()
![]()
tako se pisalo dok je pape bio selektor
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
Meša spremio ekipu... harishp napredovao s jednog na dva reda! Al' ga žestoko handri interpunkcija ! 
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Mesa je vec sad najuspjesniji selektor, zajedno sa Piricem.Nijednog poraza nemaju.
Nego evo @gravceta, tetovac stigao.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
TomBrajder
- Kontakt:
Nemoj sad forsirat toliko enter sjebat ces gaharishp je napisao/la:Mesa je vec sad najuspjesniji selektor, zajedno sa Piricem.Nijednog poraza nemaju.
Ka ti ?Burundi je napisao/la:Hare nisi ni to ka sto si nekad bio
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
TomBrajder
- Kontakt:
Naravno da nije, udarila mu slava u glavu poslije druge kanteBurundi je napisao/la:Hare nisi ni to ka sto si nekad bio
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AlenHalilovic, Bing [Bot], CAGarfia, HariTz, jasmin10, KarlMarx, Matterhorn22, mukydesign, ObjektivnaSApublika, random11, Soli, trunks1946, Zglavkar i 48 gostiju.