FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Brz oporavak prijatelju, da izadjes iz bolnice zdraviji nego sto si prije bio.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Inače, izgleda ovo je zatišje pred buru.. Niko ništa ne spominje o sponzoruuu

Ljubav klase RADNIČKE !
Hvala raja puno,jedva sam zivu glavu izvukao. Bice dobro abd sad. Ne moze se bez Zelje ni kad ti do tebe nije. Hajde naleticu kad god mognem ,javite sta ako bude. Pozz
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Samo se ti lijeci, a Zeljo ce ti pomoci da se brze oporavis aBdbarbarez je napisao/la:Hvala raja puno,jedva sam zivu glavu izvukao. Bice dobro abd sad. Ne moze se bez Zelje ni kad ti do tebe nije. Hajde naleticu kad god mognem ,javite sta ako bude. Pozz

Ljubav klase RADNIČKE !
Brz oporavak brate.
Brz oporavak drug 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
Sredit ce Manijaci neku parolu za Barbareza...samo posalji ime i prezime na pp
brz oporavak Barba 

8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
- ficobahtic
- Kontakt:
Barbarez brz oporavak i da nam se pridruzis aBd sto prijebarbarez je napisao/la:Nisam uspio pratit forum par dana,dozivio sam tesku nesrecu na poslu,cekam operaciju,ali sam kratko uspio uletit da pitam ima li kakvih novosti pozitivnih,sponzori ,ulagaci... pozz za svu raju.

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Zelim ti brz oporavak @barbarez....
Sugestija
Naime, jedan decko pod imenom "Kemal Karić", navijac Zeljeznicara, kao beba u ratu ostao bez noge i majke a danas boluje od karcinoma. Da li postoji kakva sansa da se pokrene kakva akcija prikupljanja sredstava za lijecenje i da se ode momku u posjetu?
Mislim da bi mu mnogo znacilo malo druzenja, cisto da kratko negativne misli ostavi po strani.
Ima prilog na ****.ba, (izvoru) pa tko zeli neka pogleda.
Klub je u proslosti pomagao Kemalu, ali izgleda da se za ovog momka otvorio novi zivotni front.

Sugestija
Naime, jedan decko pod imenom "Kemal Karić", navijac Zeljeznicara, kao beba u ratu ostao bez noge i majke a danas boluje od karcinoma. Da li postoji kakva sansa da se pokrene kakva akcija prikupljanja sredstava za lijecenje i da se ode momku u posjetu?
Mislim da bi mu mnogo znacilo malo druzenja, cisto da kratko negativne misli ostavi po strani.
Ima prilog na ****.ba, (izvoru) pa tko zeli neka pogleda.
Klub je u proslosti pomagao Kemalu, ali izgleda da se za ovog momka otvorio novi zivotni front.

-
- Kontakt:
Barba, prijatelju, ne daj se!
Bem ti ovu pauzu...
Bem ti ovu pauzu...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
šta fali pauzi. neka još malo trče.
drugu s foruma brz oporavak.
drugu s foruma brz oporavak.
Barbarez, brz oporavak zelim 

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Dobro je, Borac ne moze u Evropu, do 31.03. se mogu predati oni papiri za licenciranje, a Olimpic vjerovatno ne moze osvojiti kup. Mozemo mi i vise od toga, al eto nek 4 mjesto vodi u Evropu, makar smo sigurniji...
Barbarez, brz oporavak!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Barbarez, brz oporavak!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
ma pusti ti to druže. Igramo i idemo minimum na treće mjesto. Nikad se ne zna šta život nosi. Nikad se ne treba oslanjati na druge i računati 100% sa tim. Igramo jaku svaku tekmu i nema opuštanja.Baja_Zvjerka je napisao/la:Dobro je, Borac ne moze u Evropu, do 31.03. se mogu predati oni papiri za licenciranje, a Olimpic vjerovatno ne moze osvojiti kup. Mozemo mi i vise od toga, al eto nek 4 mjesto vodi u Evropu, makar smo sigurniji...
Barbarez, brz oporavak!
Barba lave brz oporavak
borac ne može nacrtati licencu za evropu. a vala teško može i preko širokog ili zrinjskog u dvomeču.
Ma nas treba da interesuje samo liga i liga. Ne treba se oslanjati ni na kup ni na ostale ekipe ko ce kako odigrati. Mi idemo odigrati sto bolje mozemo, pa sta Bog da.
Ljubav klase RADNIČKE !
@Barbarez, plavi brate, zelim ti brz oporavak, da se vratis jaci nego ikada, nadam se da ce operacija koju si spomenuo proci u najboljem redu i da ce oporavak biti kako treba. Samo polako, strpljivo i ne daj se !
Borac definitivno otpada, Olimpic ce vjerovatno sve snage usmjeriti na kup, a mi oet imamo svoj put, a to je biti sto bolji na tabeli. Kao sto treba i nas prijatelj @barbarez, tako i Zeljo mora strpljivo i polako. Iz kola u kolo. I onda ce svima biti dobro.
Borac definitivno otpada, Olimpic ce vjerovatno sve snage usmjeriti na kup, a mi oet imamo svoj put, a to je biti sto bolji na tabeli. Kao sto treba i nas prijatelj @barbarez, tako i Zeljo mora strpljivo i polako. Iz kola u kolo. I onda ce svima biti dobro.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
@Barbarez brz oporavak, pa da se sto prije svi skupa radujemo na grbavici 

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Barba buraz ne daj se.
Javni se kad mogneš samo da znamo da si dobro.
Javni se kad mogneš samo da znamo da si dobro.
Barba, brz oporavak i da nam se što prije pridružiš u Dolini.
ULTRAS NO POLITICA!
51%
51%